Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Gunnar Austevoll Klosterskogen 26/04/2012

NYTT TEMA
nri-20
nri-20Innlegg: 14346
26.04.12 19:47

I dagens V5-3 lopp nr 4 startade Hesten Sancigar med G-A i sulkyen i 1a startførsøket med autostart galopperer og takter Sancigar i ca 150 meter og helt utav det blå avbryter G-A starten opp mot bil og snur i banan med omstart som følgd.Sen tar han opp hesten igen i andra startførsøket og samma sak upprepar sig med gallop og taktande så Sancigar ær borta redan innan start.Så till kveldens spørsmål, har ikke G-A ett ansvar mot oss spillerte og ta ut hesten ur løp med opprepad galopp i prøvestart og i autostart førsøk ? trist som spillere att se kusker som bara ger faen i spillerne håper han får ett saftigt bøtesvite før prestationerna idag....

PerClemmet
PerClemmetInnlegg: 93
29.04.12 10:36
nri-20: har ikke G-A ett ansvar mot oss spillerte og ta ut hesten ur løp med opprepad galopp i prøvestart og i autostart førsøk ?

Man kan ikke uten videre strøke en hest bare fordi den galopperer, som du beskriver det.

Det er flere grunner til at hester ikke fungerer for dagen uten at det har noe med hesten sin helse å gjøre.

Hester kan strykes på grunn av helsemessige årsaker og dårlig trav.

HVIS, hesten er stor favoritt i spillet hender det at hester blir strøket, man er da sikker på at hesten ikke kan prestere for dagen.

Zombiedead
ZombiedeadInnlegg: 3294
03.05.12 17:39

Uansett mye rart som skjer, og jeg syntes dommerne rundt ikke er konsekvente, og de praktiserer reglene litt ulikt, det liker jeg ikke

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg