Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Boxing i Tyskland

NYTT TEMA
simenberge

Innlegg: 237
simenberge
10.10.04 00:31

N.Valuev utbokset P.Vidoz over 9rd og vant på tko9. dette var Valuev`s 38seier og kan med dette krone seg med WBA int belte.

på samme stevne vant Markus Beyer WBC tittelen i supermiddel vekt for tredje gang han vant på ko6 over C.Sanavia, dette var en retur-kamp
Blond Bomber
Randy

Innlegg: 58
Randy
10.10.04 14:17
jeg så begge matchene på ard das erste og må si at Valuev kommer til å bli en vanskelig bokser for nesten hvem som helst i kraft av sin voldsomme fysikk.
Hans neste match blir muligens 20.november mot Michael Moorer og en seier her vil bringe han ytterligere opp på listene, før Vidoz-matchen var han nr 11 hos WBA.
Tydelig at Wilfried Sauerland har planer for denne russiske kjempen.

south-pawen Marcus Beyer lå under på poeng helt frem til 6 runde da han exploderte i en venstre-høyre-venstre kombinasjon og hvor den siste venstra rammet Sanavia på kjeven og sendte han i drømmeland.
Fram til da var det Sanavia som hadde dominert matchen med sin hurtighet og press på Beyer.

To morsomme matcher var det og en hyggelig bokse-aften på das erste med Sven Ottke som expertkommentator.
Skal forøvrig bli spennende å følge Beyer i super-mellomvekt og hvem som står for tur neste gang, det kan bli Danny Green som har WBC`s intenational belte, men ikke glem danske Mikke Kessler som er ranket som 1 utfordrer.
simenberge

Innlegg: 237
simenberge
10.10.04 14:44

Jeg kan ikke se for meg at noen av de topp 20 bokserene med litt punch får noe nevneverdige problem med Valuev,, ``Bigger they are harder they fall``

Valuev har 90dager på seg til å forsvare WBA int beltet mot Danske Steffen Nilsen,

Det er to motstandere som Sauerland har tenkt for Valuev og det er enten mot Moorer eller Akinvande


Blond Bomber
Randy

Innlegg: 58
Randy
10.10.04 18:57
Enig i at Valuev er svært sårbar og har et meget enkelt og sårbart forsvar, men han har faktisk et utrolig bevegelses-mønster og koordinerte bevegelser til å være så enormt stor som han er (2,11 m-146,9 kg). Dessuten bokser han med bra tempo og maler nærmest motstanderne i stykker. nesten i Brian Nilsen-stil.

Jeg for min del tviler på at Steffen Nielsen stiller opp mot Valuev, han ble plutselig svært syk da han skulle møte Vidoz i København i juni, et forfall det ble hvisket mye om i krokene i det danske miljøet.

Mitt tips er at det ender opp med 36-årige Michael Moorer grunnet posisjonering for en stor-kamp, han har et navn det vil være smart og mulig å beseire nå som Moorer har nådd sin sportslige middags-høyde.
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg