Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NM 2017

NYTT TEMA
Skraevadottir
SkraevadottirInnlegg: 20772
11.08.17 14:48

Årets norgesmesterskap er i full gang i Frognerparken.

Akkurat nå pågår semifinalen på den øvre halvdelen av tablået i herrer, single, mellom Viktor Durasovic og Øystein Steiro Jr. Førstnevnte er førsteseeda i Ruuds fravær, mens Steiro Jr. har både kongepokal og finaletap fra tidligere i turneringa, så det bør bli et bra oppgjør.

I dameklassen ligger det an til en veldig bra finale mellom Melanie Stokke og Malene Helgø, hhv. første- og andreseeda (Eikeri er ikke med), om alt går som det skal.

NRK sender fra turneringa. Akkurat nå på NRK2, men det sendes også på moderkanalen når det ikke er noe annet som "stjeler" førstepri.

Skraevadottir
SkraevadottirInnlegg: 20772
12.08.17 11:26

Durasovic spilte en ekstremt bra semi og vant ganske lett ove Steiro. Sistnevnte prøvde å trykke på med sitt store spill, men Viktor returnerte så å si alt og kontra ham i senk. I den andre semien vant Høyeraal (født 2001, ubeskrevet blad for min del) en jevn kamp mot Greve fra Paradis TK. Så vi får en veldig ung spiller i finalen. Han har nok ingen sjanse mot Viktor, dessverre.

På damesida blir det, som jeg annonserte, finale melllm Melanie Stokke og Malene Helgø. Stokke vant faktisk 0 og 0 mot Rohde-Moe; det burde blitt noe sånt som 2 og 2, men Rohde-Moe greide ikke å benytte seg av sjansene sine, mens Stokke slo forsvinnende få feil. I den andre semien vant Helgø 6-4, 6-1 mot Andrea Raaholt. Jeg var 99 % sikker på at hun skulle vinne, mens "eksperten" Jan Frode Andersen mente at Raaholt var favoritt på grus...

Har for øvrig en tidligere elev som konkurrerer i U-16 og Mixed U-16, så det er litt ekstra spennende å følge med i år. :-)

 

Il-Pirata
Il-PirataInnlegg: 17018
12.08.17 16:36

Lovende 15 åring Høyeraal, skal bli interessant å følge han fremover. Presset Durasovic litt i første settet.

Skraevadottir
SkraevadottirInnlegg: 20772
12.08.17 18:04

Ja, fin match av unggutten, men oppskriftsmessig og grei seier til Viktor.

Veldig bra damefinale, for øvrig. Både Stokke og Helgø fikk vist at det står svært godt til med norsk dametennis for tida. Artig!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg