Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Tippeligaspill

NYTT TEMA
VivaLV
VivaLVInnlegg: 35550
13.05.15 17:47

Oddsen på Viking har jo falt i løpet av dagen og oddsen på Haugesund tilsvarende steget (sånn omtrentlig ihvertfall). Det vil si at NT ligger nesten lavest på Haugesund og nesten høyest på Viking.

En skjelden gang (pga. faste odds) kan vel også NT bli markedsledende på oddsen. Litt usikker, men blir det for ekstreme utslag så forandrer vel de også oddsen!

VivaLV
VivaLVInnlegg: 35550
13.05.15 17:53

Nå ble jeg gearet her.

Man kan jo leke seg med kalkulatoren her. F.eks. gir odds 2.94-2.94-2.94 en payout på 98% (Pinnacle).

Odds 2.70-2.70-2.70 derimot gir Norsk-Tipping utbetaling på 90%.

Altså må oddsen i markedet bevege seg i størrelsesorden 0.25 for NT blir markedsledende (på det ene utfallet).

Samirules
SamirulesInnlegg: 1378
13.05.15 18:01

Lenge siden jeg har satt noe spill på NT, men det skal ikke altfor mye til for at de også kutter oddsen, dessverre.. Hadde de kjørt fast, kunne man til tider fått ganske massive verdispill, selv med deres i utgangspunktet lave tbp.

VivaLV
VivaLVInnlegg: 35550
13.05.15 23:36

Syntes det ble scort mange mål og tok en sjekk på dette.

Runde 1-8. Antall kamper under 2,5 mål og antall kamper over 2,5 mål.

4/4

4/4

6/2

3/5

2/6

4/4

2/6

3/5

Altså totalt 28 kamper u 2,5 og 36 kamper over 2,5

Oddsen på neste runde er jo ganske jevn, nesten uavhengig av hvilket lag som spiller (høyeste hos betbrain):

Over 2,5 1,70/1,75/1,75/1,70/2,20/1,95/1,75/1,80 (Rosenborg er 2,20)

Under 2,5 2,15/2,05/2,10/2,15/2,00/1,87/2,05/2,05

 

 

VivaLV
VivaLVInnlegg: 35550
13.05.15 23:40

Omtrent samme på over 1,5 mål.

Hele 58 ut av 64 kamper har hatt over 1,5 mål. Har ikke sjekket oddsen på mer enn ett par kamper, men den er omtrent 1,20 på over 1,5 mål.

Samirules
SamirulesInnlegg: 1378
14.05.15 12:16

Asiatene ute med odds, sitter og venter på at Pinny også skal komme på banen muligens med noe bedre odds på enkelte spill i starten. 

Men Stabæk AH +1 til 2.23 hos Dafabet har jeg bare måttet ta.. Skjønner ikke at man kan prise Molde ned i 1.45 mot Stabæk som er bunnsolide (!) defensivt og nå vel er oppi seks matcher uten baklengs!? Fremover var det også bedre takter i går, selv om Sandefjord selvfølgelig er trash. Molde overbeviste i alle fall ingen i går både fremover og bakover. Selvfølgelig noe annet på Røkkeløkka, men uansett, massiv verdi i min bok i alle fall. 

Samirules
SamirulesInnlegg: 1378
14.05.15 13:53

Foreløpig også tatt U3 til 1.91 og Aalesund +0,75 til 2.08. 

Pinny var ute med 2.26 på Stabæk +1, så der har jeg gått hardt inn for trading. Føler meg ganske sikker på at den skal ned, men vi får se..

Kan bare ikke se at Molde fortjener å stå ned mot 1.40 i 1x2 markedet ut fra hva de har prestert så langt denne sesongen. 

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49598
14.05.15 15:10

En ny runde med fine tall er historie, den her runden vippet veldig i 2.omgangen i hovedrunden, og følelsen når Aafk tok ledelsen var at marginene skulle snu seg mot meg. Men heldigvis kom Sarpsborg tilbake og sikret en gevinst også for hovedspillet. Sarpsborg var dominant i 1.omgang mot Aafk og hadde en gigantisk sjanse til å avgjøre rett fra avspark i 2.omgang. I stede så ble det en jevn omgang der Aafk var effektive (de har vært veldig effektive under Fredriksen, det varer neppe). Men Sarpsborg viser når de kommer tilbake at det bor en skikkelig go i laget og på 2-2 så kjører de på for seieren og er nær med å avgjøre i siste overtidsminutt. Godt fornøyd med hovedspillet, og da hadde kjentes urettferdig om det hadde røket. At kampen gikk over var det ikke så mye å si på.

Så til de to absurde kampene tirsdag. Vålerenga var objektivt sett selvsagt veldig heldig som vant, eller i hele tatt fikk med seg poeng fra matchen. Men jeg har nevnt det før, bunnlag klarer å finne måter å tape på der man ikke skulle tro det var mulig. Så er jeg ikke helt nedi depresjonen enda når det kommer til TIL, både for at keeper og forsvarspillet vil bli bedre og motstanderen vil før eller senere brenne en sjanse. Men luken opp begynner å bli ubehagelig. Vålerenga vet jeg ikke hva jeg skal tro om, de ligner mer på fjorårsversjonen i spillemåte nå, bare at de ikke har Kjartansson som kan sikre poeng. Det er dårlig tid i mai til å rette på strukturfeil, og jeg er mer skeptisk enn optimistisk på deres vegne i tiden som kommer.

Mjøndalen eventyret er ubegripelig, hadde de laget en film med utgangspunkt i Mjøndalens siste år så hadde jeg definitivt stemplet hele greia som usannsynlig. Men nå har jeg sett det med egne øyne og det er bare å bli fasinert. Jeg skrev på forhånd at jeg følte meg litt dum for å gå i mot RBK, og det følte jeg meg også når de gikk fort opp i 2-0 ledelse. Men jeg vet jo med meg selv at tippeligaen er så jevn at under 1,50 på et bortelag egentlig aldri lar seg forsvare, og hadde en hvilken som helst annen middelhavsfarer enn Mjøndalen møtt RBK så hadde oddsen vært betydelig høyere på trønderne. Jeg har svingt litt til og fra på spørsmålet om Molde og Rosenborg har tatt steg fra de andre, for RBK er juryen fortsatt ute, men jeg syns prestasjonene svinger mye og heller dermed mer mot at det vil bli jevnt fremover.

For Molde har juryen sagt sitt, laget er dårligere enn i fjor - 3 tap i år er det samme som de hadde i hele fjor. Så de er opplagt sårbar. De kan fortsatt ta gull, men nå får vi en test på Skullerud sine treneregenskaper. Jeg har jo tidligere hevdet at han er en begrenset trener, både faglig og som leder, og slike ting kommer som regel frem i motgang. Så har vi ikke sett den samme tendensen hjemme, men jeg syns det blir meget interessant å se de mot Stabæk, det blir en skikkelig test. I tillegg så er jo spørsmålet om gresskamper er et problem, eller om det er et generelt bortekompleks de holder på å bygge opp. Jeg traff ikke helt på min vurdering av kampen, LSK dominerte i stor grad banespillet - særlig i 1.omgang, men verdien på hjemmelaget var jeg trygg på og der overvurderingen av RBK var meningsfull og forståelig så ga overvurderingen av Molde mye mindre mening. Under-spillet var jeg også fornøyd med, var ingen sjansebonanza og et offsidemål ødela nok endel for akkurat det spillet.

Odd mot Strømsgodset er jeg meget fornøyd med min vurdering, kampbildet ble akkurat slik jeg forutså og det var godt å kunne ta betalt på under 2,5 mål. Det virker som at Fagermo har tatt seg selv litt i nakken og prøver å kontrollere egoet sitt. Spiller Odd mer kynisk så vil det hjelpe på det noe svake forsvaret samt at de offensivt uansett har et så gjenkjennelig angrepsmønster at de blir farlige. Jeg ble opplagt mer positiv til Odd både etter kampen og uttalelsene fra Fagermo. For Strømsgodset fortsetter å skuffe, de har enkelte oppturer innimellom, men det totale bildet er ganske så mørkt og jeg har tidligere vært kritisk til Nielsen og jeg forstår fortsatt ikke hvordan de ønsker å spille fotball. De er nærmest avhengig av at noen spillere gjør noe på egen hånd eller at de får noe gratis fra motstanderen. Typisk middelhavsfarer, og jeg syns det er for dårlig med tanke på stallen de har. Og så blir det noe trist over Nielsen syter over at Wikheim måtte stå over med karantene, og at det på en måte skal forklare at de bare skaper en sjanse i den her kampen.

Haugesund spilte en kamp helt jevnt med formlaget Viking, men det hjemmelagde skapte var mest på faste situasjoner, og de har per nå ikke noe eget angrepsspill. Og det er skuffende, for jeg har jo ment at de har en god del offensivt talent, men foreløpig har det på ingen måte slått ut. Borte har de vært direkte dårlige, så om de ikke skal havne helt i bunnstriden så må de ta poeng hjemme. Så var vel det sene spillet på FKH helt ok, det var helt jevn match, men ofte så vinner jo det laget med den beste formkurven slike kamper og slik ble det den her gangen også. Viking var helt ok, men som forventet så kunne de ikke følge opp festspillet fra hjemmebane, men nå er de i dytten og med Start i neste kamp så ser det ut som at Viking kan bli en av vårens overraskelser.

Stabæk vil uansett være den store overraskelsen i år, og når de først kom seg i ledelsen så ble et treigt Sandefjordslag sjanseløse. De to neste kampene vil kunne bidra med å avklare om de er en medaljekandidat eller rett ut en mesterskapskandidat. Godt angrepsspill vinner supporteres hjerte, godt forsvarsspill vinner titler - og det kan kanskje beskrive forholdet mellom Rosenborg og Stabæk. For Sandefjord skapte vel knapt en eneste sjanse, så det viser både hvor sterkt det her laget er defensivt, men også hvor svak Sandefjord er om dagen. De er et av tre lag jeg plasserer helt i bunnen kvalitesmessig sammen med Start og Glimt.

Som jeg har forstått det så var det en kvalitetsmessig dårlig og jevn affære mellom to lag uten selvtillit og guts. Det eneste som overrasker er nok at det ikke ble flere mål, men jeg syns det ser virkelig mørkt ut for begge og Start skal være veldig glade for de poengene de har, for jeg har vanskelig for å tro at ikke denne sesongen blir tøff når vi ser prestasjonene og den manglende energien i laget. 

5 vinnende spill, inkludert hovedspillet, og 4 tapte spill gir et fint pluss - ikke minst for at 4 av 5 av de tyngste spillene satt.

Hovedspill:

Status 2015:

Spill: 8

Innsats: 80

Gevinst: 87,6

TBP: 109,5

Status Totalt:

Spill: 98

Innsats: 980

Gevinst: 1197

TBP: 122,1

Kelly-prosjektet:

Startsaldo: 1000

Resultat: 729,70 (+182,19 sist runde)

Saldo: 1729,7,51

Avkastning: +73% (TBP 127 - 3425,30 units vunnet på 2695,6 units spilt)

Samirules
SamirulesInnlegg: 1378
14.05.15 15:23

Her ser det ut for at markedet går stikk motsatt vei. 

Stabæk +1 til 2.37 nå. Borteseier gir Pinnacle 8.02 for. Under også steget til 2.06.. Skjønner ikke helt dette, finner ikke skadeinfo som skulle tilsi dette heller.. 

Får hvordan utviklingen fortsetter her da.. Kan vel neppe fortsette å stige i det minste..


Samirules
SamirulesInnlegg: 1378
14.05.15 17:34

Det kan det.. Virker som noen går fullstendig bananas på Molde her.
Noe som skjer som jeg ikke har fått med meg mtp. skader?

Ellers kan jeg ikke skjønne annet enn at verdien må være helt hinsides etterhvert her.. 9.5 på Stabæk nå.

VivaLV
VivaLVInnlegg: 35550
14.05.15 20:05
Samirules: Det kan det.. Virker som noen går fullstendig bananas på Molde her.
Noe som skjer som jeg ikke har fått med meg mtp. skader? Ellers kan jeg ikke skjønne annet enn at verdien må være helt hinsides etterhvert her.. 9.5 på Stabæk nå.

Da er det jo bare til og finnen en annen kamp og så se ut du kan slå min dobbel....

Kanskje Røkke har satset noen millioner og holder oddsen nede!

9,78 nå siste. Dobbel blir plassert hvert øyeblikk.

Satser på at det blir tidenes bingoår på tippeligaen. HEIA Stabæk og Ålesund (54,78 i odds). Hadde vel tenkt og ta begge på hcp +0.5 men Pinnacle hadde ikke odds på det.

VivaLV
VivaLVInnlegg: 35550
14.05.15 20:19

Så kan man selvsagt argumentere at man her beveger seg over i bingo.

Men sist oppgjør mellom Molde og Stabæk endte 2-2. Også i 2012 og 2011 var det målrike oppgjør som endte 4-3 og 3-2.

Av totalt 17 bortekamper har de 3-6-8 mot Molde.

Så kan man selvsagt argumentere med at statistikk kan brukes til så mangt. Men tippeligaen 2015 har vel enda ikke "satt seg".

Viktigst kanskje er jo i 2015 er Stabæk ett lag og regne med i motsetning til på mange år.

I farten orket jeg ikke og se på SIF - Ålesund. I tillegg har man jo der fravær av "Deila-effekten".

 

(Innlegget ble redigert 14.05.15 20:23)

Johnsli
JohnsliInnlegg: 14136
15.05.15 00:27
VivaLV: I farten orket jeg ikke og se på SIF - Ålesund.

Aalesund hadde lenge et godt tak på Godset i TL, men har tapt i Drammen de siste sesongene. Forrige gang lagene møttes 16. mai på Marienlyst endte det 0-4 (2007).

jofl
joflInnlegg: 8331
15.05.15 00:45
Samirules: Det kan det.. Virker som noen går fullstendig bananas på Molde her.
Noe som skjer som jeg ikke har fått med meg mtp. skader? Ellers kan jeg ikke skjønne annet enn at verdien må være helt hinsides etterhvert her.. 9.5 på Stabæk nå.

Ikke at det forklarer alt av bevegelsene her, men ingen tvil om at Stabæk ikke blir vurdert som noe topplag av de som baserer sine bets på stats. Og det er ingen tvil om at de har fått godt betalt i enkelte kamper. Blant annet har de en redningsprosent på skudd mot på 90%, noe som er uhørt over lengre tid. F.eks har panserforsvaret til Chelsea og Courtois en redningsprosent på 74 over hele denne sesongen. Så det forventes at Stabæk vil falle tilbake til midten av tabellen og kanskje lavere etterhvert.

Personlig synes jeg oddsen er altfor høy på borteseier også. Det er slike kamper som passer dem aller best, ligge lavt og få kontre mot ett halvtregt forsvar. De burde vel vunnet tilsvarende kamp ifjor også om jeg ikke husker helt feil.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49598
16.05.15 01:56

Fotballens festdag er her, og jeg lurer noe på om oddssetterne har vært bortpå flaska når de har satt odds den her runden. Jeg er stort sett uenig med verdivurderingen, noe som fører til rekord mange spill og et par ganske så tunge spill også. Blir dermed en veldig spennende runde. Fortsetter med 50% i kellyprosjektet, og saldo er 1729,70.

Bodø/Glimt - Tromsø (2,47 - 3,65 - 2,90) (1,65 - 2,40)

Slaget om Nord-Norge er i år et skikkelig bunnoppgjør, mens Bodø/Glimt har bare vært dårlige så har Tromsø sin prestasjoner variert mer og det først og fremst vært tabber som har gjort at de har havnet under streken og ikke at de generelt har vært underlegen motstanden. Derfor holder jeg TIL som et bedre lag, og så har opplagt Glimt fordel av hjemmebane på et kanskje fullsatt Aspmyra. Oddsen har falt på TIL, og det har tatt bort endel av verdien. Men jeg har fortsatt noe verdi på ligaens nordligste lag. Enig i over/under-oddsen, det er vanskelig å argumentere for at lagene skal få skikk på forsvarsspillet.

Spill:

Borteseier (DNB) - 2,12 Pinnacle x 29,90 units (riktig odds 2,04)

Vålerenga - Mjøndalen (1,62 - 4,36 - 5,50) (1,62 - 2,56)

VIF fikk en heldig seier mot TIL sist og har endel kamper på rad uten å spille videre bra, faktisk må vi tilbake til tredje serierunde mot Haugesund for å finne en kamp de kan være fornøyd med. Her bør de ha muligheter til å få ut litt av potensiale sitt. For meg har Mjøndalen overgått alt som jeg trodde var mulig, for jeg syns måten de spiller fotball på er veldig begrenset og jeg har jo vært inne på at man kan fighte til seg seiere, men at det tar enormt mye krefter, både fysisk og mentalt. Men når de altså med noen dagers mellomrom snudd to måls underlege til seier. Jeg har vanskelig for å tro at de igjen kan prestere, men samtidig må jeg ha så mye respekt for de, og tvil rundt Vålerenga at jeg ikke kan gå på en så lav odds på Oslo-laget. Dog har jeg verdi på under 3 mål - her er litt samme argument som jeg hadde i Odd mot Strømsgodset, at Rekdal på ingen måte kan være fornøyd med det defensive spillet og vil ta grep som gjør at laget spiller tryggere og enklere, og at det kan være veien til 3 poeng. Mjøndalen vet vi bruker lang tid på dødballer og om det er tunge bein og en sannsynligvis våt gressmatte kan gjøre at de også holder et defensivt fokus.

Spill:

Under 3 mål - 2,00 Pinnacle x 51,90 units (riktig odds 1,89)

Molde - Stabæk (1,45 - 5,20 - 8,50) (1,60 - 2,50)

Fasinerende oppgjør, der Molde kommer fra nok en svak borte prestasjon og nå er for første gang under Skulleruds ledelse Molde under press. Samtidig kommer et Stabæk full av selvtillit til Molde i en kamp de igjen har alt å vinne. Et bedre utgangspunkt er neppe mulig å få. Så for meg er verdien opplagt, selvom Molde sin langt bredere stall bør gi betalt når kampprogrammet er så tett som det er nå. Jeg syns også under-oddsen her er interessant, Stabæk er selvsagt heldig som ikke har sluppet inn mål på så mange kamper, men det ligger også et veldig godt defensivt organisert lag bak, og Molde syns jeg sliter med å ha balltempo nok og da er de sårbare for lag som Stabæk.

Spill:

Borteseier (AHC +1.5) - 1,86 Pinnacle x 135,30 units (riktig odds 1,64)

Under 3 mål - 1,99 Sbobet x 82,60 units (riktig odds 1,82)

Odd - Haugesund (1,50 - 4,59 - 7,35) (1,65 - 2,39)

Odd blir igjen solid favoritt på hjemmebane, og det er ikke overraskende med tanke på den gode prestasjonen mot Strømsgodset. Og ikke minst at det er veldig lite som stemmer for Haugesund, og de fleste bortekampene deres har vært fryktelig dårlig. Jeg syns oddsen uansett er litt lav selv om jeg har vanskelig for å tro at Haugesund vil snu den dårlige trenden på bortebane. Men utgangspunktet med at ingen forventer noe kanskje vil frigjøre litt energi og jeg holder jo fortsatt fast på at Odd er hakket for dårlig for medalje, og tippeligaens jevnhet gjør at jeg har en liten verdi på x2. De siste kampene så har FKHs motstandere vært effektive, og jeg er ikke alt for bekymret for det defensive spillet og det slått sammen med en Fagermo som er mer edruelig og kynisk så ser jeg igjen verdi på under 2,5 mål på Skagerak Arena.

Spill:

Uavgjort/Borteseier - 2,80 Pinnacle x 30,80 units (riktig odds 2,63)

Under 2,5 mål - 2,39 Pinnacle x 61,80 units (riktig odds 2,17)

Rosenborg - Sandefjord (1,17 - 8,90 - 18,22) (1,36 - 3,50)

Selvom Rosenborg dreit seg ut mot Mjøndalen så mister de ingen fortroende i oddsmarkedet, og det er jo kanskje ikke så rart når de møter et Sandefjord som ble til slakt mot Stabæk. Og jeg syns Sandefjord har fremstått som et bunnlag, men jeg er inne på at det ikke spiller så stor rolle i den her kampen, her er det 20.000 trøndere på tribunen og den kampen i året der flest øyne er rettet mot Sandefjord, og de har alt å vinne. Det bør være noe som får frem det beste i laget. Nå tror jeg ikke at de tar poeng, men at de kan begrense tapet er jeg helt klart inne på. Rosenborg har stort sett vært ustabile i hjemmekampene til nå, det er egentlig bare mot Aafk hvor de har dominert fra start til slutt. Og for å vinne med 3 mål eller mer så må man være veldig dominant over hele kampen (eller veldig effektive). Det kan hende de bare er så overlegne, men jeg tror med mange kamper i beina på få dager så er overskuddet tross fullsatte tribuner kanskje ikke det største, og det er lettere å ødelegge enn å skape i slike situasjoner. Også naturlig verdi på under-spill, utfra samme tankesett.

Spill:

Borteseier (AHC +2.5) - 1,83 Pinnacle x 64 units (riktig odds 1,72)

Under 3,5 mål - 1,99 Pinnacle x 47,80 units (riktig odds 1,89)

Sarpsborg - Lillestrøm (2 - 3,65 - 4,10) (1,92 - 2,01)

Sarpsborg har fått mange rosende ord fra under Geir Bakke sin ledelse, og jeg holder høyt. Men jeg tross seieren hjemme sist mot Haugesund ikke helt solgt på de i kamper der de skal føre spillet og er klar favoritt. Jeg syns derfor oddsen er riktig, og foruten om de fryktelige første 20 minuttene på Lerkendal så har LSK hatt fremgang de siste kampene, og mot tøff motstand. Så her blir en interessant test for begge lagene, men jeg står over spill også på over/under som er i tråd med mine vurderinger.

Strømsgodset - Aalesund (1,65 - 4,46 - 6) (1,62 - 2,53)

For meg sier denne oddsen meg at markedet fortsatt priser Strømsgodset som en medaljekandiat, og jeg syns det er å trekke strikken alt for langt. Strømsgodset har ikke imponert, verken hjemme eller borte, det er vel strengt tatt bare mot Sandefjord de har vært i nærheten av imponere på hjemmebane (og selv da underpresterte de resultatmessig kontra forventningene i oddsmarkedet). Aafk har en tro på det de driver med om dagen og jobber sokkene av seg, og jeg syns Mos begynner å finne formen og være så plagsom som bare han kan være mot forsvaret. For meg er det klar verdi på bortelaget. Jeg har også klar verdi på under-spill her, det er egentlig bare å gjenta seg selv, Strømsgodset er ballbesittende uten fremdrift og mot lag som ligger kompakt så har de problemer å bryte igjennom.

Spill:

Uavgjort/Borteseier - 2,57 Pinnacle x 100,4 units (riktig odds 2,17)

Under 3 mål - 1,97 Pinnacle x 92 units (riktig odds 1,79)

Viking - Start (1,55 - 4,67 - 7,30) (1,68 - 2,46)

Viking flyr høyt om dagen, og har fire seiere på rad, og nå møter de et bunnlag i Start, om ikke på tabellen så i måten de har spilt på i det siste. Men jeg må si at jeg sliter med å godta slike odds som vi blir servert den her runden, rett og slett for år med erfaring sier at tippeligaen er jevn og for meg er det ingenting som tyder på at ikke så er tilfelle også i år. Jeg har opplagt blitt mer positivt innstilt til Viking i det siste, men ankepunkt om at de mangler en naturlig målgjører står fast, og det samme med at Viking mangler en klar vinnerkultur og jeg liker å gå mot de når forventningene er store. Start har skuffet i det siste, og resultatet mot Glimt holder rett og slett ikke, og jeg har reagert på den negative og defensive innstillingen det har vært i det siste, men nå håper jeg man får se noe annet fra Start, 16.mai med kanskje oppmot 15.000 tilskuere i et lokalderby der de har alt å vinne bør jo føre til at de i det minste ofrer alt de har. Jeg syns også under-spillet gir noe verdi, Start begynte sesongen ganske kynisk og skal de ha poeng så må de tilbake til det, og Viking er ikke noe naturlig overlag tross at de siste hjemmekampene har bikket den veien.

Spill:

Uavgjort/Borteseier - 2,91 Pinnacle x 61,05 units (riktig odds 2,56)

Under 2,5 mål - 2,46 Pinnacle x 34,30 units (riktig odds 2,33)

VivaLV
VivaLVInnlegg: 35550
16.05.15 09:54

Ett par foreløpige kommentarer.

Molde - Stabæk skjedd endel endringer i markedet. 1.91 er nå høyeste odds.

NT er markedsledende på Molde med 1.45.

Oddsen på VIF har gått opp til 1.67. En relativ stor økning.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49598
16.05.15 11:47

Hovedspill:

Molde - Stabæk, borteseier AHC+1.5 - 1.88 Sbobet

Oddsen er for meg uforståelig, Stabæk har opplagt vært noe heldig som både har fått 6 seiere på rad og heller ikke ha sluppet inn mål. Men derfra til å bli så stor underdog mot et Molde lag som har slitt er det en avgrunn. Så er Molde klart bedre hjemme på eget kunstgress, men jeg tror de vil være sårbar for Stabæks tempo i angrepet og at de selv tidvis har fremstått stasjonær i sitt eget angrepsspill. Jeg syns handicap-varianten er best, for jeg har litt vanskeligheter for å se at Stabæk skal falle sammen defensivt.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49598
16.05.15 14:43

Oddsen på Vålerenga har gått opp, og dermed har det dukket opp verdi på hjemmeseier.

1,78 Pinnacle x 55,70 units (riktig odds 1,69)

VivaLV
VivaLVInnlegg: 35550
16.05.15 15:07
GoingKronos: Oddsen på Vålerenga har gått opp, og dermed har det dukket opp verdi på hjemmeseier. 1,78 Pinnacle x 55,70 units (riktig odds 1,69)

Steg ganske kraftig fra ca. 14:00.

Denne kom 14:16 http://www.vif-fotball.no/latest-news/article/15zqadyiie5ho1fchm5n705qmt/title/disse-starter-mot-mjondalen

Mulig den ble publisert annet sted før 14:16. Hoppet kom rundt ca. 13:55.

Markedet likte tydeligvis ikke endringene!

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49598
16.05.15 15:14
VivaLV: Markedet likte tydeligvis ikke endringene!

Merkelig, syns det ser ut som det beste laget de kan stille.

VivaLV
VivaLVInnlegg: 35550
16.05.15 15:29
GoingKronos: Merkelig, syns det ser ut som det beste laget de kan stille.

Også interessant når nyheten ble publisert. Var det noen som her hadde inside informasjon?

Hvor blir normalt lagoppstillingen publisert først?

Eastbooh
EastboohInnlegg: 901
17.05.15 11:40

VIFs lagoppstilling var jo uansett såpass forutsigbar (og for så vidt sterk) at den skulle vel ikke kunne føre til voldsomme markedsendringer? Det er vel maks 2-3 plasser det kan settes spørsmålstegn ved (Stengel, Mathisen eller Larsen inn)?

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49598
20.05.15 12:54

16.mai-runden er over, og det ble ingen fest for tipsene selvom hovedspillet satt igjen og forhåpentligvis kan få i gang en winningstreak. Det moderate underskuddet i Kelly-prosjektet sist runde skal det ikke legges for mye i, bare et Viking-mål helt på slutten av kveldskampen hindret en runde på ca null. Men jeg liker aldri runder i rødt, og jeg tenker igjennom om jeg har gjort noen feil. Det første jeg tenkte på var om det var for mange spill, men jeg gjør min verdivurdering før jeg ser på oddsen og jeg liker ikke å justere meg inn etter markedet bare for å gjøre det, og noe av poenget med prosjektet er jo at jeg skal ha innsats etter hvor stor verdi jeg har. Så burde jeg kanskje gått ned fra 50% til 33% siden jeg var så i utakt med markedet, men samtidig har jeg hatt god form og hatt overtaket på markedet. Ingen opplagt feil som jeg ser det, Så til gjennomgangen.

Stabæk fortsetter å imponere, på 2-0 så var det egentlig kjørt, men med et lag i medgang så er ingenting umulig, og når alt kom til alt så fortjente de poenget de tok, og de var nære med å punktere kampen til 4-2. Molde sliter voldsomt om dagen, selvtilliten er blåst bort, det er ingen klar fotballfilosofi og de slipper inn lette mål. Jeg har minimal tro på Skullerud, og det er faktisk en prestasjon å ha klart å gjøre Molde til en middelhavsfarer. Og jeg er skeptisk til Skulleruds evne til å snu en negativ trend, han har aldri gjort det før og det mest sannsynlige er at han ikke klarer det nå heller. Så jeg vil ikke være redd for å gå mot Molde fremover (og jeg har jo gjort det endel ganger denne sesongen allerede). Under-spillet så bra ut i 30 minutter, men derfra og ut så var det aldri noen tvil om at det spillet var kjørt.

Det er tungt å være Tromsø-supporter om dagen, ikke bare det å tape mot sin verste rival, men også at det her var årsdårligste spillemessig. Skapt ikke en eneste kvalifisert målsjanse mot et så dårlig forsvar som Glimts. Frykten er jo at de dårlige resultatene vil gå over til dårlige prestasjoner, og med et tøft kampprogram fremover så er jeg for første gang virkelig bekymret for klubbens situasjon. Dog er det kvaliteter i laget, og jeg tror det kan bli verdi på de fremover - selvom mantraet mitt om at bunnlag alltid finner måter å tape på ikke skal glemmes. Er Glimt i bedring? Vanskelig å si, de var ikke gode mot TIL, men Badou er på vei mot formen og han viser at han kan avgjøre kamper på egen hånd. Halvorsen har vært sykemeldt de siste to rundene, og jeg tror Bjørkan er en langt bedre trener og kommunikatør, hvordan det blir når Halvorsen er tilbake er jeg usikker på. Jeg ser fortsatt på Glimt som den klareste nedrykkskandidaten.

Vålerenga vant fortjent, men Mjøndalen klarte å presse ut av seg nye forsøk på comeback. Fasinerende lag rett og slett. Jeg syns Vålerenga gjorde en bra kamp, og med Fredheim Holm og Zahid har de to kreative spillere som kan åpne hvilket som helst forsvar. Og særlig på hjemmebane syns jeg de er ganske stabilt gode. Men de mangler en spiss som scorer mål - jeg liker klart bedre at de bruker Braaten som spiss enn Brown som jeg syns virker mildt sagt begrenset. Så er Braaten ustabil, og ingen spiss jeg vil gå i krigen med - hvertfall ikke om man er favoritt til kampen. Samme som i Molde - Stabæk, så en god halvtime ut til å bli målfattig, med ganske lavt tempo og intensitet, men så snudde det og ingenting å si på at det ramlet inn masse mål.

Odd kom ned på jorda igjen med uavgjort mot Haugesund, så var de noe uheldig, men selvom de hadde et klart press i 2.omgang så var avslutningene dårlig og det var ikke så ofte det var virkelig farlig rundt Bråtveit. Odd ar nok tatt et steg defensivt i det siste, og de spiller mer direkte, og det er positivt for deres del, men jeg heller mot at stallen ikke er bedre enn at de hører til i ingenmannsland. Haugesund har fått et overraskende scoringsproblem, og de var ikke gode her heller. Jeg syns det er vanskelig å vurdere hva som er galt, Gytkjær er milevis unna tidligere form, og den nye dansken har ikke fremstått som noen spillfører. Så det virker som de innser at de må være gjerrige for å overleve, og det er verd å huske når man setter over/under-odds. Fornøyd med begge spillene.

Så ikke Rosenborgkampen, men nok en gang får de et tidlig mål, og det må vel stort sett tilskrives flaks siden skuddet endrer retning. Sandefjord holdt følge en stund, men klappet tydeligvis sammen på slutten og det begynner å bli en skremmende melodi for Bohinens gjeng. Akkurat nå lukter det nedrykk, og spørsmålet er hva som kan gjøres, å bli enda mer kynisk er neppe mulig og de offensive kreftene er rett og slett mer på OBOS-nivå enn tippeliga-nivå. Syns begge spillene var helt ok, men de hang nok litt vel mye sammen siden trønderne kom til å stå for målene, så kunne vel med god samvittighet ha skippet et av spillene.

Strømsgodset mot Aafk var i følge rapportene en ganske jevn match, og på 2-1 så presset bortelaget på for utligning. Den kampen som kostet meg mest den her runden, men jeg føler meg sikker på at det var en god verdivurdering bak, og så får man jo bare godta at Godset hadde en god offensiv dag på jobben, og Fossum er blitt lagets beste spiller allerede og mye står og faller nok på han utover sesongen. Men jeg holder fast på min vurdering av Strømsgodset som en middelhavsfarer. Aafk er litt Mjøndalensk, bare at de har talent også - men foreløpig er det først og fremst innsatsvilje det går på, så er jeg i motsetning til mange andre usikker på om Fredriksen er riktig mann til å lage en klar spilleplan for laget. Jeg syns generelt at både klubbstyre, spillere, supportere og media er alt for kjappe med å stemple noen som suksess eller fiasko, enhver dåre kan vinne endel kamper med et tippeligalag - og uten å si at Fredriksen er det, så tror jeg klubber blir bedre av å ledes av trenere med erfaring.

Det mest overraskende resultatet for meg den her runden var den eneste kampen jeg ikke hadde noe innsats på, at Sarpsborg skulle tape 3-1 mot LSK så jeg ikke helt komme, og det skjedde heller ikke noe uforutsett som skulle tilsi at vi skulle få et slikt resultat. Men alle lag har dårlige dager, og jeg er villig til å lese det her som årets første riktige dårlige dag for Sarpsborg enn at man skal trekke ned forventningene på laget. Men spørsmålet hvordan de takler å være favoritter på hjemmebane er styrket, og der har Bakke en nøtt å knekke. LSK har vært i fremgang de siste kampene, og tar vi bort de første 20 minuttene på Lerkendal så lover det godt og så får vi se hvor lenge de klarer å holde momentum gående.

Viking klart å holde sitt momentum inntakt, men det var med et nødskrik, og selvom det var helt greit at de vant så var det frustrende og ødela hvertfall humøret mitt. Og målet var sånn typisk medgang/motgang mål, klabb og babb, muligens et frispark til Start og så et langskudd som går inn. Det er slike mål du scorer når alt glir din vei og det er slike mål du får i mot deg når alt går på tverke. Men kampen avslørte også Vikings utfordring, i det motstanderen begynner å få mer respekt for deg og legger opp en mer defensiv taktikk så har de egentlig ingen svar, de mangler rett og slett kvaliten til å kjøre over motstanderen under slike omstendigheter. Så holder Viking nullen for andre gang på rad, og det kan virke som at de med sin nå mer enkle spillestil gjør seg mindre sårbare, og det er verd å tenke på også i vurdering av over/under-spill. Start virket i motsetning til de siste kampene klare for fight, og det må de være fremover, for det blir en kamp for å overleve, og det man mangler i talent må man ta igjen i vinnervilje og dødsforakt. Tiden vil vise om det var bare anledningen som fikk det beste ut av de, eller om de er litt på gang igjen.

Så til regnskapet, og vi har et jubileum å feire, om man hadde fulgt hovedspillet fra dag 1 så er man nå sikret overskudd også etter 2015-sesongen. Så det vil si at man freeroller de siste 21 rundene denne sesongen - et ganske behagelig utgangspunkt. Så vil det kommende spillet være spill 100, så får vi håpe at det også blir et positivt jubileum.

Så er det den dårligste runden til nå i år i Kellyprosjektet når det kommer til units tapt, men det henger jo også sammen med at man har mye høyere innsats nå siden man har hatt et så stort overskudd i rundene før og dermed har mer spillekapital.

Hovedspill:

Status 2015:

Spill: 9

Innsats: 90

Gevinst: 106,4

TBP: 118,2

Status Totalt:

Spill: 99

Innsats: 990

Gevinst: 1215,80

TBP: 122,8

Kelly-prosjektet:

Startsaldo: 1000

Resultat: 551,28 (-178,43 sist runde)

Saldo: 1551,28

Avkastning: +55,13% (TBP 116 - 4094,43 units vunnet på 3543,15 units spilt)

SnorreSolano
SnorreSolanoInnlegg: 4297
21.05.15 14:50

Nå skal ikke jeg komme tipsene dine i forkjøpet, men tipper du kommer med et spill på Mjøndalen hjemme mot Molde. Jeg leser hva du skriver om begge lag, og oddsen gjenspeiler ikke i nærheten det. Etter 1 poeng tilsammen borte mot Haugesund, Viking og Lillestrøm skal Molde stå i drøye 1.60 borte mot et hjemmelag som spiller med hjertet utenpå drakta hver eneste kamp?   Det rimer ikke med min bok.  Ikke med min modell heller, som sier Molde skal stå litt over 2 i odds.  Mulig den overvurderer Mjøndalen litt (men tror ikke den undervurderer Molde), men det er likevel solid margin.   Bruntrøyene +1 til 1.79 synes jeg er finfint.  

VivaLV
VivaLVInnlegg: 35550
21.05.15 21:43
SnorreSolano: Nå skal ikke jeg komme tipsene dine i forkjøpet, men tipper du kommer med et spill på Mjøndalen hjemme mot Molde. Jeg leser hva du skriver om begge lag, og oddsen gjenspeiler ikke i nærheten det. Etter 1 poeng tilsammen borte mot Haugesund, Viking og Lillestrøm skal Molde stå i drøye 1.60 borte mot et hjemmelag som spiller med hjertet utenpå drakta hver eneste kamp? Det rimer ikke med min bok. Ikke med min modell heller, som sier Molde skal stå litt over 2 i odds. Mulig den overvurderer Mjøndalen litt (men tror ikke den undervurderer Molde), men det er likevel solid margin. Bruntrøyene +1 til 1.79 synes jeg er finfint.

Høres ut som jeg kan få en fin trippel-mulighet her.

Helt enig. Mjøndalen vinner denne 1 ut av 4 ganger (som objektiv supporter jeg er).

Man kan vel også ta alle hjemmekampene til Molde i årets serie og kun 4 ut av 12 poeng.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49598
22.05.15 15:40

Syns vi står foran en veldig sær runde, der 6 hjemmelag blir underdogs, noe som må sies å være mildt sagt spesielt i en så jevn liga som den norske. I tillegg så syns jeg det er mer spørsmålstegn enn svar rundt mange av lagene, og det er noe av årsaken til at jeg går ned til 33% av Kelly denne runden. Muligens litt feigt, men det her er et maraton og ikke en sprint, og en av grunnene til at jeg lagde systemet der jeg vurderer innsatsnivå er å kunne justere opp og ned etter hvor usikker jeg er på hvor lagene står. Så til runden, saldo er 1551,28.

Mjøndalen - Molde (5,20 - 4,17 - 1,73) (1,65 - 2,42)

Tyvstart på pinserunde i kveld på Nedre Eiker, og det blir spennende å se hvordan versjon vi får se av Molde her. De har 1 poeng på de siste 3 bortekampene, alle på naturgress. Så er spørsmålet om det virkelig er underlaget som er problemet, jeg tviler litt, for det eneste laget de har slått var et veldig svakt Glimt-lag og de imponerte ikke allverden da. Så jeg syns det fremstår opplagt at Molde per nå er kraftig overvurdert selvom de nå får kunstgress under beina. Mjøndalen er fasinerende, og jeg venter jo bare på at de skal stoppe opp, men nå er de nær med å klare å holde gjennom hele vårsesongen tross liten stall og endel skadeproblemer. For meg er det opplagt spill på de brune. Mjøndalen begynte sesongen med to under-kamper på hjemmebane, før det har blitt full pupp i de 3 siste kampene. Min tanke er jo at galskapen vil ta slutt og at man vil få en mer normal kamp her, og at Mjøndalen ikke er et opplagt overlag. Molde har opplagt vært svakere defensivt i år enn i fjor, og det har resultert i flere over-kamper på bortebane. Men for meg burde Skullerud ta spillerne i nakken og få satt et forsvarsspill og jeg håper det starter her. Jeg går for under 3 mål.

Spill:

Hjemme/Uavgjort - 2,25 Sbobet x 51,20 units (riktig odds 2)

Under 3 mål - 1,86 Pinnacle x 35,85 units (riktig odds 1,75)

Haugesund - Strømsgodset (3,30 - 3,61 - 2,30) (1,75 - 2,23)

Jeg må si jeg syns det er overraskende at Haugesund blir så stor underdog på hjemmebane. Greit nok at resultatene har vært skuffende, men så har også motstanden vært veldig tøff. 4 poeng på 4 hjemmekamper mot RBK, Molde, Sandefjord og Viking er kanskje 1-2 poeng under det man kunne forvente av et lag som havner midt på treet. Så jeg syns markedet overreagerer her, og det har nok også med den generelle overvurderingen av Strømsgodset å gjøre. Jeg har ikke endret vurdering av Godset under Nielsen, og har ingen problem med å gå i mot drammenserne her og ser på det som en helt åpen kamp. Også under-spill her, FKH har slitt med å score mål og de er i et ganske kynisk modus om dagen. Strømsgodset er 3-2 på over 2,5 i bortekampene til nå i år, men det har vært mot ganske scoringsvillige lag.

Spill:

Hjemmeseier (DNB) - 2,34 Pinnacle x 64,95 units (riktig odds 2)

Under 2,5 mål - 2,21 Sbobet x 44,45 units (riktig odds 2)

Lillestrøm - Bodø/Glimt (1,76 - 3,97 - 5) (1,65 - 2,39)

To lag som kan hevde fremgang i det siste, LSK med to seiere på rad, mot god motstand må gi selvtillit. Den skuffende starten begynte å sette seg i klubben, så seieren mot Molde var verd mye mer enn bare de 3 poengene. Bodø/Glimt på sin side har nå to kamper uten tap, og de har bare sluppet inn 1 mål. Bjørkan har virkelig fått dreis på sakene i Halvorsens sykefravær - og jeg tror det kan ligge et trenerbytte i nær fremtid der. Bjørkan skal også lede laget mot Lillestrøm, noe som styrker nordlendingene sine sjanser. Badou har nå spilt seg i form og han er diskutabelt den viktigste enkeltspilleren i tippeligaen. Jeg stoler dog ikke så mye på Glimts forsvar at jeg vil gå for et underspill, og dermed så står jeg over spill på denne kampen.

Tromsø - Odd (3,15 - 3,63 - 2,38) (1,77 - 2,22)

Tromsø gjorde årets dårligste prestasjon borte mot Bodø/Glimt og da begynner man tro om de dårlige resultatene begynner å resultere i dårlig spill. Nå skal det sies at kampen ble rotete med to tidlige bytter pga skader og man sitter med en følelse at det både blant de i og utenfor klubben føler at det er dømt til å gå galt uansett hva de gjør. Slik er det selvsagt ikke, og det er viktig med en god opplevelse nå og positive input. Så at Høgmo tok turen oppover for å spre litt TILtro både inn i laget og i media er nok udelt positivt. Så er keeperproblemet tilbake, Kongshavn ut med skade og det betyr Heigre i mål - og gudene må vite hvilket nivå han holder. Venstreback Antonsen ute med karantene, uten at det kan svekke laget. Odd frusterte over at de ikke vant sist, men det var ingen stor kamp og jeg syns de er overvurdert og at det er en veldig åpen kamp. Enig i over/under.

Spill:

Hjemmeseier (DNB) - 2,23 Sbobet X 47,85 units (riktig odds 2)

Aalesund - Viking (2,85 - 3,55 - 2,59) (1,82 - 2,15)

Det skal ikke så mye til før Viking blir priset som et medaljelag, og det resulterer i at de i andre bortekampen på rad blir favoritt. Jeg kjøper det ikke, de har gjennomført 2 middelmådige kamper som de noe heldig har vunnet, og jeg regner med at det jevner seg ut og at Viking mest av alt er en middelhavsfarer. De 4 seierne på rad har også kommet på naturgress, nå skal de på kunstgress. Aafk gjorde en godkjent kamp mot Strømsgodset, og de lever mye på innsats om dagen, og jeg forventer at de går i krigen også her. Og det tror jeg holder langt her. Enig i over/under

Spill:

Hjemmeseier (DNB) - 2,07 Sobet x 66,25 units (riktig odds 1,82)

Stabæk - Rosenborg (4,50 - 4,11 - 1,82) (1,62 - 2,41)

Et veldig overraskende toppoppgjør, og markedet tar på ingen måter inn over seg Stabæk suksess og de gambler på at den skal ta slutt. Det har vært dyrt for de til nå, og jeg syns verdien igjen ligger klart på Stabæk. Begge lagene har opplagt hatt marginer og glid på sin side, men jeg tror Stabæk skal stå bra til Rosenborg her. De vil være kompakte defensive, samtidig som de ikke er redd i å holde i ballen, og jeg syns på mange måter Strømsgodset viste nøkkelen til hvordan man skal spille mot dette Rosenborg-laget. Fordelen Stabæk har er at de har langt mer tempo på topp og det blir spennende å se hvordan Rosenborg takler, ingen av lagene de har hatt til nå har klart å utfordre trønderne på det. Jeg er på langt nær solgt særlig når det kommer til det defensive hos Inbrigtsens gutter og jeg tenker meg at Bradley har sett mye av det samme og at vi kan få en underholdende afære, og jeg står derfor over under-spill.

Spill:

Hjemme/uavgjort - 2,21 Sbobet - 72,50 units (riktig odds 1,89)

Sandefjord - Vålerenga (3,11 - 3,70 - 2,30) (1,62 - 2,46)

Sandefjords sesong holder på å styrte ned i avgrunnen, også kalt OBOS-ligaen. Det er veldig lite positivt å si om utviklingen, og laget skriker etter at det blir tatt grep for i det minste tette lekasjen i forsvaret. Jeg tror laget har hatt godt av en god uke uten kamper, og nå får vi se om Bohinen har formatet til å være tippeligatrener. Jeg forventer meg et klarere defensivt lag, som er forsiktig og ikke gir Vålerenga rom. De klarte det tidvis i forrige hjemmekamp mot Aafk, men det falt sammen utover kampen. Vålerenga har de siste kampene lignet på fjorårsversjonen, og det er ikke noe positivt, selvom det er underholdende med målrike oppgjør. Jeg tenker Rekdal vil prøve å komme tilbake til forsvarsspillet fra sesonginnledninga, hvor de knapt ga fra seg sjanser de tre første kampene. Jeg er usikker på begge lagene, jeg har noe verdi på under, rett og slett pga fokus som begge trenere bør ha, og at vi derfor kan få en noe forsiktig innledning.

Spill:

Under 3 mål - 1,92 Pinnacle - 31,20 units (riktig odds 1,81)

Start - Sarpsborg (2,40 - 3,50 - 3,10) (1,91 - 2,07)

Start har fått den typiske mai-motgangen som er så vanlig på sørlandet. Dog et par skritt riktig retning mot Viking, men ingen poeng. Jeg syns de stort sett har vært dårlige hjemme, og jeg har ikke så mange argumenter for at det plutselig skal bli bedre. Sarpsborg fikk sesongens første dårlige kamp sist helg, jeg vet ikke hva det kom av, mulig at det rett og slett at det var tomt på tanken etter et tøft program. Jeg syns opplagt de er et bedre lag enn Start, og det her må være en fin mulighet til å revansjere seg.

Spill:

Borteseier (DNB) - 2,25 Pinnacle x 42 units (riktig odds 2,04)

OrigoKing
OrigoKingInnlegg: 8066
22.05.15 18:45

Oddsen har gått opp på Molde, trolig en reaksjon på lagoppstillingen til Molde som mangler både Nyland og Moström. Ellers ser Molde ut til å stille sitt beste lag, og det er første gang i år at de starter med samme forsvarsfirer to kamper på rad. 

Jeg tror at Mjøndalen har "rast litt fra seg", og at timingen for Molde skal være gunstig. Skryteartikler av denne typen betyr dessuten ofte at laget går på en ordentlig smell i påfølgende kamp.

Jeg tror ikke det kommer til å være verdi på Molde en eneste kamp denne sesongen (med mindre Start trenger seier for å berge plassen i siste runde), likevel er jeg fristet til å ta et langskudd på over 3.5 eller 4.5 mål for Molde. Tror iallfall ikke det vil gå noe bra med underspillet ditt.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49598
22.05.15 21:32
OrigoKing: likevel er jeg fristet til å ta et langskudd på over 3.5 eller 4.5 mål for Molde. Tror iallfall ikke det vil gå noe bra med underspillet ditt.

Håper du ikke ble for grådig og gikk for over 2,5 mål for Molde i stede :)

OrigoKing
OrigoKingInnlegg: 8066
22.05.15 21:37
GoingKronos: Håper du ikke ble for grådig og gikk for over 2,5 mål for Molde i stede :)

Gikk for det lengste skuddet (15 i odds), men kjører med lav innsats når oddsene blir veldig høye. Var også optimistisk etter 0-3, men kampen døde etterhvert ut. Er heldigvis aldri noen krise om man bommer på et langskudd.

VivaLV
VivaLVInnlegg: 35550
23.05.15 10:07

Takker for tips.

Liker de rundene som går over flere dager. Da føler jeg meg mer komfertabel med og kjøre maks unit. Dvs. jeg har ikke noe unitsystem så tar det litt på feelingen. Men når alle kampene går samtidig så tør jeg ikke helt kjøre maks innsats på alle objektene.

Når de derimot går på forskjellige dager så blir det enklere og kjøre maks innsats.

Det er ikke store forskjellen på hva jeg satser (ca. 20%), men alle monner drar.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg