Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Tippeligaspill

NYTT TEMA
startelver
startelverInnlegg: 57736
26.08.19 13:58
GoingKronos: Jeg beholder pengene mine i madrassen.

Det gjør ikke jeg.

Men du har et poeng om at kanskje B/G har fått prestasjonsangst når de var favoritter til å vinne tittelen. 


zetta
zettaInnlegg: 11379
28.08.19 20:59
GoingKronos: et lag som tross alt har et høyt toppnivå

Det ser jo ikke ut som om de har noe som helst nivå etter Ejuke. Midtbanen er ufattelig dårlig, veik, treig, sidelengs, rundingsbøyer, svake i alle typer dueller. 3 år med Deila og midtbanen har stort sett vært helt krise hele tiden. Det må være noe fryktelig galt med måten de ser fotball på.


 Med Ejuke kunne de ligge bakpå å stenge av rom og kjøre giftige overganger. Nå blir det feil uansett hva de gjør. Laget virker helt i oppløsning

startelver
startelverInnlegg: 57736
29.08.19 13:32

Ikke noe feil med formen til B/G ihvertfall. 

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
30.08.19 11:36

Det begynner å bli for gjentagende, hovedspillet ryker og de andre spillene går inn. En flat innsats ville gitt en ROI på 110% - som er pent resultat, i stedet vandrer jeg rundt i gjørma. 11 runder igjen å få ting på stell igjen.

Molde var ustabile mot Odd, tidvis veldig gode og tidvis svake. De burde tatt ledelsen allerede i det andre spilleminuttet, men etter press innledningsvis var Odd det beste laget utover omgangen og Molde var litt heldig som gikk til pause med uavgjort. I 2.omgang så var Molde bedre, og på 2-1 så trodde jeg ikke at de kom til å se seg tilbake, men Børvens drømmesesong fortsetter, han scorer på stort sett alt av sjanser han får. Så dermed har Molde sviktet meg to ganger på rad på hjemmebane (sist var mot Brann når de misset på straffespark).

Tromsø er umulig å bli klok på, etter å ha vært fryktelig på naturgress og bortebane de siste rundene så slo de til med en toppkamp og fullt fortjent seier mot Brann. For bergenserne begynner denne sesongen å nærme seg flause, satset knallhardt og styrket stallen og nå før september måned så har de ingenting å spille for. Prosjektet til Lars-Arne Nilsen er dødt, og klubben trenger inn ny energi og tilnærming.

En som har fått energi inn i laget er Henrik Pedersen i Strømsgodset, man ser hvordan spillerne virkelig har troa og selv om de igjen havnet under etter et å ha vært det beste laget så bare kjørte de på og vant til slutt helt fortjent mot et oppskrytt Sarpsborg lag. Så blir neste utfordring for dansken å få laget til å prestere på bortebane også, det har ikke Strømsgodset gjort på mange år.

Et annet prosjekt som fremstår som dødt er Deila sitt i Vålerenga, ingen struktur, ingen glød og intet samspill er fasit etter 3 år med Deila. Nå har ingen andre trenere i nyere tid fått det til i Vålerenga heller, men det er en gigantisk flopp. Glimt har på mange måter revolusjonert norsk fotball, vi ser lag etter lag som ikke klarer å henge med i svingene når Glimt setter på turboen. Så er det fortsatt slik at forsvaret kanskje til slutt blir for dårlig til å sikre seg seriegull, og veien hadde nok blitt vesentlig enklere om Molde hadde klart å kvalifisere seg til Europa League. Nå er nok fortsatt Molde favoritter, men jeg syns Glimt har styrket sjansene siden jeg mente de ville vinne 1 av 3 ganger.

Tallenes tale:

Hovedspill

Status 2019:

Spill: 19

Innsats: 190

Gevinst: 164,5

TBP: 86,6

Status Totalt:

Spill: 229

Innsats: 2290

Gevinst: 2628,3

TBP: 114,8

Eliteseriespill:

Spill: 66

Innsats: 360

Gevinst: 366,1

TBP: 101,7

(Innlegget ble redigert 30.08.19 11:37)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
30.08.19 15:10

Ingen spill på kveldens kamp mellom Odd og Glimt, om det er noe verdi så er det på bortelaget, men Odd har vært så stabilt gode hjemme at jeg ikke helt ser poenget å gå imot de.


Vurdering av resten av runden i morgen.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
31.08.19 13:08

Med denne runden så er vi 2/3 ferdig med sesongen, det betyr 10 kamper på 3 måneder – kampbelastning vil ikke bli et problem for andre enn Rosenborg. Runden har flere gode spilleobjekt og det er lenge siden jeg har hatt 4 spill å foreslå.


Bunnoppgjøret mellom to lag i bedring, Stabæk har nå gjort to gode kamper på rad – først herjet de med Kristiansund hjemme og så ble de bortdømt på Lerkendal (en skjebne som de fleste norske lag opplever jevnlig). Strømsgodset på sin side har gjort en rekke gode hjemmekamper under ny manager, men bortebane har det gått tråere. Men det er mulig det bare er et tidsspørsmål før det vil løsne også på utebane. Jeg syns oddsen reflekterer sjansene bra, jeg har en knapp verdi på over-spill, men jeg holder igjen siden jeg ikke liker å spille over når det står veldig mye på spill slik det gjør i denne kampen.


Lillestrøm blir underdog hjemme mot Brann som er ute av form, har lite å spille for og mangler flere viktige offensive spillere. For meg er det et autobet på kanarifuglene. Jeg skrev når høstsesongen begynte at LSK kan få en fin høst, de har en god sentrallinje nå og om de bare unngår skader så bør de klatre på tabellen. Og det har de gjort, og jeg er fortsatt bullish på laget. Brann på sin side er det lite entusiasme rundt, de spiller kjip fotball, Nilsen får ikke ut potensiale som er i spillerne, og jeg er usikker på om de klarer å ta seg sammen her. Så vet jeg selvsagt at laget har potensiale og vi skal bare 3 uker tilbake i tid da de slo Ranheim bort uten å slippe motstanderen til en eneste sjanse. Men oddsen reflekterer ikke sjansene riktig. Jeg velger meg alternativet med pengene tilbake ved uavgjort. Kunne vært hovedspillet, men Daniel Pedersen sannsynligvis fortsatt ute og det svekker laget noe.


Tromsø er vanskelig å analysere. Men på hjemmebane har det vært mer stabilt, og stallen har blitt styrket i løpet av overgangsvinduet nå sist med en svensk stopper/defensiv midtbanespiller. Etter å ha vært i storform en periode så møtte Haugesund veggen mot LSK, og jeg er usikker på hvor mye forventninger man skal ha til de resten av sesongen. Jeg syns også her vi ser litt formkurver som møtes og jeg velger å gå på TIL her, jeg vurderte det opp mot et over-spill som muligens har litt verdi. Men TIL har styrket laget defensivt denne uka og FKH sitt angrep er ikke akkurat on fire. Går for halve innsatsen tilbake ved uavgjort.


Oddsmarkedet fortsetter å elske Sarpsborg selv om de stort sett taper alle fotballkamper de stiller opp på. Nå skal altså østfoldingene ha over 50% sjanse ifølge markedet til å slå et Viking-lag som har ligaens beste moral og som med Løkberg har fått et lag som er i god harmoni. Sarpsborg styrker stallen, og de har jo penger å bruke etter suksess de siste sesongene, men det er vanskelig å få ting til å klikke med en gang og uansett så handler det meste om det mentale for tiden. For meg er det et autobet mot Sarpsborg til de oddsene vi får tilbudt.


Kveldskampen på søndag er mellom et Vålerenga i fritt fall og et Rosenborg som bare står med 2 seiere på 9 forsøk på bortebane i år. Trønderne ser dog klart bedre ut og har fått ok resultat i det siste selv med rullering, nå blir det beste laget og det skal være ganske stor nivåforskjell på dem og Vålerenga. Det er mulig jeg har overvurdert Vålerenga sitt potensiale etter at Ejuke forsvant, det har tross alt vært minimalt med bevis for den hypotesen så langt i høst. For meg er dette en solid verdi på borteseier, og med Glimt sitt tap mot Odd så kan RBK med seier her bare være 7 poeng bak nordlendingene. Rundens hovedspill.


Hovedspill:


Vålerenga – Rosenborg, borteseier – 2,30 Sbobet (10 units)*


Andre spill:


Lillestrøm – Brann, hjemmeseier (DNB) – 2,11 Sbobet (5 units)


Sarpsborg – Viking, Uavgjort/borte – 2,04 Pinnacle (4 units)


Tromsø – Haugesund, Hjemmeseier (ahc-0,25) – 2,21 Sbobet (3 units)


*Hovedspillet settes alltid til flat 10 unit innsats.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
14.09.19 11:58

Ingen spill på RBK-LSK i kveld, gjennomgang av resten av runden i kveld/morgen tidlig.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
15.09.19 09:56

Denne sesongen er virkelig frustrerende. Mike Jensen sitt fortjente røde kort ødela for hovedspillet, likevel tok Rosenborg ledelsen – men klarte ikke å holde på det. Tromsø rotet igjen bort en to måls ledelse – for andre hjemmekamp på rad.  Så stemninga var mildt sagt laber.

Eneste positive var at Viking kom tilbake mot Sarpsborg, og bygger opp under min påstand om at bunnlag kan finne de utroligste måter å tape på.

Det er bare å pushe på og håpe at både marginer og dyktighet begynner å ta seg opp for meg i sesonginnspurten.

Tallenes tale:

Hovedspill

Status 2019:

Spill: 20

Innsats: 200

Gevinst: 164,5

TBP: 82,2

Status Totalt:

Spill: 230

Innsats: 2300

Gevinst: 2628,3

TBP: 114,3

Eliteseriespill:

Spill: 70

Innsats: 382

Gevinst: 375,8

TBP: 98,4

(Innlegget ble redigert 15.09.19 09:57)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
15.09.19 09:58

En runde med mange hjemmefavoritter, men jeg har tro på en underdog på hjemmebane. I tillegg så fortsetter jeg å gå imot Sarpsborg.

Kristiansund hadde en tung periode uten seier, så kom Kastrati tilbake fra skade og det har hatt stor betydning for laget. Det er ikke stort som skiller de fra Brann denne sesongen, 3 poeng bak etter 20 runder – og det er fullt mulig for de å ende foran Brann til slutt. Så de skal selvsagt ikke være underdog på hjemmebane. Brann viste litt innsats mot LSK sist, men LSK var skrekkelig i den matchen så jeg er skeptisk til hvor mye kreditt Brann fortjener der – i tillegg var de ekstremt effektive. Dårlig vær med mye vind lovd, satser på at det hjelper hjemmelaget som er vant til vindfulle forhold. KBK med pengene tilbake ved uavgjort blir hovedspillet.

Sarpsborg fortsetter å være stor favoritt, og har ifølge markedet har de 50% sjanse til å vinne på mandag. Så har ikke Vålerenga imponert noen i det siste, men det er uansett ikke slik at Vålerenga er et dårligere lag enn Sarpsborg og jeg tenker fortsatt at det er potensiale i laget som kan komme frem litt når som helst. De har hatt noen tøffe kamper i det siste, nå møter de et bunnlag og det kan løsne litt da.

Ellers ingen spill, var nær med et spill på Viking, men Thorstvedt ute og Odd har sett litt bedre ut i de siste bortekampene og oddsen har også droppet litt. Begge lag til å score i Molde var også et aktuelt spill, men det er lovd et fryktelig uvær, så usikker på hvor mye det vil påvirke kampen.

Hovedspill:

Kristiansund – Brann, hjemmeseier (DNB) – 2,11 Sbobet (10 units)*

Andre spill:

Sarpsborg – Vålerenga, uavgjort/borte – 1,97 Sbobet (4 units)

 

* Hovedspillet settes alltid til en flat 10 units innsats

(Innlegget ble redigert 15.09.19 09:58)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
21.09.19 12:13

Kristiansund innfridde mine forventninger og mere til denne runden. Det var egentlig en liten overkjøring fra KBK sin side mot et desillusjonert Brann-lag, det eneste plagsomme var at hjemmelaget ikke var mer effektive og på 1-0 så får man aldri ro i sjelen selv om Brann knapt skapte en sjanse i løpet av kampen.

Like bra gikk det ikke med Vålerenga, de tapte en jevn kamp mot Sarpsborg, det var nok et bra verdispill det også – men marginene var ikke på riktig side. Oddsen hadde også gått kraftig opp på Sarpsborg, så var en fin surewin der for de som driver med slikt.

Ellers kan jeg nok angre litt på at jeg ikke valgte å spille på Viking, av og til skal man ikke være så fokusert på om oddsen har falt. Jeg prøver å ikke fokusere for mye på oddsutvikling, det sier selvsagt litt og man skal ha respekt for markedet – men det skal ikke så alt for mye penger til for å bevege markedet i Eliteserien.

Lillestrøm skuffer gjentatte ganger, og selv om man nok ikke skal forvente å ta poeng på Lerkendal så syns jeg ikke laget lever opp til kvaliteten som er i laget. Forsvaret er ikke blitt bedre av Tamm/Salquist, og det er overraskende og offensivt slår det heller ikke gnister. Det begynner å bli dårlig tid til å bli høstens lag.

Bunnstriden ble bare mer spennende etter denne runden, både Sarpsborg og Strømsgodset hanglet seg til seier, og Mjøndalen fortsetter å ta med seg et og et poeng (de vinner alt for sjeldent). Stabæk er nok laget som ser mest ut til å forlate bunnstriden, var litt heldig mot Glimt, men laget fremstår mye mer harmonisk under Jönssons ledelse enn noen gang under Berg. Tromsø gjorde en bedre kamp enn resultatet skulle tilsi, men det er samtidig naivt å dra til Molde for å styre kampen.

Tallenes tale:

Hovedspill

Status 2019:

Spill: 21

Innsats: 210

Gevinst: 185,6

TBP: 88,4

Status Totalt:

Spill: 231

Innsats: 2310

Gevinst: 2649,4

TBP: 114,7

Eliteseriespill:

Spill: 72

Innsats: 396

Gevinst: 396,9

TBP: 100,2

(Innlegget ble redigert 21.09.19 12:16)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
21.09.19 15:17

Runden begynner med vestlandsderby mellom Brann og Haugesund. Begge lag sliter med formen, for sistnevnte er det først og fremst på hjemmebane de har slitt, mens de alltid er farlig på fremmed gress. Jeg hadde nok likt et spill på bortelaget her om det ikke var for at de skal ut i cupen i midtuka og det tross alt er deres sjanse på suksess i år. Så jeg velger å stå over spill, jeg har knapp verdi på over 2,5 mål – men det er litt for knapt til at jeg vil forfølge det.

Odd hadde en ny svak bortekamp, men på hjemmebane har de vært dominant og nå møter de bunnlaget Sarpsborg og skal ha gode sjanser til seier. Hagen er sannsynligvis fortsatt ute, mens Semb er tilbake her som styrker laget defensivt. Odd har vunnet 9 av 11 hjemmekamper, og kun RBK og Molde har kommet fra Skien med poeng. Sarpsborg på sin side har ikke vunnet en eneste bortekamp til nå i år, de har fått med seg 4 uavgjort, men står nå med 4 tap på de 5 siste kampene. Jeg går for hjemmeseier, og det blir rundens hovedspill.

Bodø/Glimt går inn i en ny hverdag uten Layouni, og jeg tror det kommer til å gå fint. Mister selvsagt litt x-faktor, men samtidig så er det lagmaskineriet som har imponert. Ranheim sliter på alle områder om dagen, og det bør være kvalitetsforskjell her. Jeg har ingen problem med å sette penger på Glimt her. Ranheim vil mangle Kvande og Tønne her, og stallen er jo tynn fra før.

Ellers ingen verdispill på søndag, Viking var jeg litt fristet av, men de har cupkamp til midtuka og som for Haugesund så er det viktigere enn denne seriekampen. I tillegg er Tripic og sannsynligvis Thorstvedt ute Og Vålerenga bør være et såret dyr her.

Mandag så gjester serieleder Molde Nadderud og et Stabæk-lag som har fått masse selvtillit den siste tiden. Molde var svake mot Tromsø, men veldig effektiv. På bortebane har de ikke imponert i år, og de har fått godt betalt i det siste. Det er ikke så ofte at bortelag har over 50% sjanse til seier, og har syns jeg formen til Stabæk og tabellsituasjonen gjør at det er verd å spekulere i en underdog på hjemmebane.

Hovedspill:

Odd – Sarpsborg, hjemmeseier – 1,89 Pinnacle (10 units)*

Andre spill:

Ranheim – Bodø/Glimt, borteseier – 2,19 Sbobet (4 units)

Stabæk – Molde, hjemme/uavgjort – 2,01 Pinnacle (4 units)

 

* Hovedspillet settes alltid med en flat 10 units innsats

(Innlegget ble redigert 21.09.19 15:17)

rexenes
rexenesInnlegg: 706
21.09.19 16:48
GoingKronos: Hovedspill: Odd – Sarpsborg, hjemmeseier – 1,89 Pinnacle (10 units)*

Coolbet gir faktisk 1,97. Setter en god slant på den.

zetta
zettaInnlegg: 11379
21.09.19 16:48
GoingKronos: Bodø/Glimt går inn i en ny hverdag uten Layouni, og jeg tror det kommer til å gå fint.

Jeg er litt skeptisk til bredden i Glimt. Layoni er en av nøkkelspillerne

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
21.09.19 18:04
zetta: Jeg er litt skeptisk til bredden i Glimt. Layoni er en av nøkkelspillerne

Ja, på sikt kan det helt sikkert bli utfordrende, men Evjen syns jeg er bedre på kant der han blir plassert nå, og så får vi se om de blir svekket på indreløper-plass med Konradsen inn. På kort sikt så er det ofte slik at lag med god lagånd kompenserer godt for å miste en spiller og at det kan skjerpe resten av laget.

Thpe
ThpeInnlegg: 34667
22.09.19 10:26

Legg til at Boniface Victor er i kamptroppen til Glimt igjen. Et skikkelig beist som har vært god på trening nå etter skaden!

startelver
startelverInnlegg: 57736
22.09.19 11:28

Flott, spiller Odd og B/G. 

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
28.09.19 13:16

Hovedspillet satt som et skudd, og greit med en udramatisk omgang. Like udramatisk var det ikke i det andre spillene, der dommeravgjørelsene var imot.

Odd var et par klasser over Sarpsborg, og det var spesielt å se oddsen gå opp frem mot kampstart, og de heldige fikk faktisk over 2 i odds på seier til hjemmelaget. Noen har tydeligvis en ustoppelig tro på Sarpsborg.

I Ranheim var man vitne til en av årets kvalitetsmessige dårlige matcher, der Glimt og Ranheim konkurrerte i mest håpløse pasningsfeil. Uansett så kom dommeren i fokus med å dømme straffe til Ranheim for hands i 1.omgang og ignorere en hands i Ranheim-feltet i 2.omgang. Nå sier min rettferdighetssans at ingen av de skal være straffe siden det ikke er noen intensjon bak noen av dem, uansett er det helt bingo hva som blir dømt på og frustrerende.

Stabæk gjør en god kamp mot Molde, og inntil serielederen tok ledelsen så var de nok det beste laget. Målet kom etter en skubb i ryggen på Stabæk-forsvareren, og det dømmes nok oftere på slikt enn det ikke gjør det. Men lite å gjøre med.

Ellers var det oppsiktsvekkende i runden Vålerengas stortap og vi snakker om en skikkelig kollaps. Og nedrykk er plutselig ikke utenkelig, skulle de tape mot Ranheim i helga så bør alle sirener gå av.

Tallenes tale:

Hovedspill

Status 2019:

Spill: 22

Innsats: 220

Gevinst: 204,7

TBP: 93,1

Status Totalt:

Spill: 232

Innsats: 2320

Gevinst: 2668,3

TBP: 115

Eliteseriespill:

Spill: 75

Innsats: 414

Gevinst: 415,8

TBP: 100,4

 

(Innlegget ble redigert 28.09.19 13:17)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
28.09.19 17:23

Ingen spill på RBK - Brann, spill til runden kommer i morgen tidlig.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
29.09.19 10:40

En runde mange store hjemmefavoritter, men jeg syns det er grunn til å gå mot noen av dem. Og så tror jeg på rundens eneste underdog på hjemmebane.

Sarpsborg blir igjen klar favoritt på hjemmebane, og det er fortsatt like merkelig. Stabæk har vært klart bedre lag i det siste og jeg ser ikke noe spor til klar bedring for Sarpsborg. For meg er dette et autobet. Så mangler Stabæk Kassi og sannsynlig Demidov og Lumanza, det er tunge avbrekk og setter ned verdien. Men til denne oddsen kan jeg ikke la være.

Ranheim har hatt en spesiell sesong der de har skuffet stort på hjemmebane, men prestert godkjent borte. Nå møter de et Vålerenga i fritt fall, og for meg er det et autobet å gå imot hovedstadslaget når de blir store favoritter. Mange trodde at Vålerenga skulle ta seg sammen sist mot Viking, men det evnet de ikke og da er jo spørsmålet om de kanskje bare ikke er bedre. Shala og Juarez ute her.

Strømsgodset er i kraftig bedring, de har vunnet to bunnoppgjør mot Ranheim og Tromsø uten å slippe inn mål. Nå blir det tøffere med Odd på den andre siden, men Skienslaget har slitt på bortebane og det er hardt å gjøre de til favoritt mot et Godset som tross alt er i betydelig bedring. Hjemmelaget kan stille sitt beste lag, mens Ruud er ute for gjestene. Jeg velger med Godset +0,25 som rundens hovedspill.

Hovedspill:

Strømsgodset - Odd, hjemmeseier ahc+0,25 - 1,91 Sbobet (10 units)*

Andre spill:

Sarpsborg - Stabæk, uavgjort/borte - 2,14 Sbobet (4 units)

Vålerenga - Ranheim, borteseier ahc+0,75 - 2,01 Sbobet (4 units)

(Innlegget ble redigert 29.09.19 10:41)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
04.10.19 16:48

I kveld smeller det i lokalderbyet mellom Mjøndalen og Strømsgodset, og det er ikke bare prestisje det står om – det er to lag i desperat jakt etter poeng for å overleve.

Jeg syns Strømsgodset har sett klart best ut i høst, og jeg er overrasket over at de blir såpass klar underdog. Lokalderby lever ofte sitt eget liv, men her taler det jo igjen til underdogen sin fordel. Mjøndalen har blitt dårligere for hver kamp utover høsten, mens Strømsgodset syns jeg har spilt stabilt bra i fem kamper på rad.

Spill:

Mjøndalen - Strømsgodset, borteseier ahc+0,25 - 1,88 Sbobet (5 units)

 

Vurdering av resten av runden i morgen.

(Innlegget ble redigert 04.10.19 16:48)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
05.10.19 09:37

Akkurat nå så har jeg rangert Vålerenga som ligaens dårligste lag, de kommer nok å klare seg unna nedrykk pga den gode formen innledningsvis på året, men dette er kanskje Norges beste hjemmelag som tar imot et bunnlag. Og da ligner det veldig på hovedspillet for to uker siden der jeg gikk på Odd mot Sarpsborg, bare at Vålerenga sin form er enda dårligere og at de ikke helt har tatt innover seg hvor dårlig stilt det er.


Oldrup ute for hjemmelaget, men Bjørtuft imponerer uansett om han er stopper eller defensiv midtbanespiller. Det er ikke rart at mange agenter tar turen til Skien denne helga. Hjemmeseier og rundens hovedspill.


Hovedspill:


Odd – Vålerenga, hjemmeseier – 1,85 Pinnacle (10 units)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
06.10.19 09:59

Igjen blir Sarpsborg, som altså ligger helt sist på tabellen, favoritt på bortebane. Og det er greit at de møter et Ranheim-lag som har slitt stort på hjemmebane, men Sarpsborg står etter 11 forsøk i år fortsatt uten seier på bortebane. Sarpsborg skal rett og slett ikke være favoritt mot noe laget, og jeg går for Ranheim med pengene tilbake for uavgjort (noe som jeg ser på som en viktig forsikring i dette bunnoppgjøret).


Ellers har jeg ingen verdispill denne søndagen, litt fristet av et under-spill i Stabæk-kampen, men Viking er nok for målkåt til at jeg klarer å fyre av selv om det sjelden blir mer enn 3 mål på Nadderud (2 av 12 kamper i år).


Ranheim - Sarpsborg, hjemmeseier (DNB) - 2,05 Sbobet (4 units)

startelver
startelverInnlegg: 57736
06.10.19 22:28

Det begynner å stange litt mot deg nå. 

Selv følte jeg at denne kampen kunne gå begge veier, så stod over spill. 
Sarpsborg har kvaliteter i seg og det var en viktig kamp.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
19.10.19 12:23

Dette har vært en tung sesong, og tiden renner ut for å berge stumpene.

Odd gjorde sin klart svakeste hjemmekamp for året, det var virkelig sirup. Det ble bedre mot slutten, men reduseringen kom for sent til at de kunne snu kampen. Ranheim får ekstremt dårlig betalt på hjemmebane i år, de evner å tape stort sett alle jevne kamper og kampen mot Sarpsborg var ikke noe unntak. En ting er sikkert, ting jevner seg ikke ut i løpet av et år.

Tallenes tale:

Hovedspill

Status 2019:

Spill: 24

Innsats: 240

Gevinst: 204,7

TBP: 85,3

Status Totalt:

Spill: 234

Innsats: 2340

Gevinst: 2668,3

TBP: 114

Eliteseriespill:

Spill: 81

Innsats: 451

Gevinst: 439,6

TBP: 97,5

(Innlegget ble redigert 19.10.19 12:23)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
19.10.19 13:38

Landslagspausen over og med seks runder igjen så blir hver match veldig betydningsfulle. Jeg tror dette kan bli en god helg for underdogs. Mine 4 spill kommer her.

Kristiansund kommer fra årsverste borte mot Tromsø, det hører ikke til vanlighetene at laget gjør så svake prestasjoner. På hjemmebane er det stort sett alltid stabilt gode prestasjoner, og jeg ser ikke helt hvorfor de skal være klar underdog mot et skadeskudd Rosenborg med tvilsom form før landslagspausen. For meg er det et autobet, så er Diop ute her og det svekker hjemmelaget, men trønderne har enda større problemer på sin midtbane der Trondsen, Lundemo og kanskje Konradsen er ute. Jeg går for hjemme/uavgjort.

Vi har også en kveldskamp i Oslo og se frem til, der et Stabæk-lag som kun har tapt for Molde og Rosenborg i høst møter et Vålerenga som enda har til gode å vinne en fotballkamp etter ferien. Likevel blir Vålerenga store favoritter, og jeg syns det er helt naturlig å gå imot. Demidov fortsatt ute for gjestene, men Stabæk har holdt nullen i de to siste kampene uten han. Bohinen er suspendert, og det er synd siden han har vært veldig god i høst. Jeg går for x2-varianten, og det blir rundens hovedspill.

Søndag blir Viking stor-favoritt mot Tromsø, de har ikke vært en større favoritt mot noen lag til nå i år og det syns jeg er en overreaksjon på en god hjemmeform. Tromsø er ustabile, men de har absolutt potensiale til å skape problemer for Viking. Høiland sannsynligvis ute for hjemmelaget her, mens TIL nå stort sett er skadefrie for første gang i år. Jeg velger meg +0,5 varianten siden TIL ikke har for vane å tape knapt når de taper.

Markedet forventer en kjedelig kamp når Brann gjester Sarpsborg, og det er jo ikke rart etter at Brann har spilt 0-0 tre ganger på rad. Heller ikke Sarpsborg har vært noe fyrverkeri i det siste. Men jeg syns likevel det er litt overreaksjon, Brann har nå i praksis ikke noe å spille for og da regner jeg med at de vil prøve å drepe litt av kritikken om kjedelig og usjarmerende fotball. Jeg går for at markedet er litt for opphengt i resultatene i det siste.

Hovedspill:

Vålerenga – Stabæk, uavgjort/borte –  2,09 Sbobet (10 units)

Andre spill:

Kristiansund – Roseborg, hjemme/uavgjort – 1,94 Sbobet (5 units)

Viking – Tromsø, uavgjort/borte – 2,44 Pinnacle (3 units)

Sarpsborg – Brann, over 2,25 mål – 2,00 Sbobet (3 units)

(Innlegget ble redigert 19.10.19 13:38)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
26.10.19 10:56

En god runde der hovedspillet i stor grad var i boks før det hadde gått 20 minutter og Kristiansund klarte å få med seg et helt fortjent poeng i sluttminuttene.

Så er jeg ikke helt fornøyd ellers, mest for at jeg ga opp på Ranheim. Som jeg skrev i oppsummeringa etter forrige runde så hadde de fått dårlig betalt og jeg har jo skrevet en del om at Odd ikke er noe videre godt bortelag. Og det er vel litt typisk når ting har gått dårlig over tid, så forsvinner staheten som kan være nødvendig for å lykkes.

Ellers var Sarpsborg ineffektive, og det hindret både 2 poeng og penger i kassen min. Viking og Tromsø var jevnt i 1.omgang, og et langskudd skilte dem. I 2.omgang klapper TIL litt sammen og var helt fortjent seier for Viking.

Tallenes tale:

Hovedspill

Status 2019:

Spill: 25

Innsats: 250

Gevinst: 225,6

TBP: 90,2

Status Totalt:

Spill: 235

Innsats: 2350

Gevinst: 2689,2

TBP: 114,4

Eliteseriespill:

Spill: 85

Innsats: 472

Gevinst: 471,7

TBP: 99,9

(Innlegget ble redigert 26.10.19 10:56)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
26.10.19 12:05

Lokalderbyer og viktige bunnkamper, mye artig sportslig å se frem til – oddsmessig er runde litt mer grå, men med noen fine unntak.

Runden begynner med lokalderbyet mellom Lillestrøm og Vålerenga, et Vålerenga som ikke har vunnet en eneste kamp i høst og nå er uten sin beste offensive spiller i Dønnum. Likevel sier oddsen at dette er helt åpent, og jeg er uenig. Lillestrøm har skuffet litt i høst, jeg trodde de skulle bli bedre utover sesongen, men det har blitt halvveis – mange jevne kamper som de ikke har klart å bikke i sin favør. Så har de hatt tøft program og spilt jevnt med flere av topplagene, og motstanden i dag er betydelig enklere. Disse kampene lever sitt eget liv, men for meg er det ganske opplagt at Lillestrøm skal være favoritt på eget gress her. Pedersen og Smararson tvilsom her, men stallen er bredere enn på lenge så trenger ikke bety stort.

Stabæk har vært høstens solskinnshistorie og Janne Jönsson forlenget nettopp kontrakten med Bærumslaget. Det er masse entusiasme og det er lite som tyder på at de har planer om å ta foten av gassen med det første. Nå er de underdog på egen hjemmebane mot et Odd som har slitt borte over lang tid, som er i tvilsom form, som knapt har spilt på naturgress i år og som har cupsemifinale på onsdag. Rundens beste spill. Ruud ute for Odd, og Bohinen tilbake for Stabæk.

Bunnoppgjør på Alfheim mellom Tromsø og Ranheim, og hjemmelaget må klare seg uten både kaptein Wangberg og stopperkollega Antonsen. Det er altså et defensivt klart svekket Tromsø som stiller til kamp, og jeg tror dette kan bli en underholdende kamp tross at det står så mye på spill. 6 av de 7 siste TIL-kampene har gått over 2,5 mål, og de er blitt mer potent offensivt etter de gikk fra null til to spisser. Ranheim har slitt med å score mål i år, men de aller fleste scorer på TIL, så ingen grunn til at Ranheim skal være et unntak.

Ellers ingen spill på de andre kampene, derbyet i Trondheim er vanskelig å vurdere og ellers syns jeg oddsen ser riktig ut. Hadde knapp verdi på Viking, men som med Odd så har de semifinale i cupen til onsdag, og den betyr tross alt mye mer.

Hovedspill:

Stabæk - Odd, Hjemmeseier (DNB) - 2,08 Sbobet (10 units)*

Andre spill:

Lillestrøm - Vålerenga, Hjemmeseier (DNB) - 2,13 Sbobet (5 units)

Tromsø - Ranheim, over 2,5 mål - 1,85 Sbobet (3 units)

(Innlegget ble redigert 26.10.19 12:06)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
03.11.19 09:20

En runde som endte med pengene tilbake på hovedspillet og et spill til, mens Tromsø og Ranheim sikre rundens overskudd og at man er tilbake i pluss i regnskapet igjen denne sesongen.

Stabæk og Odd var en fryktelig 1.omgang uten en eneste skikkelig sjanse, i 2.omgang tar Stabæk over og var det førende laget. Odd forsvarte seg godt, og det ble bare med nesten-sjanser for hjemmelaget. Spillet var godt, men noe gevinst fikk vi ikke ut av det.

Lillestrøm og Vålerenga ble en av årets kjipeste fotballkamper med stort sett kriging og to feige lag som var redde for å tape. Uavgjort var vel greit selv om Vålerenga hadde en gigantisk dobbelsjanse som de normalt sett scorer på. Litt trist å se på Lillestrøm slå så mye langt, de bør ha kvalitet i laget til å faktisk tørre å spille fotball.

Tromsø og Ranheim fløy over 2,5 mål – og det kunne fort blitt enda flere enn de 6 målene det endte med. Ranheim var rett og slett fryktelig dårlig.

Tallenes tale:

Hovedspill

Status 2019:

Spill: 26

Innsats: 260

Gevinst: 235,6

TBP: 90,6

Status Totalt:

Spill: 236

Innsats: 2360

Gevinst: 2699,2

TBP: 114,4

Eliteseriespill:

Spill: 88

Innsats: 490

Gevinst: 492,3

TBP: 100,5

(Innlegget ble redigert 03.11.19 09:21)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
03.11.19 10:52

Mens våre svenske naboer avsluttet sesongen denne uka så har vi enda en måned med Eliteserie-fotball foran oss. En runde med store hjemmefavoritter, men jeg går imot noen av dem.

Bunnoppgjør mellom Sarpsborg og Tromsø, to lag som har vist fremgang i det siste både resultat og spillemessig. For meg blir Sarpsborg alt for stor favoritt, kvalitetsmessig er det ikke mye som skiller. Azemi skadet og Lasse Nilsen syk, så vil bli noen endringer på bortelaget. Men Wangberg og Antonsen tilbake som styrker laget defensivt. Jeg går for +0,75-varianten, og det blir rundens hovedspill. Uavgjort er også et resultat som begge lag kan leve med, og Sarpsborg har spilt halvparten av kampene i år uavgjort – så den tøffe kan kanskje gå for rent kryss.

I Oslo møtes to lag som ikke vinner fotballkamper, likevel blir Vålerenga store favoritter og det har jeg litt vanskeligheter med å akseptere. Begge lag har en del skader, men for meg har Brann tross alt en bredere stall å ta av. Selvsagt litt vanskelig å vurdere motivasjon til lagene, men Oslo mot Bergen bør gi føre til tenning for begge lag. Jeg går for x2-varianten.

Mjøndalen er vanskelig å slå, de legger ned en voldsom innsats og spiller jevnt med de fleste. Nå møter de et Odd ute av form, ute av cupen og som kjenner press på 3.plassen sin. For meg blir Odd for store favoritter, og jeg velger meg ahc+1-varianten. Semb ute for hjemmelaget.

Hovedspill:

Sarpsborg – Tromsø, borteseier ahc+0,75 – 2,13 Sbobet (10 units)

Andre spill:

Vålerenga – Brann, uavgjort/borte – 1,90 Sbobet (4 units)

Odd – Mjøndalen, borteseier ahc+1 – 2,19 Sbobet (4 units)

(Innlegget ble redigert 03.11.19 10:53)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48003
09.11.19 12:12

Tung runde der man dro det korteste strået i flere jevne oppgjør.

Med unntak av starten på 2.omgang gjorde Tromsø en god bortekamp og var på høyde med Sarpsborg, så ødela en dødball og en Wangberg som sklei på et bananskall spillet. Vålerenga vant fortjent. Ekstremt frustrerende å se Mjøndalen bli bortdømt i Skien, hvordan dommerteamet unngår å annullere Odd sitt vinnermål er helt uforståelig og det sender sannsynligvis Mjøndalen ned i Obos.

Tallenes tale:

Hovedspill

Status 2019:

Spill: 27

Innsats: 270

Gevinst: 240,6

TBP: 89,1

Status Totalt:

Spill: 237

Innsats: 2370

Gevinst: 2704,2

TBP: 114,1

Eliteseriespill:

Spill: 91

Innsats: 508

Gevinst: 501,3

TBP: 98,7

(Innlegget ble redigert 09.11.19 12:14)

Klikk for å gå tilbake til toppen