Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Oddsing - hvor mye sløste du bort idag?

NYTT TEMA
Sjefan
SjefanInnlegg: 12846
23.11.17 00:41
BoyaBondola: Dessverre har han ikke like mange dager med pluss som Geers

Ironisk nok er det slik Geers sitter når spillene skal ut til kompisgjengen. 

Rusty_Ryan
Rusty_RyanInnlegg: 12136
23.11.17 00:51

Noen som har sett seg ut noen gode spill for natten?

Cesc-15
Cesc-15Innlegg: 17474
23.11.17 00:57

Etter å ha lest det NAV-innlegget synes jeg det er på tide at folk bare lar ting ligge. Det er mange som sliter med diverse (blant annet dårlig selvtillit) rundt omkring, og som en konsekvens av det bruker løgn som et virkemiddel i å fremheve seg selv. Når alle uansett vet at det er usant så fatter jeg ikke hvorfor 100 innlegg om dagen handler om disse tingene. Jeg kan ikke huske å noensinne ha vært fristet til å kommentere. Om han ønsker å drive på slik er det vel bare til å overse det.

Nok om det.

Etter sesongstarten til City og PSG begynner dette bettet her å se ganske interessant ut. City er vel nå nede i 1.10-ish, mens PSG seiler opp som en av de klare favorittene til CL-tittelen. Warriors blir plankekjøring igjen i NBA.

CSKA Moskva har isolert sett gjort det veldig bra i KHL, men SKA ser på sin side uslåelige ut, dessverre. Får håpe på et lite sjokk der i løpet av våren..

Cesc-15
Cesc-15Innlegg: 17474
23.11.17 01:01
Rusty_Ryan: Noen som har sett seg ut noen gode spill for natten?

Liker virkelig Predators. Canadiens er back to back og starter Niemi som har vært skandaløs de gangene han har spilt i år. Han har vært ferdig i lang tid, men skader rundt omkring gjør at lag plukker han opp på waivers til stadighet i desperasjon. Weber er GTD, men jeg tror han står over igjen. Preds er guns blazing offensivt for tiden og skal normalt dunke Habs enkelt. 

Ellers liker jeg o5.5 i Leafs@Panthers og kanskje Sens ML for en tasty trippel. Mitt lag Caps ser helt jævlige ut for tiden. Ser for meg at vi kommer til å slite med mobiliteten i dette Sens-laget. 

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 5386
23.11.17 01:06
Cesc-15: Etter å ha lest det NAV-innlegget synes jeg det er på tide at folk bare lar ting ligge. Det er mange som sliter med diverse (blant annet dårlig selvtillit) rundt omkring, og som en konsekvens av det bruker løgn som et virkemiddel i å fremheve seg selv.

Dette.

Rusty_Ryan
Rusty_RyanInnlegg: 12136
23.11.17 01:08
Cesc-15: Liker virkelig Predators. Canadiens er back to back og starter Niemi som har vært skandaløs de gangene han har spilt i år. Han har vært ferdig i lang tid, men skader rundt omkring gjør at lag plukker han opp på waivers til stadighet i desperasjon. Weber er GTD, men jeg tror han står over igjen. Preds er guns blazing offensivt for tiden og skal normalt dunke Habs enkelt.  Ellers liker jeg o5.5 i Leafs@Panthers og kanskje Sens ML for en tasty trippel. Mitt lag Caps ser helt jævlige ut for tiden. Ser for meg at vi kommer til å slite med mobiliteten i dette Sens-laget.

Sett på Preds selv og setter nok litt på de. Islanders er også spilt.

I NBA blir det nok å spille Celtics til den oddsen man får i natt. 16 strake på de nå.

Rexwiller
RexwillerInnlegg: 8773
23.11.17 09:31
Royu: Nei det var ikke det. United ble brukt som et eksempel fordi de var den første 2 oddser jeg kom på i dag.

HAha dette blir for dumt. Du hadde spilt på kampen om United hadde vunnet, det er faen så sikkert.

(Innlegget ble redigert 23.11.17 09:32)

lsklars
lsklarsInnlegg: 62103
23.11.17 09:42

EL helvete igjen ikveld. Holder meg unna. 

Royu
RoyuInnlegg: 7260
23.11.17 10:58
Rexwiller: HAha dette blir for dumt. Du hadde spilt på kampen om United hadde vunnet, det er faen så sikkert.

Ja blir for dumt når du ikke kan lese at jeg skrev "f.eks".
Blir enda dummere når jeg i tillegg sa at jeg tapte peng og gikk glipp av mye fordi jeg kjørte United 1-. Men United til 2 i odds har jeg aldri sagt at jeg har spilt, så at du har fått for deg det sier jo det meste.

(Innlegget ble redigert 23.11.17 11:00)

Rexwiller
RexwillerInnlegg: 8773
23.11.17 11:09
Royu: Men United til 2 i odds har jeg aldri sagt at jeg har spilt, så at du har fått for deg det sier jo det meste.

Nei, du seier jo aldri hva du har spilt på før kampene er ferdige uansett. At du kommer med et eksempel på et spill du ser god verdi i, men har spilt på noe annet etter at spillet ikke går inn er jo logisk. At du på alle dine vinnende spill tydeligvis har satset flere titalls tusen, men når du en sjelden gang taper bare har satset knapper og glansbilder er jo minst like logisk.

lsklars
lsklarsInnlegg: 62103
23.11.17 11:22
Cesc-15: Etter å ha lest det NAV-innlegget synes jeg det er på tide at folk bare lar ting ligge. Det er mange som sliter med diverse (blant annet dårlig selvtillit) rundt omkring, og som en konsekvens av det bruker løgn som et virkemiddel i å fremheve seg selv. Når alle uansett vet at det er usant så fatter jeg ikke hvorfor 100 innlegg om dagen handler om disse tingene. Jeg kan ikke huske å noensinne ha vært fristet til å kommentere. Om han ønsker å drive på slik er det vel bare til å overse det.

Det er jo dette som mest sannynlig er fasiten. Han fremhever seg selv på et anonymt forum for å fremme en falsk mestringsfølelse. Det har aldri noensinne blitt postet et bevis av gevinsten(e) han påstår han har vunnet. Hadde vedkommende postet et SS av gevinsten der han påstår å ha vunnet XX-antall tusen så hadde nok pipa fått en annen lyd her inne. Men når dette uteblir gang etter gang så forstår selvfølgelig alle her inne at dette er en person med sine egne utfordringer i hverdagen og bruker derfor oddsforumet til å fremheve seg på falske premisser. 

En annen ting er gleden ved gevinst. For Geers vinner nemlig 20 til 40K hver eneste dag uten antydning til glede. "Rolige 26K", "42K på CL i ikveld" - hadde jeg vunnet 42K på en kveld hadde jeg vært overlykkelig. Men for Geers er dette normalt og ett par timer seinere sitter han å gamer FIFA til langt på natt. Bare sprøyt. 

Når først en reagerer på utspillene hans og flere hundre tusen i gevinst så er det lett å hive seg på. Når en ser hvor dypt dette tydeligvis stikker for vedkommende når han konfronteres med dette så kommer det som regel eviglange innlegg som egentlig ikke har rot i virkeligheten. Jeg, og flere andre kaster dessverre bensin på bålet og det er lett å la seg rive med. Hvertfall de siste par dagene.

Innleggshistorikken, antall brukere, utbruddene mot MOD og andre beviser jo hvor dypt dette stikker. At han bruker forskjellige brukere samtidig er dessverre bare tragisk men når MOD ikke har vært på jobb siden Øyvind ga seg i sommer så har forumet vært fritt frem for både det ene og det andre. Det er kanskje derfor det har sklidd ut så mye som det har gjort også fordi MOD ikke er på jobb og bare lar forumet flyte over av søppel. 

Det beste er å la Geers få fortsette og poste det han vil, ingen kan nekte han for det. Eneste er at han lurer ingen andre bortsett fra seg selv, noe han tydeligvis er tilfreds med.

Royu
RoyuInnlegg: 7260
23.11.17 11:28
Rexwiller: Nei, du seier jo aldri hva du har spilt på før kampene er ferdige uansett. At du kommer med et eksempel på et spill du ser god verdi i, men har spilt på noe annet etter at spillet ikke går inn er jo logisk. At du på alle dine vinnende spill tydeligvis har satset flere titalls tusen, men når du en sjelden gang taper bare har satset knapper og glansbilder er jo minst like logisk.

Det var det første spillet jeg kom på som hadde 2 i odds ergo hvorfor det ble skrevet som "f.eks". Det var god verdi, ettersom United stilte relativt sterkt og de kampene skal gå inn 8/10 ganger. Men det forandrer ikke det faktumet at jeg enda har til gode å se at jeg har skrevet at jeg spilte på det. Så hele diskusjonen er basert på konspirasjoner og bitterhet fra din side, som du forøvrig har vist i flere dager på rad nå.

Så da sier vi takk til deg. Du er herved blokkert.

Royu
RoyuInnlegg: 7260
23.11.17 11:39
lsklars: Det er jo dette som mest sannynlig er fasiten. Han fremhever seg selv på et anonymt forum for å fremme en falsk mestringsfølelse. Det har aldri noensinne blitt postet et bevis av gevinsten(e) han påstår han har vunnet. Hadde vedkommende postet et SS av gevinsten der han påstår å ha vunnet XX-antall tusen så hadde nok pipa fått en annen lyd her inne. Men når dette uteblir gang etter gang så forstår selvfølgelig alle her inne at dette er en person med sine egne utfordringer i hverdagen og bruker derfor oddsforumet til å fremheve seg på falske premisser.  En annen ting er gleden ved gevinst. For Geers vinner nemlig 20 til 40K hver eneste dag uten antydning til glede. "Rolige 26K", "42K på CL i ikveld" - hadde jeg vunnet 42K på en kveld hadde jeg vært overlykkelig. Men for Geers er dette normalt og ett par timer seinere sitter han å gamer FIFA til langt på natt. Bare sprøyt.  Når først en reagerer på utspillene hans og flere hundre tusen i gevinst så er det lett å hive seg på. Når en ser hvor dypt dette tydeligvis stikker for vedkommende når han konfronteres med dette så kommer det som regel eviglange innlegg som egentlig ikke har rot i virkeligheten. Jeg, og flere andre kaster dessverre bensin på bålet og det er lett å la seg rive med. Hvertfall de siste par dagene. Innleggshistorikken, antall brukere, utbruddene mot MOD og andre beviser jo hvor dypt dette stikker. At han bruker forskjellige brukere samtidig er dessverre bare tragisk men når MOD ikke har vært på jobb siden Øyvind ga seg i sommer så har forumet vært fritt frem for både det ene og det andre. Det er kanskje derfor det har sklidd ut så mye som det har gjort også fordi MOD ikke er på jobb og bare lar forumet flyte over av søppel.  Det beste er å la Geers få fortsette og poste det han vil, ingen kan nekte han for det. Eneste er at han lurer ingen andre bortsett fra seg selv, noe han tydeligvis er tilfreds med.

Godt å høre Lars. Jeg kan leke Dr.Phil og si at alle personer som har vært så obsessed med å rakke ned på meg(evt en person) i 2 år, omtrent hver eneste dag burde "gå i seg selv" før de retter fingeren mot noe og sier at de har et problem.

For ja dette er faktisk det største problemet med forumet, ikke at jeg sier at jeg vant 30k på en lørdagkveld i en oddstråd.

Ha en fin dag.

bobjim37
bobjim37Innlegg: 3466
23.11.17 11:55
lsklars: Det beste er å la Geers få fortsette og poste det han vil, ingen kan nekte han for det. Eneste er at han lurer ingen andre bortsett fra seg selv, noe han tydeligvis er tilfreds med.
lsklars
lsklarsInnlegg: 62103
23.11.17 11:57
Royu: For ja dette er faktisk det største problemet med forumet, ikke at jeg sier at jeg vant 30k på en lørdagkveld i en oddstråd.

Det er jo der kjerneproblemet ligger. Du greier ikke å vise til gevinster. En ting er å ikke poste spillene før kamp. Men hadde du postet et billedbevis på disse påståtte gevinstene du drar inn hver kveld så hadde du stoppet kjeften på alle her inne. Det hadde vel vært en fin mestringsfølelse, eller hva? Men når dette uteblir gang etter gang så skjønner alle her inne at du bare opererer med løgner. Du hadde gjort det så mye, mye lettere for deg selv, men når du ikke har noen gevinst å vise til så fortsetter folk forståelig nok å konfrontere deg. Det må du skjønne. 

Det er ingen her som rakker ned deg på deg, fordi ingen kjenner deg som person. Men du må forstå at det kommer forskjellige reaksjoner når du ikke kan bevise til noe som helst.

Det at du har en egen liste på profilen din over blokkerte brukere sier vel egentlig sitt hva slags person vi har med å gjøre.

lsklars
lsklarsInnlegg: 62103
23.11.17 12:09

2.08 på Östersund i dag hjemme mot Zorya.

O2.5 i Lugano kan være interessant. 

Samme i Plzen

Lazio bør ta Vitesse greit. 

Zenit kjører over Vardar. 

Kent
KentInnlegg: 117547
23.11.17 12:10
Cesc-15: Etter å ha lest det NAV-innlegget synes jeg det er på tide at folk bare lar ting ligge. Det er mange som sliter med diverse (blant annet dårlig selvtillit) rundt omkring, og som en konsekvens av det bruker løgn som et virkemiddel i å fremheve seg selv. Når alle uansett vet at det er usant så fatter jeg ikke hvorfor 100 innlegg om dagen handler om disse tingene. Jeg kan ikke huske å noensinne ha vært fristet til å kommentere. Om han ønsker å drive på slik er det vel bare til å overse det.

2nd that.

La han trolle for seg selv. Skjønner ikke denne trangen til å kommentere pisset hans.

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 5386
23.11.17 12:12
Royu: Godt å høre Lars. Jeg kan leke Dr.Phil og si at alle personer som har vært så obsessed med å rakke ned på meg(evt en person) i 2 år, omtrent hver eneste dag burde "gå i seg selv" før de retter fingeren mot noe og sier at de har et problem. For ja dette er faktisk det største problemet med forumet, ikke at jeg sier at jeg vant 30k på en lørdagkveld i en oddstråd. Ha en fin dag.

Alt det de sier ovenfor er helt sant.

Har jobbet på barnevern i 2 år, og symptomene du beskriver er nøyaktig de samme. Du virker å kanskje slite litt med sosial angst, og må få ut dette på et forum, ha noen å snakke med. Du vil nok leke kul her, og ikke anerkjenne dette, men det er her skoen trykker. 

Ta tak i problemet før det er for sent.

Royu
RoyuInnlegg: 7260
23.11.17 12:17
lsklars: Det er jo der kjerneproblemet ligger. Du greier ikke å vise til gevinster. En ting er å ikke poste spillene før kamp. Men hadde du postet et billedbevis på disse påståtte gevinstene du drar inn hver kveld så hadde du stoppet kjeften på alle her inne. Det hadde vel vært en fin mestringsfølelse, eller hva? Men når dette uteblir gang etter gang så skjønner alle her inne at du bare opererer med løgner. Du hadde gjort det så mye, mye lettere for deg selv, men når du ikke har noen gevinst å vise til så fortsetter folk forståelig nok å konfrontere deg. Det må du skjønne.  Det er ingen her som rakker ned deg på deg, fordi ingen kjenner deg som person. Men du må forstå at det kommer forskjellige reaksjoner når du ikke kan bevise til noe som helst. Det at du har en egen liste på profilen din over blokkerte brukere sier vel egentlig sitt hva slags person vi har med å gjøre.

Jeg trenger ikke, så enkelt er det. Tror en meg ikke, så move on. Jeg har aldri brydd meg om dere gjør det eller ikke, jeg bryr meg når dere begynner å trekke inn alt annet i en tråd som ikke har noenting med dette å gjøre.
Jeg tror ikke halvparten av dere spiller så mye som dere sier dere gjør, for noen av dere spller jo hver eneste dag på hvert eneste pakk av odds man finner. Ser du meg lage 1000 innlegg om dette? NIKS, fordi jeg ikke bryr meg om det er sant eller ikke.

Bare fordi jeg ikke gir deg det du vil ha, gir deg ingen rett til å trakkasere meg over lang tid, spekulerer/snakke om privatlivet mitt eller bare komme med personangrep i en oddstråd.


"Det er ingen her som rakker ned på deg".
Dette er faktisk den største løgnen jeg noensinne har sett på VGD. (Ingen kjenner meg nei, men halvparten av dere snakker om livet mitt annahver dag og later som dere faktisk vet det)


Ja, det har jeg. Fordi jeg er lei av å bli trakkasert, lese 20 innlegg om dagen hvordan jeg enten er homo, fra en eller annen kultur, hvordan jeg går på nav, eller hvordan jeg bor hjemme hos moren min eller hvordan jeg regel rett er "ingenting".

Listen er fryktelig lang. Alt fordi man ikke takler å lese om en anonym fyr på internett som sier at vinner på oddsen ofte og mye.

Gratulerer med dagen, offsielt det dummeste som har blitt skrevet på VGD's historie.

Royu
RoyuInnlegg: 7260
23.11.17 12:23
Tranquillo: Alt det de sier ovenfor er helt sant. Har jobbet på barnevern i 2 år, og symptomene du beskriver er nøyaktig de samme. Du virker å kanskje slite litt med sosial angst, og må få ut dette på et forum, ha noen å snakke med. Du vil nok leke kul her, og ikke anerkjenne dette, men det er her skoen trykker.  Ta tak i problemet før det er for sent.

Lol, leger/psykologer osv osv kan ikke engang fastslå ting over internett. Jeg tviler på at du kan det. 

Isåfall får du diagnoserer deg selv siden du er en av de personene som har trakkasert meg, jeg er sikker på at det finnes noe i lærebøkene som sier noe om personer som gjør dette.
Er det noen som faktisk har over 3000 innlegg her inne hvor han prøver stadig å leke kul så er det jo nettopp deg. Men det er nok bare en generell holdning hos de fleste fra balkan, så ligger nok ikke et Dr.Phil svar bak dette.

Ta tak i ditt eget problem før du ber andre gjøre det.

(Innlegget ble redigert 23.11.17 12:36)

Darwinian
DarwinianInnlegg: 790
23.11.17 12:28

Ble plutselig veldig trist, dette :-(

Hva spilles i kveld? o2.5 på Lerkendal @1.80?

Royu
RoyuInnlegg: 7260
23.11.17 12:37

5 kamper spilles i kveld. 10k på alle sammen.

Fordi det gir #mening

Cesc-15
Cesc-15Innlegg: 17474
23.11.17 12:39

Total bom på NHL i natt. Skikkelig skuffende. Får prøve å hevne meg på NFL i kveld..

Om det var noen som bare manglet Predators FT anbefaler jeg å ikke se de brenne to helt latterlige empty nets til 3-1. Canadiens går selvfølgelig opp og setter 2-2 i siste minutt like etterpå. Sjokkerende.

Bachekristian
BachekristianInnlegg: 1944
23.11.17 13:38

Noen som spiller seier på Østersund? 

bjerkseth
bjerksethInnlegg: 1958
23.11.17 14:07
Darwinian: Hva spilles i kveld? o2.5 på Lerkendal @1.80?

Det er kalkundag i USA, så da spiller vi på avlang fotball. 

Vikings -2,5 @ 1,98 (kl 18.30)
Chargers -2 @ 2,000 (kl 22:30)
Giants +7,5 @ 1,854 (02:30)

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12557
23.11.17 14:26

Skjerp dere her inne.

https://i.gyazo.com/26220251203ab015ed45b3882f67d28b.png

Jets+0,5 til nesten 1.5 var virkelig aldri truet. Et tidlig rødt kort hører med historien.

(Innlegget ble redigert 23.11.17 14:27)

lsklars
lsklarsInnlegg: 62103
Rexwiller
RexwillerInnlegg: 8773
23.11.17 15:45
Bachekristian: Noen som spiller seier på Østersund?

Jepp, men ikke rare summen som satses.

Art-Vandelay
Art-VandelayInnlegg: 31680
23.11.17 16:00

Til å skulle holde deg unna EL Lars, så er du særdeles aktiv..

lsklars
lsklarsInnlegg: 62103
23.11.17 16:07

Bare hjelper deg med tips art. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg