Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Amazing Mark - First hand info

NYTT TEMA
stefan16
stefan16Innlegg: 3757
17.04.17 12:45

Søk opp Amazing Mark - First hand info på Facebook. 

Hva er dette? Er jo åpenbart at dette er svindel eller iallfall i gråsonen,  men at han tilsynelatende bruker bonger fra Norsk Tipping er jo spesielt. Sjekka den bongen med Ebbsfleet matchen,  den gikk jo rett inn. 

Fikses kampene? 

Eller har han bare levert masse bonger og tar bilde av de som går inn for å deretter påstå at det er kampfiks? 

 

stefan16
stefan16Innlegg: 3757
17.04.17 12:47

Link, du må være logget inn på Facebook. 

https://m.facebook.com/Amazing-Mark-First-hand-info-432203000461568/

jaskopasko
jaskopaskoInnlegg: 1605
17.04.17 14:38

Jepp, jeg så denne amazing mark ettersom venner av meg har liket innlegget hans. Først og fremst har han gjort ett glittrende arbeid med det han har sammensatt av filmer og slikt så virker dette meget troverdig.

Største feilen til amazing mark i dette tilfellet er denne Ebbsfleet kampen. Dette er en kamp i [England - Vanarama National League South] dvs nivå 6.   Spillet han spilte på denne kampen var Borte/Hjemme. Spillet gikk inn.   Så problemet hans er at Norsk-Tipping ikke tilbyr dette type spillet i denne ligaen [England - Vanarama National League South]   Det eneste de tilbyr på slike kamper er kampvinner 1x2 og kanskje handicap spill på noen av kampen altså Handicap kampvinner 1x2.   Du kan også legge merke til at den videon hvor han skal fortelle at dette er ett spill han legger inn før, kampene spilles, så er kamera veldig uklart, tror ikke dette er uten grunn.   Kupongen fra Norsk-tipping som han sitter med i hånda er nok hjemmelaget. Han har nok jobbet hardt for å få til det.   Samtidig har jeg også sett masse andre idioter drive med det samme. Og det er som oftest en gjenganger at det er disse borte/hjemme kampene for å vekke folks interesse med den høye oddsen.
Holmen5
Holmen5Innlegg: 608
20.04.17 18:17

"Spillet"(Olhanese - Braga B H/B og Beutzen - Lokomotive Leipzig B/H) satte han hos Norsk Tipping i går, til tross for at ingen av spillene var tilgjengelige på langodds seksjonen deres. Definitivt ikke pause/fulltid spill. 

Når det er sagt skal han ha cred for gjennomføring, virker jo litt troverdig. Men det der med om noe er for godt til å være sant, er det ofte det.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg