Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Tour de France 2018 - Reise

NYTT TEMA
magnusnm93
magnusnm93Innlegg: 6
22.10.17 13:39

Vi er en vennegjeng som ønsker å reise til Frankrike til sommeren for å blant annet få med oss et par etapper. Det er særlig etappene i og rundt Alpene som vi har sett oss ut.

Finnes det noen der ute som har tips og gode råd til steder å bo, andre ting å gjøre i området og hvor tidlig vi bør være ute i forkant av løpet? Trenger særlig tips til finalene: Le Grand Bornand, La Rosiere-Montvalezan og Alpe d'Huez. Forøvrig så vurderer vi også å få med oss etappen i Valence. 

 

Biff_Byford
Biff_ByfordInnlegg: 7930
22.10.17 16:56

Først må dere finne ut om dere må stå i siste bakken hver dag (tenker en ikke må det for å få store opplevelser). Har dere med sykler selv (gjør det veldig mye enklere mht plassere seg + veldig fin opplevelse) ? bobil eller hotell ? Sistnevnte gjør at en bør satse på en plass ca midt (for eksempel Alberville, eller i fjellet nært og bruke bil for å komme seg nærmest der en skal stå, evt sykle fra.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg