Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Tippeligaspill

NYTT TEMA
sveibjar
sveibjarInnlegg: 3184
16.05.19 20:55

KBK imponerer hjemme igjen...er dette en ny tråd av isklara? Han har god erfaring med oss fra en annen tråd...sinnstkehuset forfølger ham .p

Sjefan
SjefanInnlegg: 14869
16.05.19 21:38
rexenes: Latterlig å kritisere tipset etterpå ja. Enig i det..

Heldigvis har jeg også kommentert at det er håpløst å spille RBK, 2 minutter etter kampstart. Det er liksom ikke dratt ut av intet heller.. 

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49585
16.05.19 22:12
Sjefan: Dog må det sies, og det er lett å være etterpåklok, jeg finner det ekstremt merkelig å sette 10 units på RBK i rekordsvak forfatning. Var vel ikke noe som tilsa at dette var en kamp de skulle vinne, og oddsen forsvarte neppe et maksspill. Lukter litt mer håp enn tro dette, egentlig.

Har skrevet om det tidligere at hovedspillet settes med flat innsats på 10 unit, det har vært slik siden 2012. Det skal ikke sees på som en oppfordring til å spille maks spill, det er bare at det er for meg rundens beste spill.

Så burde jeg kanskje nevne det oftere enn jeg gjør for nye lesere.

Og så var spillet dårlig, og det er selvsagt helt greit å kritisere og jeg syns debatt er fint og kan gjøre alle bedre. Så er det selvsagt mest interessant og fair å si sin mening i forkant av spill.

(Innlegget ble redigert 16.05.19 22:12)

startelver
startelverInnlegg: 62400
17.05.19 11:55

Kronos går i pluss gjennom en hel sesong, anbefaler alle å heller vente til sesongen er ferdig før man kritiserer. Det er bare å se på historikken her. 


Men tydelig at denne sesongen er litt spesiell når det gjelder RBK . Horneland må bort. 

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49585
19.05.19 10:53

Mai har vært en skikkelig nedtur så langt, og for hovedspillet begynner det å haste for å snu. Rosenborgs nedtur ser heller ikke ut til å ha noen ende, etter et par kamper med bedring og lovende rapporter om flere spillere på vei tilbake i form så ble det knall og fall i et fortjent tap mot Haugesund. At så solide spillere ikke klarer å score mål er smått ufattbart og de skaper jo knapt sjanser heller.

Viking fikk en storseier, men igjen så roter Stabæk det til for seg selv. De holdt bra følge til pause, så havner de under og får rødt kort rett etterpå og dermed blir det akkurat som i Haugesund-kampen. Trist som faen.

Lillestrøm ble stående fast i trafikken, og dermed ble kampen utsatt og spillerne fikk ikke den oppladningen de ønsket seg. Det så også ut til å prege LSK fra start av, og de ble ganske utspilt i 1.omgang. Lenartsson tok store grep med tre bytter i pausen og ikke minst at Smarason kom inn. Dermed ble det et gledelig comeback, så skal det sies at LSK var effektive.

Lar resten av runden gli forbi, det er en god del å skrive om, men pga tiden så må fokuset blir på dagens runde.

Tallenes tale:

Hovedspill

Status 2019:

Spill: 8

Innsats: 80

Gevinst: 42,7

TBP: 53,4

Status Totalt:

Spill: 218

Innsats: 2180

Gevinst: 2506,5

TBP: 115

Eliteseriespill:

Spill: 30

Innsats: 161

Gevinst: 139,4

TBP: 86,6

(Innlegget ble redigert 19.05.19 10:54)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49585
19.05.19 13:19

Hang-over-runden er her, og det er en del interessante match-ups i dag.

Jeg liker ofte underdogs på hjemmebane, og Lillestrøm som knapt taper hjemme blir her altså klar underdog mot Odd. En dårlig gressmatte på Åråsen passer neppe Odd spesielt bra, og resultatene til Odd lyver litt siden de ikke var veldig imponerende mot verken Viking, Tromsø eller Ranheim de siste rundene. Men de har vunnet mange tette oppgjør og det er jo en egenskap i seg selv. Men dette er for meg et helt åpent oppgjør og jeg føler meg trygg å gå på LSK som rundens hovedspill. Smarason fikk 45 minutter sist, og kan kanskje starte her og da har plutselig LSK en av ligaens beste angrepsduoer.

Både Haugesund og Kristiansund hadde en fantastisk kveld på 16.mai, og spørsmålet er hvem som klarer å nullstille best. I kvalitet så er det ikke så mye som skiller lagene, KBK har nok imponert hakket mer enn FKH til nå i år, men det jevnes nok ut her av at kampen går på gress og det blir nord-møringene sin andre match på dette underlaget for sesongen (tap mot Brann i første forsøk). Til denne oddsen er de uansett et autobet for meg.

Ser vi bort fra Rosenborg så er Sarpsborg årets største skuffelse, så skal det sies at de har hatt litt marginer imot, men det er ikke tilfeldig at de ikke scorer mål. På bortebane har Ranheim klart å forsvare seg på en imponerende måte, og de vil helt sikkert ikke gjøre det lett for Sarpsborg. Jeg velger meg ahc+1-varianten. Så får vi håpe at ketsjup-effekten lar vente på seg for østfoldingene.

Rundens toppoppgjør er kampen mellom Bodø/Glimt og Brann, Glimt er årets store overraskelse, mens Brann etter en svak start så har fått fart på beina de siste rundene. Glimt blir fortjent en knapp favoritt, men Brann er nok, som Sarpsborg var det, et lag som kan matche Bodø-laget på løping og aggressivitet. Jeg holder meg unna 1x2-spill, jeg har litt verdi på over 2,5 mål. Glimt har startet sesongen med to over-kamper og to under-kamper, men det er et naturlig overlag, og Brann har masse angrepsvåpen og bør absolutt kunne bidra i målprotokollen.

Hovedspill:

Lillestrøm – Odd, hjemmeseier ahc+0,25 – 2,04 Sbobet (10 units)*

Andre spill:

Haugesund – Kristiansund, uavgjort/borte – 2,14 Sbobet (5 units)

Sarpsborg – Ranheim, borteseier ahc+1 – 2,02 Sbobet (4 units)

Bodø/Glimt – Brann, over 2,5 mål – 1,94 Sbobet (3 units)

* Hovedspillet settes alltid til flat innsats av 10 units.

(Innlegget ble redigert 19.05.19 13:19)

Roy-toy
Roy-toyInnlegg: 147
19.05.19 20:30

Ser ikke ut som hjemmeseier er noe suksess som hovedspill.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49585
19.05.19 20:50
Roy-toy: Ser ikke ut som hjemmeseier er noe suksess som hovedspill.

Nei, det meste går galt for hovedspillet om dagen. Litt trøst i at de tre andre spillene i dag gikk veien.

startelver
startelverInnlegg: 62400
20.05.19 07:35

3 av 4 spill inn så får kritikerne roe seg. 

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49585
25.05.19 09:57

Begynner å bli litt absurd med dette hovedspillet, nok en svær feit rød X over spillet. Straffe imot etter et minutt, og da blir det vanskelig. Første omgang er jevn, men Odd har god kontroll på et tamt Lillestrøm-angrep. Så scorer Odd på en ny dødball rett etter pause og da er det rullegardinen ned for LSK.

Den svake formen på hovedspillet hadde nok gått mer ut over selvtilliten om det ikke var for at vurderingene ellers har vært gode. Alle de tre andre spillene sitter denne runden, og så langt i år med en flat innsats ville man hatt en fin ROI på 109,1% - og det er en ekstrem variant med et faktisk resultat som er nesten 20% dårligere (ROI på 89,6). Det kommer selvsagt til å jevne seg ut, men det blir ikke lett å nå målene mine.

Krisen i Sarpsborg fortsetter, og Ranheim er på vei til å gjøre forhåndstips til skamme igjen. Nå tror jeg Sarpsborg kommer, men det er opplagt at de ikke har truffet i overgangsmarkedet og at Mortensen betydning var mye større enn de fleste hadde trodd.

Kristiansund fikk til slutt med seg et fortjent poeng i en kjedelig kamp mot Haugesund.  FKH fikk et press fra start, men etter at det avtok så var det lite som skilte lagene. KBK virker rett og slett veldig stabile, de kan fort være en outsider til medaljeplass.

Brann er virkelig blitt et topplag igjen de siste rundene, og vinner fortjent mot et slitent Glimt-lag. Det virker som at Lars Arne Nilsen endelig har funnet sin ideelle formasjon og startoppstilling. Så er spørsmålet om forspranget til Molde er mulig å ta igjen.

Tallenes tale:

Hovedspill

Status 2019:

Spill: 9

Innsats: 80

Gevinst: 42,7

TBP: 47,4

Status Totalt:

Spill: 219

Innsats: 2190

Gevinst: 2506,5

TBP: 114,5

Eliteseriespill:

Spill: 34

Innsats: 183

Gevinst: 164

TBP: 89,6

(Innlegget ble redigert 25.05.19 09:58)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49585
25.05.19 11:53

Da er vi med avslutningen av vårsesongen, og etter denne runden er 1/3 av sesongen spilt. Det har gått fort og få hadde sett for seg en tabell slik vi ser den i dag. Denne runden er avkortet p.g.a U20-VM i Polen, så kun 5 kamper på menyen og med veldig begrenset verdi-spill.

Vålerenga blir kanskje historisk stor favoritt mot LSK, markedet sier at Vålerenga vil vinne mer enn 2 av 3 ganger. Nå har jeg vært veldig positiv til Vålerenga og de har vært en av vårens sjarmører, men til en slik odds er det selvsagt utenkelig å spille på de i et lokaloppgjør. Så har Lillestrøm vært en skuffelse i år, de har ikke tatt steg fra i fjor og fortsetter i den lange blindgaten de har vært inne i mange år. Så jeg klarer ikke i god tro å sette penger på LSK her.  Skulle jeg spilt noe så hadde det nok vært at begge lag scorer, til tross for at LSK nesten ikke scorer mål og VIF bare har sluppet inn et mål hjemme til nå. Men jeg hadde nok helst sett 2-tallet før jeg hadde spilt.

 

Over til søndagen og hovedspillet. Ranheim ser ut til å være på vei oppover i form, men det er overraskende nok på bortebane de har gjort det med 7 av 10 poeng så langt. At de har tapt 3 av 4 hjemmekamper er ikke forventet, og jeg mistenker at det snur her. Nå møter de et Godset-lag uten trener, med en god del skader og som over tid har slitt på bortebane. Jeg tror det er gode sjanser for at Ranheim løper i stykker dette Godset-laget. Michael Karlsen er usikker for hjemmelaget, men han har ikke hatt noen sterk start på sesongen så det trenger ikke bety stort. For bortelaget er Marcus Pedersen fortsatt borte, i tillegg til at Parr er skadet og Vilsvik tvilsom – noe som gjør laget klart svekket på backene. Jeg velger meg -0,25, som er en mellomting mellom å gå rent ut på hjemmeseier og sikre seg mot uavgjort.

Topp mot bunn i Tromsø når serieleder Molde kommer på besøk. Nå syns jeg Molde på bortebane har vært ganske ordinære, de har allerede tapt to kamper og heller ikke storspilt i de to seirene de har fått. Så vet alle hvor ille det står til i Tromsø og nå har de klart å gi bort ledelsen i tre kamper på rad. Spillemessig er det varierende, de gjorde en sterk omgang sist mot Godset der de tidvis spilte ut hjemmelaget, men på resultattavla kommer de til kort igjen. Jeg er noe fristet av TIL, men det er uavklart om Antonsen kan spille etter problemer med kneet, og uten han så er det syltynt i forsvar. Så jeg avventer til nærmere kampstart om jeg skal gå mot serielederen.

Storoppgjøret søndag kveld er mellom Brann og Rosenborg, og aldri i moderne tidsalder har Brann vært større favoritter mot trønderne. Og det er ikke mye å si på det, kvalitetsforskjellen de siste rundene har vært slående. Så er oddsen deretter og jeg ser ikke verdien i Brann. Men jeg liker et over-spill her, de fleste tror på en kjedelig og målfattig kamp. Jeg er ikke så sikker på det, Brann kommer sikkert til å angripe med masse selvtillit og jeg gjentar gjerne det jeg har sagt om at jeg ikke stoler helt på forsvaret til bergenserne – og de har kun en gang til nå i år holdt nullen. Til 2,2 i odds så er det verd å teste.

Hovedspill:

Ranheim – Strømsgodset, hjemmeseier (-0,25) – 2,11 Sbobet (10 units)*

Andre spill:

Brann – Rosenborg, over 2,5 mål – 2,20 Sbobet (3 units)

 

*Hovedspillet alltid med en flat 10 units innsats

(Innlegget ble redigert 25.05.19 11:53)

zetta
zettaInnlegg: 12873
26.05.19 02:11
GoingKronos: Nå møter de et Godset-lag uten trener, med en god del skader og som over tid har slitt på bortebane

Når man ser på Godsets bortekamper i år så er ikke de svake. Gode lag har måttet slite for poengene. Ranheim får ikke denne enkelt

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49585
26.05.19 10:34
zetta: Når man ser på Godsets bortekamper i år så er ikke de svake. Gode lag har måttet slite for poengene. Ranheim får ikke denne enkelt

De har blitt dårligere og dårligere utover sesongen, utspilt av Vålerenga sist. Og uavgjort mot Rosenborg er vel ikke lengre noe å skryte av? Heldig mot Brann der hjemmelaget ble snytt for årets klareste straffe og der Godset etter en god 1.omgang ble utspilt i 2.omgang (inntil Karadas kom inn). Odd-kampen så jeg ikke, med VG har 8-2 i sjanser fordel hjemmelaget.


Så jeg syns det er helt greit å hevde at de har slitt på bortebane. Så har Ranheim slitt hjemme, og derfor er oddsen slik den er. Så får vi se om noen av lagene klarer å bryte den negative trenden. Og spennende også å se om hvor defensive Godset blir fra start.

jaskopasko
jaskopaskoInnlegg: 1884
26.05.19 13:21
GoingKronos: Status Totalt: Spill: 219 Innsats: 2190 Gevinst: 2506,5 TBP: 114,5

Er disse talllene for kun for hovedspillene totalt, siden du begynte denne tråden?

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49585
26.05.19 13:49
jaskopasko: Er disse talllene for kun for hovedspillene totalt, siden du begynte denne tråden?

Ja, det er for hovedspillet siden starten i 2012.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49585
26.05.19 17:05

Ble mye team news i Tromsø der Espejord ikke spiller, og det gjør heller ikke Moldes keeper Linde. Vanskelig å vurdere betydning, men jeg står over spill.

Men jeg spiller på Mjøndalen med pengene tilbake ved uavgjort, oddsen har gått opp hele uka og nå er de ganske klar underdog på hjemmebane og da syns jeg det er noe verdi.

Spill:

Mjøndalen - Haugesund, hjemmeseier (DNB) - 2,12 Sbobet (3 units)

(Innlegget ble redigert 26.05.19 17:05)

startelver
startelverInnlegg: 62400
14.06.19 20:54

Vi trenger noen tips.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49585
15.06.19 10:11

Endelig – et vinnende hovedspill! Men det var egentlig alt det grunn til å være fornøyd med.

Ranheim vant en kjedelig kamp mellom to lag som sliter spillemessig. Ranheim var det klart beste laget til de scoret, og etter det tok Strømsgodset mer og mer over ut omgangen. I andre omgang skjedde ingenting, det var så kjedelig som fotball kan være på sitt verste. Ranheim spiller ikke like sjarmerende som de gjorde i fjor, men spillerstallen er svakere så det er sannsynligvis en god strategi for å overleve nok en sesong i Eliteserien.

Mjøndalen mot Haugesund var en merkelig match, hjemmelaget tok initiativet fra start og mot spillets gang så scoret FKH. Og etter det så kontret de gang på gang på Mjøndalen, og fotball er veldig enkelt når man kan sparke ballen i bakrom og bare springe. Wadji er kjapp, Mjøndalens forsvarsspillere er det ikke. Vegard Hansen må få fikset opp i forsvaret sitt, ellers kommer de til å rykke ned.

I etterpåklokskapens navn så gikk jeg glipp av verdispill på Lillestrøm og Tromsø. Jeg var for opptatt av de siste ukers resultater når det kom til Vålerenga, jeg brukte ikke min kunnskap om hvordan disse lokalderbyene fungerer. Det burde vært et auto-bet, men LSK hadde sett så elendig ut. Heldigvis så gikk jeg ikke på begge lag til å score, det ville ha vært et surt bet å tape. Når det gjelder Tromsø så er jeg ikke så hard på meg selv, det ble veldig vanskelig å vurdere verdi etter lagnyhetene, og det var for meg ikke mulig å vite nivået til Molde sin reservekeeper. Og Tromsø var noe heldig, Molde bommet på straffe og jeg er ganske sikker på at de hadde vunnet om de hadde scoret der. Men uansett er Molde overvurdert på bortebane, jeg har sett de fleste bortekampene, og fakta er at de er ganske dårlige. Så gullmedaljene er up for grabs.

Mye har blitt sagt om Rosenborg-manager Horneland, men det er overraskende at ikke flere kritiske røster har latt høre fra seg når det kommer til Brann-manager Lars Arne Nilsen. Brann har en sterk stall, og hans misskjøtsel av laget skjer i kamp etter kamp. Han startet sesongen med å gjøre latterlig mange endringer fra kamp til kamp, og resultatene ble deretter. Så fant han sin startoppstilling, og de gjorde noen gode matcher – spesielt på bortebane. Men nå er han paralysert under matchene, hvor det toppet seg med to bytter på overtid når kampen mot Rosenborg i praksis var tapt etter 90 skuffende minutter. Han signerte en ny kontrakt før sesongen, så Brann vil altså i flere sesonger fremover ha en sterk stall og dårlig manager. Men så klart, også managere kan forbedre seg.

Tallenes tale:

Hovedspill

Status 2019:

Spill: 10

Innsats: 100

Gevinst: 63,8

TBP: 63,8

Status Totalt:

Spill: 220

Innsats: 2200

Gevinst: 2527,6

TBP: 114,9

Eliteseriespill:

Spill: 37

Innsats: 199

Gevinst: 185,1

TBP: 93

(Innlegget ble redigert 15.06.19 10:12)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49585
15.06.19 12:31

Da er Eliteserien tilbake etter en lang landslagspause, og det skal bli interessant å se hvilke lag det har påvirket formen til. Men noen gode spill tror jeg at jeg har funnet.

Denne runden starter med lokalderby mellom Haugesund og Brann i kveld, og tradisjonelt så har det vært underholdende matcher – de syv siste kampene mellom lagene i Haugesund har gått over 2,5 mål. Men denne sesogen har ikke vært så underholdende som vanlig, en majoritet av kampene har gått under 2,5 mål og med 1/3 av sesong spilt så kan vi begynne å fundere om det ikke bare er tilfeldig statistisk støy. Men jeg vil fortsatt være på over-siden her, det er hardt for meg å se at under 2,5 mål er det mest sannsynlige utfallet av denne kampen mellom to uthvilte lag.

 

Mitt hovedspill denne runden vil være Kristiansund. For meg er de et bedre og mer stabilt lag enn Mjøndalen. Med unntak av serieåpninen så har de gjort det bra i alle kampene, de er rett og slett et godt lag som er tydelige på hva de skal gjøre. Mjøndalen på sin side har vært involvert i mange sprø kamper, og innimellom har de også spilt godt – men de mangler stabilitet. Som favoritt er de iskalde og jeg forstår virkelig ikke denne oddsen. Psyche er ute for KBK, og Hopmark er enda ikke tilbake fra skaden han fikk tidligere i vår. Jeg velger meg alternativet med pengene tilbake ved uavgjort.

Denne helgas hovedoppgjr er mellom Rosenborg og Vålerenga. RBK fikk en fortjent seier mot Brann sist, og jeg tror denne pasen har gitt de mer tid til å forbedre sitt spill og skadesituasjonen er også blitt betydelig bedre. De er fortsatt i krise, men litt optimisme er det grunnlag for. Vålerenga hadde en god vårsesong, men veldig mye ble ødelagt av tapet mot Lillestrøm. Og tre ukers pause er jeg usikker på hvordan har slått ut. Uansett kommer jeg til å spille et overspill her. Vålerenga har problemer med skader i forsvaret, Tollås Nation blir sannsynligvis ikke med laget nordover, og også Lædre Bjørdal er usikker. Og dette Vålerenga-forsvaret var allerede det svake punktet i laget før sesongstart. Samtidig vet vi at de har offensive spillere som kan score nærmest på egen hånd mot alle lag. I tillegg er dette en feiring av Nils Arne Eggen, så la oss håpe at det blir en kamp i hans ånd.

Ellers har jeg ikke noen verdispill, det er mulig at et spill på over 2,5 mål i Stabæk – Tromsø kan være en god ide. Janne Jönsson er en mer offensiv trener enn Henning Berg, men Tromsø får tilbake Wangberg her og TIL har vært kyniske på bortebane så langt i år. Så jeg vil nok se Jönsson-effekten før jeg justerer min odds for mye.

Hovedspill:

Mjøndalen – Kristiansund, borteseier (DNB) – 2,14 Sbobet (10 units)*

Andre spill:

Haugesund – Brann, over 2,5 mål – 2,13 Sbobet (3 units)

Rosenborg – Vålerenga, over 2,5 mål – 1,99 Sbobet (4 units)

(Innlegget ble redigert 15.06.19 12:32)

Thpe
ThpeInnlegg: 34775
15.06.19 12:34
GoingKronos: Hovedspill:

Ikke vurdert DNB på Odd mot S08?

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49585
15.06.19 13:31
Thpe: Ikke vurdert DNB på Odd mot S08?

Jeg mistenker at Sarpsborg kanskje har hatt godt av landslagspausen, mer usikker på om Odd har det. Jeg vet ikke helt om jeg ser på Odd som et topplag, det har ikke akkurat vist et toppnivå på Glimt-standard. Men i årets sesong kan man nok komme veldig langt med stabil godt lag.

startelver
startelverInnlegg: 62400
16.06.19 09:55

Følger hardt på KFK DNB. @2.10

Sjefan
SjefanInnlegg: 14869
16.06.19 10:35

KFK...... Det er så sjanseløst 

HarryH
HarryHInnlegg: 31377
16.06.19 10:40

Hva har KFK med dette å gjøre? 

lsklars
lsklarsInnlegg: 94498
16.06.19 15:28

Stakkars KFK 

Art-Vandelay
Art-VandelayInnlegg: 63738
16.06.19 15:31

Startelver har bodd mange år i Thailand, nå er han tilbake i Norge. At han bommer på en bokstav er ingen grunn til å latterliggjøre. Tenk også på at han er travelt opptatt med å pante flasker.

Thpe
ThpeInnlegg: 34775
16.06.19 15:56

Kjør da KFK!

startelver
startelverInnlegg: 62400
16.06.19 21:12

Pengene tilbake, flotte greier.

startelver
startelverInnlegg: 62400
16.06.19 21:14
GoingKronos: I tillegg er dette en feiring av Nils Arne Eggen, så la oss håpe at det blir en kamp i hans ånd.

Ser ikke kampen men ikke fyrverkeri foreløpig.

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 49585
22.06.19 10:43

Vi fikk pengene tilbake på hovedspillet, og det skal vi være fornøyd med. Kristiansund var veldig dårlig i første omgang, og Mjøndalen kan med god grunn argumentere for at de var uheldige som ikke ledet med mer enn et mål til pause. I andre omgang tar Michelsen grep, og får bedre den defensive strukturen. For meg er han den mest undervurderte treneren i ligaen. Jeg lurer på hvorfor ikke trenere til lag som Ranheim og Kristiansund ikke blir tatt mer seriøst selv om deres resultater er betydelig bedre enn trener for lag med mye mer penger.

Denne merkelige sesongen med få mål fortsetter, 7 av 8 kamper denne runden gikk under 2,5 mål. Faktisk har 34% av kampene hatt nøyaktig 2 mål i seg og det er langt over normalen på 20-25%. Jeg bør nok derfor være fornøyd med at vinnende spill på den eneste kampen som faktisk gikk over 2,5 mål, og jeg syns det var fortjent også. Jeg er ikke der at jeg vil friskmelde Rosenborg, men de er opplagt i bedring – men fra et veldig lavt nivå. For Vålerenga er denne sesongen på vei til å kollapse, og Deila sin fremtid bør være i fare. Det så virkelig bra ut under vårsesongen, og de var favorittlaget mitt å se på med mange talentfulle spillere. Så fikk de denne råtne matchen mot Lillestrøm, en lang pause og så en grusom match sist helg mot Rosenborg før de ble ydmyket i cupen mot Bærum. Deila trenger at laget forbedrer seg raskt, ellers vil denne sesongen ende slik alle andre sesonger under hans ledelse, en gørr kjedelig plass midt på tabellen.

Det var veldig uheldig at Haugesund mot Brann ikke gikk over 2,5 mål. Løkberg sin miss vil være en av de virkelig store denne sesongen, og Wadji sin ikke langt bak. Men han har for så vidt andre bekymringer om dagen etter å ha blitt tatt for doping. Kampen kunne vippet i begge retninger, så uavgjort var helt greit. Jeg er fortsatt skuffet over Brann, og fortsetter å stille spørsmål med Lars Arne Nilsens måte å håndtere stallen på, og om han ikke klarer å forbedre seg så kan fort spillerne snu seg mot han.

Så tallenes tale:

Hovedspill

Status 2019:

Spill: 11

Innsats: 110

Gevinst: 73,8

TBP: 67,1

Status Totalt:

Spill: 221

Innsats: 2210

Gevinst: 2537,6

TBP: 114,8

Eliteseriespill:

Spill: 40

Innsats: 216

Gevinst: 203,1

TBP: 94

 

 

(Innlegget ble redigert 22.06.19 10:43)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg