Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

PCM - Team Sky 2012

NYTT TEMA
Goldberger
GoldbergerInnlegg: 1432
09.07.12 20:46

Heisann! Tenkte å kjøre i gang en liten karrierapport fra Pro Cycling Manager 2011 med PCM Daily 2012 database. Kjører med Team Sky. 

Grunnen til at jeg vil prøve å skrive en karriererapport er at det gir ekstra motivasjon og er gøy å skrive litt rundt om det som skjer i karrieren. Håper folk er gira på å følge med! Vil ikke komme så mye oppdateringer, vil bli lett oppdatert med resultat og litt sammendrag fra de viktigste løpene ;)

kaggis
kaggisInnlegg: 306
09.07.12 20:47

Kan du ikke legge den i tråden pro cycling manager for karrierer, den tråden ligger i temaet SPILL.  kategorien kultur og fritid

(Innlegget ble redigert 09.07.12 20:48)

Goldberger
GoldbergerInnlegg: 1432
09.07.12 20:53
kaggis: Kan du ikke legge den i tråden pro cycling manager for karrierer, den tråden ligger i temaet SPILL.  kategorien kultur og fritid

Jo, det kan jeg gjøre, så ikke den tråden før nå. Bare å ta turen inn der da for dem på sykkelforumet som vil følge karrieretråden ;)

Goldberger
GoldbergerInnlegg: 1432
09.07.12 21:52

Team Sky 2012  LAGET:

Davide Appollonio (Ita)
Michael Barry (Can)
Edvald Boasson Hagen (Nor)
Mark Cavendish (GBr) - from HTC Highroad
Alex Dowsett (GBr)
Bernhard Eisel (Aut) - from HTC Highroad
Juan Antonio Flecha (Spa)
Chris Froome (GBr)
Mathew Hayman (Aus)
Sergio Henao (Col) - from Gobernacion de Antioquia
Jeremy Hunt (GBr)
Peter Kennaugh (GBr)
Christian Knees (Ger)
Thomas Lofkvist (Swe)
Lars-Petter Nordhaug (Nor)
Danny Pate (USA) - from HTC Highroad
Richie Porte (Aus) - from Saxo Bank-SunGard
Salvatore Puccio (Ita) - from Menfi-AG
Michael Rogers (Aus)
Luke Rowe (GBr) - from GB Academy
Kanstanstin Siutsou (Blr) - from HTC Highroad
Ian Stannard (GBr)
Chris Sutton (Aus)
Ben Swift (GBr)
Geraint Thomas (GBr)
Rigoberto Uran (Col)
Bradley Wiggins (GBr)
Xabier Zandio (Spa)

Sesongmål:

Med så mange sterke ryttere og verdens desidert beste sykkellag etter min mening er det ikke noe annet å gå etter en å vinne flest mulig store seiere i store løp.

Mark Cavendish vil prøve å vinne så mange etapper som mulig i Giroen og Touren, og vil også gjøre et forsøk på å vinne Milan-San Remo for andre gang. Edvald Boassen Hagen vil støtte Cavendish, samtidig som han får egne sjanser i klassikerene og i Touren. Juan Antonio Flecha vil lede laget i klassikerene.

I Grand Tours har Sky store forhåpninger, Rigoberto Uran vil gå for topp 5 sammenlagt i Giroen, mens Chris Froome vil returnere til vueltaen der han er sugen på å forbedre 2 plassen fra 2011.

Men det store målet er Tour De France der Wiggins med ett knallsterkt lag i ryggen vil gå for seieren i en ideel løype for han. Andre delmål for Wiggins er Paris-Nice, Romandiet Rundt og Dauphine Libere.

Goldberger
GoldbergerInnlegg: 1432
09.07.12 21:52

Team Sky Januar Oppsumering:

Det første Team Sky gjorde i Januar 2012 var en treningsamling for alle rytterene i Cape Town. Samlingen varte i 10 dager og laget fikk inn god trening. Dette gjorde desverre at Richie Porte gikk glipp av det Australske Mesterskapet.

Første løp for Team Sky var Santos Tour Down Under, der Edvald Boassen Hagen var utpekt til kaptein av Dave Brailsford. Edvald startet med en 6 plass på 1 spurtetappe som Farrar vant. På etappe 2 med en bakkeavslutning tok Edvald sesongens første seier for Sky! Etter en perfekt spurt slo han Kyrienka og Sagan på målstreken.

Sky fortsatte å kontrollere de 2 neste etappene der Edvald tok 2 og 6 plass. Men han mistet ledertrøyen til Farrar. På 5 etappe stod Willunga Hill på programmet og Edvald hadde ambisjoner om å vinne! Men desverre for han hadde den gamle sluingen Alexandre Vinkokourov slue planer og knuste feltet. Edvald ble slått med 21 sekunder og ble henvist til 2 plass på etappen. Plasseringen til slutt ble også nr 2 sammenlagt bak gamle Vino. Gledelig også med Geraint Thomas på 9 plass totalt og Michael Rogers på 17, samtidig som Sky tok kontroll over feltet i stort sett hele rittet. Måneden ble avsluttet med GP Marseillaise der Sky var det klart sterkeste laget, men tross mange angrep kunne ikke laget forhindre at det ble en spurt for seieren der Geraint Thomas ble 7. Lars Petter Nordhaug ble forøvrig nr 16 etter meget sterk kjøring hele rittet.

Next up: Februar - Rittplan

Tour Of Quatar

Vuelta a Mallorca

Vuelta a Andalucia

Omloop Het Nieuwsblad

Gp di Lugano

Kuurne - Bruxelles - Kuurne

 
Klikk for å gå tilbake til toppen