Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Tippeligaspill

NYTT TEMA
GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
04.08.12 09:28

Rosenborg - Aalesund, under 2,5 mål -   2,37 Pinnacle Sports

Rosenborg sliter på spissplass, Prica er ute av form og virker å ikke ha den riktige gløden om dagen, Iversen er ute med skade og virker uansett ikke å ha hodet i RBK for tiden. Bak de er det langt mellom de naturlige målscorerne. Defensivt står det bedre til, og savnet av Larsen er lite.

Aafk sliter borte, det blir verken mye mål eller poeng når Rekdals menn drar på tokt. Leke James viser potensiale, men fortsatt ung og ubeskrevet.

Begge lagene har også avgjørende E-cupkamper til uka, så det setter nok en liten demper på om de vil by opp til en festforestilling.

Tradisjonellt er det dog målrikt når disse lagene møtes, men nå tror jeg vi får den første under 2,5 målskampen mellom lagene på Lerkendal siden 2003. 

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
06.08.12 00:07

To kjappe mål i 1.omgang ødela for under-spillet i RBK-Aafk kampen og dermed holder statistikken seg for målrike oppgjør i dette lokaloppgjøret. Skulle valgt spillet på LSK, men som jeg forsto av rapportene så var kanarifuglene heldige som vant.

Status:

Spill: 18

Innsats: 180

Gevinst: 291,4

TBP: 161,9% 

PhillyJones
PhillyJonesInnlegg: 1615
09.08.12 18:18
GoingKronos: TBP: 161,9%

Utrolig imponerende. 

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
10.08.12 19:03

Nå starter runden med Vålerenga mot Odd Grenland, syns vel oddsen ser riktig ut der - kanskje litt verdi på under 2,5 mål

Brann mot Haugesund er lørdagskampen og Brann har vært gode hjemme og med Huseklepp på banen så får de en ekstra dimensjon i angrepsspillet. Jeg syns de er berettiget favoritter og tror det kan bli en underholdende kamp med et FKH som også har spilt mye målrikt i det siste. Oddsen gjenspeiler dog det.

Lillestrøm vant borte med Sandnes sist og kan ta et langt steg ut av bunnstriden med seier over Hønefoss. Hønefoss har noen bra resultater hjemme nå, borteformen er mer usikker. Igjen finner jeg oddsen ganske så riktig.

Sogndal har slitt hjemme i år, og nå får de besøk av Rosenborg som er vel så gode borte som hjemme. RBK har spilt e-cup i midtuka, men det var en grei skuring som neppe kostet allverden og nå har de jo noen fridager i vente. Syns RBK er rettmessige favoritter og etter fornuftige forsterkninger så er jeg mer optimistisk på vegne av Rosenborg i høst, og det virker kanskje som optimismen også er på vei tilbake rundt klubben.

Stabæk tar i mot Sandnes Ulf og det blir oppgjøret mellom to klubber som kan bli å finne i adecco neste år. Stabæk har nedrykksgaranti, mens Sandnes Ulf ser ut til å rakne litt. Vil si at det nærmest er må vinne kamp for Sandnes Ulf, og så får vi se hvordan klubben takler det. Sandnes Ulf har 2 mål på siste fire kampene, og det gir meg grunn til å tro at det kan bli lite mål her siden Stabæk stort sett er for dårlige til å score.

Tromsø vant endelig en kamp igjen, og gikk dermed videre i e-cupen. Men lang tur og tøff kamp i beina samt en fortsatt usikker form gjør at hjemmeseier ikke er videre fristende. Godset tar jevnt og trutt poeng borte i år og det kan holde til seriegull. Åpent oppgjør, der en eventuell verdi kan være på borteseier.

Viking er i toppform og går fra klarhet til klarhet og selvom FFK vant sist så er det lite tvil om at Viking er storfavoritt. Og FFK har i tillegg solgt sine to beste spillere og jeg er nesten litt overrasket at oddsen for Viking er over 1,5 - kanskje en  hc seier til Viking er et godt spill i helga?

Hovedkampen er lokaloppgjøret mellom Aafk og Molde, begge trakk for korte strå i midtuka og jeg tror vel ekstra dag hvile kvitter ut fordelen Aafk hadde med å slippe reise i midtuka. Aafk har vært gode hjemme i år og Molde har ikke helt glid for tiden og et par spørsmål rundt skader. Jevnt, der jeg ville gått for hjemme om jeg ble tvunget.

Spill kommer nok i morgen tidlig. 

 

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
11.08.12 18:02

Stabæk - Sandnes Ulf, Under 2,5 mål - 2,31 Pinnacle Sports

Som jeg var inne på i går så er det to lag som scorer lite som møtes her. Gløden har glitt ut av Sandnes Ulf og de har 2 mål på 4 kamper, møter så klart enklere motstand her - men vanskelig å tro at de skal score mange mål.

Stabæk på sin side scorer under 1 mål i snitt, de har dog sluppet inn endel mål hjemme - men det har vært mot sterkere motstand. Jeg ser det som ganske 50-50 om det blir over eller under og dermed et enkelt spill å sette i en omgang der det ikke er alt for mange godbiter på oddsfronten.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
25.08.12 08:43

Hadde glemt å oppdatere etter forrige runde, sånn går det man taper. Stabæk scorte to kjappe mål i starten av kampen, og så var det stillingskrig til Sandes Ulf scorte litt tilfeldig på dødball noen minutter før slutt.

Status:

Spill: 19

Innsats: 190

Gevinst: 291,4

TBP: 153,4%  

(Innlegget ble redigert 25.08.12 08:43)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
25.08.12 09:09

Strømsgodset - Lillestrøm, Uavgjort borte - 2,83 Pinnacle Sports

I dag tar gullkandidat Strømsgodset i mot Lillestrøm. LSK har faktisk ikke tapt siden første kampen etter fotballferien og er dermed på 6 kamper uten tap, og det inkluderer mot topplagene Molde og Rosenborg.

Godset har sin kaptein Aas ute, i tillegg til Abdi med karantene. Det svekker laget defensivt, og tapet av Abu gjør nok at laget er blitt betydelig mer sårbar. Favorittpresset begynner kanskje også å merkes?

Omgangens beste spill.

Av andre kamper denne omgangen så er det lite som får meg tent, tror kanskje Hønefoss er litt overpriset etter at TILs keeper er ute med skade pluss at de har nøkkelkamp på torsdag om de kommer seg til Europa League.

Sandnes Ulf er i trøbbel og spørsmålet er om de har noen medisin for å snu det. Sogndal bør ha en fair sjanse til å ta seieren. Over/Under oddsen ser allment ganske riktig ut.

 

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
25.08.12 23:26

Etter to tap på rad så var det godt å kunne å hanke inn en gevinst igjen, og enda bedre er at med 10 runder igjen så er resten av sesongen freeroll siden selv 10 tap på rad vil gi pluss ved endt sesong.

Jeg fikk ikke sett kampen, men utfra rapportene så var Godset klart best i 1.omgang - men at kampen jevnet seg ut og LSK var jo i ledelsen to ganger så tror verdien på spillet var bra.

Status:

Spill: 20

Innsats: 200

Gevinst: 319,7

TBP: 159,9%   

(Innlegget ble redigert 25.08.12 23:27)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
01.09.12 01:09

En ganske kald spilleomgang, og det er ofte slik i denne delen av sesongen at markedet begynner å bli flinkere til å vurdere lagene.

Haugesund - Odd Grenland, Under 2,5 mål - 2,51 Pinnacle Sports

Jeg forstår ikke helt oddsen her, Haugesund har spilt flere kamper under 2,5 mål enn over 2,5 mål hjemme i år og nå har de også solgt toppscoreren sin. Så det er ingen naturlig grunn til at de plutselig skal begynne å score mer hjemme nå.

Også Odd har solgt sin farligste spiss i Børven, så det stinker vel ikke mål av Odd heller. Odd har spilt halvparten av årets bortekamper under 2,5 mål og om de ikke får mål tidlig i mot så vil jeg forvente et meget kynisk lag og det er noe Haugesund tidligere i år ikke har lyktes veldig godt å trenge igjennom.

Forhåpentligvis er Morten Fevang tilbake til denne kampen, som vil styrke laget defensit. 

Jeg syns det her er det overlegent beste spillet denne helga. Jeg er også inne på at det er litt verdi på X2 i Aafk-Hønefoss, men laget svekkes litt av at Bolseth er ute med karantene og Aafk har en sterk hjemmestatistikk i år. Men formen syns jeg er relativt bra for laget fra ringerike.

Ellers lite spennende spill i helga. 

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
02.09.12 20:30

Det her spillet satt klokkerent, verken Haugesund eller Odd skapte særlig med sjanser, og selvom det var litt dramatikk på overtid med et tvilsomt annulert mål så var spillet da allerede så godt som inne uavhengig av dommeravgjørelsen.

Jeg setter som regel ganske tidlig i uka opp en sjansevurdering av både HUB og Over/Under - før jeg sjekker oddsen. Og det her er utfra de tallene det klart beste spillet i årets sesong. Jeg hadde faktisk en knapp under 2,5 i utgangspunktet og når oddsen la seg på 2,5-tallet ble jeg meget overraskende. Godt når slike spill går inn.

Status:

Spill: 21

Innsats: 210

Gevinst: 344,8

TBP: 164,2%

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
14.09.12 18:14

Da er tippeligaen tilbake etter landslagspause. Jeg syns fortsatt det er litt så som så med attraktive spill, denne runden er det jo 5 solide favoritter på hjemmebane - og jeg syns ikke det frister å gå i mot noen av de (dog vil nok ikke alle 5 vinne).

Fredrikstad - Sogndal, Uavgjort/Borte - 1,91 Pinnacle Sports

Fredrikstad fikk med seg en seier fra Åråsen og dermed er det håp igen om å overleve. Men jeg syns det resultatet har mest med Lillestrøm å gjøre, og det er vanskelig å se hvordan FFK skal bli bedre med en svekket stall. Fredrikstad føles dermed som en svak favoritt på søndag.

Sogndal sliter også, men det er først og fremst hjemme der de underpresterer, de har faktisk tatt poeng i over halvparten av bortekampene. Så laget fungerer bedre når de er kyniske og kan bruke sin kontringsstyrke. Kampen er åpen og de modige kan gå for en ren borteseier, men Sogndal har ofte bare klart å ta med seg 1 poeng og de vil nok være fornøyd med det denne helga også. Laget er nok også forsterket med Karadas selvom formen er usikker.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
18.09.12 09:45

Ble ingen suksess med Sogndal som tydeligvis sliter om dagen, nå var kampen jevn og spillet kunne tippet i begge retninger - og da har jeg vel hatt større verdspill tidligere i sesongen.

Status:

Spill: 22

Innsats: 220

Gevinst: 344,8

TBP: 156,7% 

VivaLV
VivaLVInnlegg: 35551
18.09.12 12:28

Hmmm...

Har klart å overse denne tråden. Ser ut som jeg må følge med litt her.

Artig at vi nå har 2 tråder. En om tippeligaen og en om serie A.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
21.09.12 19:16

Odd Grenland - Molde, Under 2,5 mål - 2,38 Marathonbet

Molde har tett kampprogram, tapte 2-1 i København, skal nå møte Odd i Skien før de skal spille semifinale i cupen borte mot TIL.

Det betyr nok at Solskjær vil rullere endel på laget, og det vil overraske meg om de byr opp til festfotball i Skien. De møter et lag som gikk på et ydmykende tap mot Stabæk, og Odd har vist store svakheter når de skal styre matchene og det har ført til mye baklengs hjemme og få poeng. Jeg er sikker på at Fagermo vil vise sin kyniske side og at de nå vil snøre igjen sekken slik de delvis har vært dyktig til på bortebane.

Statistikken er delt, Molde har vært et underlag på bortebane til nå i år, mens det ofte har blitt målrikt i Skien. Jeg tror respekt for Molde og det tette kampprogrammet gjør at det blir en mer typisk bortekamp for Molde enn en typisk hjemmekamp for Odd.

Odd er svekket i høst uten Børven og Lekven, og Brann og Semb er også skadet som svekker laget. Det gjør at verdien på hjemmeseier blir liten, Molde skal være et bedre lag selvom enkelte spillere kan bli hvilt og det er kanskje tvilsomt at Eikrem blir å spille her og han er hjernen i det offensive spillet til Molde. 

Alt i alt syns jeg verdien er bra her, og ukens beste spill.

Av andre spill så er jeg inne på Hønefoss tar poeng borte mot Vålerenga, de har fått dårlig betalt i det siste. Men de er skaderammet og det trekker ned verdien på spillet, ellers hadde det vært meget fristende spill.

Jeg syns også det er litt verdi i under oddsen på FKH-Sandnes, FKH har ikke vært noe målfestlag hjemme og de fleste kampene endt målfattig. For Sandnes Ulf har det vært motsatt, det har vært enormt med mål. Spørsmålet er om de evner å forsvare seg, for ligger de lavt så sliter FKH å skape mye og det bør være den opplagte taktikken til bortelaget. Og da kan det fort ende under 2,5 (eller 3 om man er litt forsiktig) 

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
24.09.12 11:37

Av og til føles det enkelt å vinne på odds, i går var en slk dag. Analysen av Odd-Molde satt perfekt og det er en følelse alle spillere kjenner seg igjen i.

Status:

Spill: 23

Innsats: 230

Gevinst: 368,6

TBP: 160,2% 

wwwMeihackOrg
wwwMeihackOrgInnlegg: 3086
24.09.12 17:11

meget bra...   kunne du satt opp hvor mange treff du har på de 23 spillene - og hva snittodsen er på dem du har spilt?  ( regner med du har spillene i et regneark, så det ikke tar for lang tid å finne?) 

suverent tippet...

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
24.09.12 17:30
wwwMeihackOrg: meget bra...   kunne du satt opp hvor mange treff du har på de 23 spillene - og hva snittodsen er på dem du har spilt?  ( regner med du har spillene i et regneark, så det ikke tar for lang tid å finne?)

Truffet på 16 av 23 spill til nå i sesongen. Snitt oddsen på de spillene har vært 2,59 (høyeste oddsen har vært 4,33 og gikk ikke inn)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
29.09.12 15:09

Strømsgodset - Brann,  Godset vinner med minst to mål - 2,68 Marathon Bet

Det er to lag som har litt grå hår om dagen som møtes. Godset har tapt endel jevne kamper borte i det siste og det glir ikke like bra som i vårsesongen. Men hjemme har de stort prestert og nå møter de et Brann lag som ikke klarer å løse bortekoden. Og det er vanskelig å se hvordan Brann som også har kamp i beina fra torsdag skal klare å snu denne trenden mot Norges beste hjemmelag. Godset scorer også mye, og her kan det fort bli en hard kveld for bergenserne.

Aas fortsatt ute for Godset, ellers skadefri og karantenefri tropp. Brann uten Fakiri og Mjelde pga karantene, og Askar er skadet og ute for sesongen. 

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
30.09.12 20:55

Godset leverte varene, dog hadde Brann noen svære sjanser i 1.omgang på 0-0, hadde en av de satt så ville nok også utfallet av dette spillet vært andeledes. Men med tanke på oddsen så syns jeg spillet var godt, man må ha litt marginer med seg når man går for utfall der sannsynligheten er under 50%. 

6 runder igjen, og TBP holder seg fortsatt på et latterlig høyt nivå.

 

Status:

Spill: 24

Innsats: 240

Gevinst: 395,4

TBP: 164,8% 

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
05.10.12 17:42

Ny runde og sesonginnspurten starter for alvor når vi nå har bladd over til oktober måned. Odds er fasinerende, i dag kan man få 2,25 på at Strømsgodset vinner borte mot Vålerenga - i 2.serierunde så spilte jeg på hjemmeseier til Godset over Enga til 2,40 i odds. Så det forteller en hel del om hvor skuffende Vålerenga har vært, og mye om hvor forbedret Godset har vært på bortebane. Men nå syns jeg uansett oddsen på Enga er for høy, det er i min bok en åpen kamp der Godset neppe er mer enn knappe favoritter.

Haugesund - Fredrikstad, Uavgjort/Borte - 2,32 Pinnacle sports

Jeg fortsetter å bli overrasket over hvor sterk markedet tror på Haugesund på hjemmebane, det henger fra i fjor når bare Godset og Tromsø var bedre hjemmelag. I år ligger de foreløpig på 7.plass på hjemmetabellen, og bare klart full pot i halvparten av kampene sine. Jeg tror også det har litt med at gresset har vært betydelig bedre i år enn i de to første sesongene i tippeligaen, så hjemmebanefordelen er blitt langt mindre.

Nå befinner de seg i ingenmannsland, ikke rykker de ned og ikke tar de medalje (eller 4.plass som kan gi e-cup), og  møter et lag som kjemper for sitt liv i tippeligaen (og kanskje også som toppklubb). Fredrikstad er ustabil, men toppnivået deres er bedre enn de andre som kjemper i bunnen - men man vet aldri hva man får, noe de totalt forskjellige omgangene mot Vålerenga sist viser til fulle.

Før tapet mot Enga så var laget på gang og tok mye poeng, og jeg velger å gi østfoldingene tvilen til gode og at formen dermed ikke er nedadgående.

At Bangura er ute for FKH svekker de noe defensivt, ellers er det lite nytt på skadefronten for de to klubbene. Så dermed er rundens beste spill levert:)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
21.10.12 12:15

Litt sent, men forhåpentligvis godt.

Først oppdatering fra sist runde, der Haugesund ødela spillet mitt sekunder før slutt. Jeg så ikke kampen, men utfra det jeg leste så var det en klart fortjent seier til hjemmelaget og at kampen i stor grad var skjemmet av vanskelige spilleforhold pga voldsom vind.

Status:

Spill: 25

Innsats: 250

Gevinst: 395,4

TBP: 158,2%  

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
21.10.12 12:30

Klare hjemmefavoritter i alle dagens kamper, og jeg går for motivasjon over kvalitet.

Viking - Sogndal, Uavgjort/Borte - 2,37 Pinnacle Sports

Sogndal som så ut som et synkende skip har nå klart å tatt endel poeng i det siste og de er vant å være i bunnstriden når oktobermørket setter inn.

Viking har på sin side litt motsatt formkurve, de hadde en winning streak som tok de oppover på tabellen, men nå er laget mer på nivå med der de har vært de siste sesongene. Markedet henger dog igjen litt i troen på at nye Viking er et topplag.

Sogndal er godt organisert og selvom de er svekket med Furubotn ute så tror jeg det blir en jevn kamp som kan frustrere et Viking som da kanskje blottlegger seg for kontringer. Under 2,5 mål kan også være greit spill til over 1,90 i odds. 

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
28.10.12 12:39

Ikke helt flyt om dagen, Sogndal holdt i vel 80  minutter - og kampen ble omtrent som forventet selvom Viking var effektive og vant tross alt fortjent. 

Status:

Spill: 26

Innsats: 260

Gevinst: 395,4

TBP: 152,1% 

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
28.10.12 12:49

Molde - Rosenborg, uavgjort/borte - 1,88 Pinnacle Sports

Jeg er overrasket over hvor stor favoritt Molde er blitt her, Rosenborg har vært Norges klart beste bortelag og har bare et tap til nå i år. De er rett og slett veldig vanskelige å slå, og selvom de er svekket uten Dockal og at de ikke var så kyniske i e-cupen som Molde som stilte med sitt b-lag. Jeg tror uansett ikke det har så mye å si, kampprogrammet har ikke vært så tøft i det siste at det bør slå ut her.

Det er en åpen kamp, og syns det er grei verdi på U/B.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
11.11.12 12:03

Jeg har vært på reise så jeg har ikke fått oppdatert det her, så jeg gikk glipp av en runde (kanskje like greit med tanke på den skralle tippeformen.

Status:

Spill: 27

Innsats: 270

Gevinst: 395,4

TBP: 146,4%

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
11.11.12 12:24

Brann - Tromsø, Under 2,5 mål - 2,88 Marathon Bet

Tromsø har knapt scoret eller sluppet inn mål i høst, og så ble det plutselig 5 mål i sekken mot Sandnes Ulf. Jeg tror TIL er innstilt på å få orden på forsvarsspillet igjen og at det er blitt tatt et oppgjør etter den dårlige innsatsen.

Brann er et typisk overlag, og sist de på hjemmebane spilte under 2,5 mål var i mai måned mot Fredrikstad. Jeg tror det er god sjanse for at det skjer igjen - TIL er ikke lette å bryte igjennom normalt sett, og de kan dermed diktere kampforløpet.

Yttergård Jenssen og Ruben Kristiansen er tilbake, mens Norbye er ute med karantene. Jonsson og Askar er skadet for Brann, mens Korscmar har karantene. 

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
11.11.12 20:59

Spillet satt, og Tromsø holdt nullen og hadde god kontroll på kampen etter et par farlige sjanser tidlig i første omgang fra Brann. Og godt å få en opptur etter noen tunge runder.

Jeg skal legge ut 30 spill, og siden jeg gikk glipp av en runde så skal jeg legge et spill i løpet av kvalifisering til tippeligaen, så det blir riktig.

Status:

Spill: 28

Innsats: 280

Gevinst: 424,2

TBP: 151,5%

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49610
18.11.12 10:01

Vrien avslutningsrunde der lagene som har noe å spille for møter klubber der de er under press. Både Aafk, Rosenborg og Brann er viktige aktører i bunnstriden samtidig som klubbene rives internt om trenerspørsmålene. Så jeg er rett og slett usikker på hvordan det slår ut i disse kampene. 

Aalesund - Sandnes Ulf, Hjemmeseier - Pinnacle Sports 2,75

Jeg tror Rekdal er tent foran sesongavslutning å vil avslutte med seier i det som fort kan bli hans siste kamp i klubben og nå møter de tippeligaens nest dårligste bortelag. Mye har vært sagt om formen til SUlf, men det handler egentlig om to sterke hjemmeseiere på rad. Nå er det vått kunstgress under vindfulle forhold som gjelder, samtidig som de har alt press i verden på seg. Mistanken min er at det ikke går, men at de kanskje kan få hjelp slik at det ikke blir direkte nedrykk uansett.

Med lik motivasjon så er dette en 1,60 oddsere på hjemmelaget, nå er den løftet frem til en liten fordel SUlf - jeg kjøper ikke den, og er det en trener som kan få spillerne til å gi jernet så er det Rekdal. Og mannen har en sterk æresfølelse og jeg tror det smitter over på spillerne.

Aafk har en lang skadeliste med Arnefjord, Morrison og Phillips ute, samt Jääger med karantene. SUlf med Skjølsvik og Espedal usikre, mens Høiland ikke får muligheten til å lage overskrifter siden han er ute med karantene.

 

 

 

VivaLV
VivaLVInnlegg: 35551
18.11.12 23:56

Jeg glemmer denne tråden hele tiden. Hvis du er interessert så ville jeg vurdert å registrere meg på blogabet.com.

Der kan man legge inn tips og følge andre tipsere og selv få followers (likt facebook). Trur det er regnet for å være ett av de største og mest seriøse forumene for deling av oddstips.

Da vil alle som følger deg få automatisk mail når du legger ut tips.

HanJOaJa
HanJOaJaInnlegg: 5223
19.11.12 00:25
GoingKronos: Aalesund - Sandnes Ulf, Hjemmeseier - Pinnacle Sports 2,75

Takk takk.

Vil bare si at du gjør en strålende jobb. God analyse som vanlig.

Håper du fortsetter neste sesong også. Da skal jeg følge i større grad enn det jeg har gjort nå.

En ROI over 150% iløpet av en sesong er jo fantastisk.

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg