Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

For en mann

NYTT TEMA
snkz
snkzInnlegg: 8111
28.11.11 17:29

Øystein «Pølsa» Pettersen

Øystein «Pølsa» Pettersen stilte til start både lørdag og søndag, men uten sitt beste skipar. De hadde han nemlig lånt bort til Chris Jespersen.

Fantastisk sportsånd!

Puttemans
PuttemansInnlegg: 13176
28.11.11 22:45

En hedersmann som på en utmerket måte balanserer mellom skjemt og alvor.

snkz
snkzInnlegg: 8111
28.11.11 22:49

Virkelig en hedersmann!

madabj
madabjInnlegg: 7792
29.11.11 05:40
snkz: Øystein «Pølsa» Pettersen stilte til start både lørdag og søndag, men uten sitt beste skipar. De hadde han nemlig lånt bort til Chris Jespersen.
Fantastisk sportsånd!

At Pettersen er en fin type er det vel ingen tvil om. Men å kalle dette for fantastisk sportsånd er vel noe drøyt ? Mannen hadde jo like gode sjanser til å hevde seg på lørdag og søndag som en snøball hadde til å overleve i sola sommerstid! Og da hadde det faktisk vært ididotisk dersom noen av hans lagkamerater ikke hadde fått bruke skli hans! Det er faktisk ganske vanlig at fabrikkene "rullerer" på skiene dersom det er til det beste for sluttresultatet.

steib
steibInnlegg: 1780
29.11.11 09:02
madabj: Det er faktisk ganske vanlig at fabrikkene "rullerer" på skiene dersom det er til det beste for sluttresultatet.

Nå er det ikke slik at det var fabrikken som sto for dette. Dette var en personlig gest fra Øystein Pettersen til vennen Chris Jespersen. Pettersen er en del av sprintlandslaget, mens Jespersen står utenfor landslaget - med egen skipark.

Visst hadde ikke Pettersen noen sjanser til å hevde seg i sammendraget her, men de færreste i hans sted hadde likevel gjort det samme.

madabj
madabjInnlegg: 7792
29.11.11 15:41
steib: Visst hadde ikke Pettersen noen sjanser til å hevde seg i sammendraget her, men de færreste i hans sted hadde likevel gjort det samme

De fleste ville nok ha gjort kan jeg tenke meg! Selvsagt ikke de som gikk for egne sjanser, men det gjorde jo ikke Pettersen. Han skulle bare ut på ett par treningsturer og da kan han jo bruke trenings ski!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester