Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Verdens 3. største mediebegivenhet

NYTT TEMA
johnseba
johnsebaInnlegg: 969
05.07.02 01:09
Det er bare sommer-ol og fotball-vm som er "større" mediebegivenheter (har flere seere osv) enn det Tour de France er. Dette gjelder dog ikke Norge. Utrolig at ingen norske kanaler sender denne begivenheten !
billycorgan
billycorganInnlegg: 2636
05.07.02 01:34
tv2 sendte redigert opptak for noen år siden, med thor eggen og johan kaggestad..... som vanlig var det med mindre sukssess når det gjelder sport på tv2, men men.... vi som har eurosport lider ingen nød....
janesaj
janesajInnlegg: 35940
05.07.02 12:55
"billycorgan skrev:
tv2 sendte redigert opptak for noen år siden, med thor eggen og johan kaggestad..... som vanlig var det med mindre sukssess når det gjelder sport på tv2, men men.... vi som har eurosport lider ingen nød...."

Vi som har Eurosport ja, Kjell Erik Kristiansen er jo glimrende han... Men det var noe, iføge meg, noe spesielt med Thor Eggen og Johan Kaggestad i kommentator-stolen!

janesaj - som ser at han om 226 innlegg kommer opp til 1000! Kanskje jeg er like dum som psyduck, og arrangerer hage-party....
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg