Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

WC langrenn, Dresden

NYTT TEMA
janesaj
janesajInnlegg: 35940
12.01.18 19:16

Langrennsverdenscupens første destinasjon etter Tour de Ski er tyske Dresden, hvor det (som vanlig etter Tour de Ski) skal arrangeres en ren sprinthelg med individuell sprint på lørdag og lagsprint på søndag.

Dresden er en by som ligger helt øst i Tyskland, og som er hovedstaden i den tyske delstaten Sachsen. Byen  har over en halv million innbyggere, og er best kjent for å ha blitt utsatt for en massiv bombing under andre verdenskrig som gjorde at byen måtte gjenoppbygges. Men nå er det altså noe helt annet og adskillig hyggeligere som skal foregå i byen når det for aller første gang skal arrangeres WC i langrenn i Dresden.

Dette er faktisk for øvrig også første gang siden desember 2011 at det arrangeres WC-renn i Tyskland utenom Tour de Ski. Den gang var det også sprinthelg, men i Düsseldorf (som jo også en stund tjuvstartet WC-sesongen i oktober). Startlistene er som vanlig noe svekkede i sprinthelgen som etterfølger Tour de Ski, siden de aller fleste av løperne som fullførte touren ikke er på plass, men siden det kun er i Norge og Finland av viktige langrennsnasjoner det foregår nasjonale mesterskap for tiden, er i det minste de fleste av de beste spesialsprinterne på plass.


Program:

Lørdag 13. januar:
09:15: Sprintprologer fristil, kvinner og menn
12:20: Sprintfinaler fristil, kvinner og menn

Søndag 14. januar:
09:15: Lagsprint fristil (semifinaler), kvinner og menn
11:15: Lagsprint fristil (finaler), kvinner og menn


Norges tropp:

Kvinner:
Mari Eide, Øystre Slidre IL
Amalie Håkonsen Ous, Nes Sk
Lotta Udnes Weng, Nes Ski
Tiril Udnes Weng, Nes Ski

Menn:
Pål Trøan Aune, Steinkjer Skiklubb
Johannes Høsflot Klæbo, Byåsen IL
Even Northug, Strindheim IL
Fredrik Riseth, Byåsen IL
Kasper Stadaas, IL Heming
Erik Valnes, Bardufoss og Omegn IF

Maiken Caspersen Falla og Thea Krokan Murud skulle vært med, men de er syke og blir heller ikke erstattet. I tillegg skulle Håvard Solås Taugbøl også gått, men han føler at kroppen ikke spiller på lag om dagen og gir derfor fra seg plassen. Han blir erstattet av Even Northug. Sindre Bjørnestad Skar ble også uttatt, men er syk og stiller heller ikke.

Etter at Falla har måttet kaste inn håndkleet, har nok ikke Norge noen store pallkandidater på damesiden. Men kanskje er det Mari Eide som er det beste håpet til å gå langt. Eide har ikke hatt noen god sprintsesong, og har foreløpig ikke gått videre fra noen kvartfinaler. I Lenzerheide ble hun også slått ut i prologen. Men vanligvis er skøytesprint hennes sterkeste disiplin, og det er noe svekket motstand her i forhold til vanlig, så det er ikke utenkelig at hun kan gå et stykke.

Tiril Udnes Weng har vunnet en skøytesprint i skandinavisk cup (i Vuokatti før jul) og gikk i tillegg videre fra prologen i Lenzerheide under Tour de Ski. På NM-sprinten ble hun slått ut i semifinalen. Det bør gå greit å gå videre fra prologen med svekket motstand, og så får vi se hvor langt det går etter det.

Tvillingsøster Lotta Udnes Weng har også vunnet sprint i skandinavisk cup denne sesongen, selv om det var i klassisk. Men det var bare for en uke siden, så hun bør være i brukbar form. Hun kom i likhet med tvillingsøsteren til semifinale i NM og ble utslått der. Å gå videre fra prologen er nok førsteprioritet også for henne.

Amalie Håkonsen Ous er den siste på det norske damelaget. Hun gikk en bra NM-sprint og ble nummer fire der på torsdag. Hun var også på pallen på den sprinten i skandinavisk cup der Tiril Udnes Weng vant. Hun er nok omtrent på samme nivå som tvillingsøstrene (og Nes-kollegene), og det kan bli spennende å se hva hun går for i en WC-sprint i skøyting, som skal være hennes sterkeste øvelse.

På herresiden har vi imidlertid en mye større seierskandidat, og sågar også den store favoritten, og da snakker vi selvfølgelig om Johannes Høsflot Klæbo. Å introdusere ham er snart ikke nødvendig, men om noen skulle være i tvil; han vant sju av åtte WC-renn han stilte opp i før jul, på nesten alle mulige distanser, og han er fersk norgesmester og viste storform der uten å ta seg ut helt. Det skal bli spennende å se formen hans mot store deler av sprinteliten i WC.

Fredrik Riseth har med sin fine NM-innsats for alvor gått seg inn i OL-diskusjonen, og han fikk da til slutt bronsen etter at Stadaas ble disket fra den. Han gikk også flott på Beitostølen, der han ble nummer fire, og i prologen på Lillehammer, der han dessverre røk ut i kvarten. På skøytesprint er han ikke like bra, der semifinaleplass fra skandinavisk cup i Vuokatti er eneste innsats i år. Trolig skal han være brukbart fornøyd om han tar seg videre fra prologen.

Kasper Stadaas har også utviklet seg til å bli en utfordrer i OL-diskusjonen, men ble altså disket i NM, og så får vi se om det har noe å si i uttaket. I skøytesprint er han akkurat som Riseth betraktelig dårligere, og i skandinavisk cup i Vuokatti røk han ut allerede i prologen. Tror ikke vi skal ha altfor høye forhåpninger til ham her, selv om han er rask og dersom han tar seg videre kan han nok vise seg bra frem.

Even Northug er i likhet med Stadaas og Riseth hakket bedre i klassisk enn i skøyting (røk for eksempel ut i kvartfinalen i NM i fjor), og vi skal neppe forvente en topplassering. Men at han tar seg videre fra prologen skal være en god mulighet. Han viste OK form, men ikke noe mer, i NM da han kom seg til semi.

Pål Trøan Aune er nok en sprinter som har sine beste resultater i klassisk, men som også har prestert greit i skøyting ved enkelte anledninger (ble to bak Taugbøl på en sprint i skandinavisk cup i fjor). I år har han en semifinale fra skandinavisk cup i Vuokatti i denne stilarten, samt at han også kom til semi i WC på Lillehammer. Litt uklart hva vi kan forvente, men at han går videre fra prologen bør være et minstekrav.

Erik Valnes er nok en spesialsprinter som for en gangs skyld er med i en internasjonal tropp, men han virker kanskje å være litt jevnere i de to stilartene. Beste resultat i år er en finaleplass fra skandinavisk cup i nettopp skøytesprint. Han var også i semifinalen i NM og viste bra form der. Kan være spennende å se hva han kan få til.


Utlendinger:

Uten Falla på start går det soleklare favorittstempelet til det svenske esset Stina Nilsson, som har vunnet to av de tre sprintene hun har gått denne sesongen, og den seneste var en skøytesprint i Davos som kanskje ikke er så ulik profilmessig som denne traseen (selv om høyden langt ifra er den samme). Det blir spennende å se hvilken form hun er i etter en treningsperiode.

Også mange av hennes svenske lagvenninner bør ha en bra mulighet her. Da tenker jeg først og fremst på Hanna Falk, en av de desidert raskeste kvinnene i sirkuset på flater. Årets sesong har nok ikke gått som hun hadde håpet, men kanskje har en pause gjort henne godt. Bør være en pallkandidat. Det samme gjelder Ida Ingemarsdotter, som var i finalen på Lillehammer, men som ikke har lyktes like bra etter det. Men med litt svakere felt bør det være mulig å ta seg til en finale også her. Jonna Sundling er en annen meget spennende start. Sundling trives best i skøytesprint, der hun var i finale to ganger forrige sesong. Denne sesongen har hun kun gått i Ruka, der hun viste brukbar form ved å gå videre fra prologen, noe som ikke alltid er en selvfølge for henne i klassisk sprint. Skal absolutt regnes med.

Amerikanerne stiller også meget sterkt. Kikkan Randall viste at hun fremdeles har hurtigheten i seg da hun ble nummer tre i Davos, og hun tok også bronse i VM i fjor. Hun er en opplagt pallkandidat. Det bør også Sophie Caldwell være. Caldwell er en meget jevn sprinter og har minst vært i semifinale i alle sprintene denne sesongen. Sist ble det også en fin andreplass i Lenzerheide. Er en å regne med også her. Se også opp for en Ida Sargent som var i finalen i Davos. Hun har normalt kanskje hatt sine beste resultater i klassisk, men har også bra potensial i skøyting.

Laurien van der Graaff imponerte kraftig da hun vant i Lenzerheide, som også var hennes aller første WC-seier, og den første pallplassen på nesten tre år. Men med den formen bør hun også kunne være bra med her, og kjempe helt oppe i toppen. Natalia Matveeva har vært med i mange år, og viste senest forrige sesong at hun fremdeles har det i seg da hun vant sprinten i Toblach - også da i en ren sprinthelg. Hun var også i semifinale i Davos denne sesongen, og en bysprint bør kunne passe russeren bra. Sandra Ringwald er titt og ofte i semifinaler i sprint, og i Lenzerheide var hun til og med i finale. Var også i semifinale og var den første som ikke gikk til finale i Davos. Kan være en farlig løper her.

Yulia Belorukova er hakket bedre i klassisk, men stiller her og har vært i semifinale i skøytesprint tidligere, blant annet i VM. Det kan fort være aktuelt her også, og da kan det like godt bli finale med litt flyt. Nadine Fähndrich er en ung sveitser med mye uforløst potensial, og som ofte går fort i prologer. Hun kom seg for første gang til en finale i Quebec forrige vinter, og på en god dag er det en mulighet igjen, selv om hun ofte slukner litt utover i rennene, som også har vært tilfelle i år ved et par anledninger. Se også opp for Hanna Kolb, en tysker som er råsterk og rask på flater, og som var i semifinalen så sent som i Lenzerheide. Det var hun også i VM forrige sesong.

Andre navn som muligens kan blande seg inn på en god dag er Vesna Fabjan, Katja Visnar, Aurore Jean, Maja Dahlqvist, Anna Dyvik, Victoria Carl, Greta Laurent og Gaia Vuerich.

På herresiden er det nok én utenlandsk favoritt å se opp for litt mer enn de andre, og det er fjorårets verdensmester Federico Pellegrino. Pellegrino ble nummer to i Davos bak Klæbo og også nummer to i Lenzerheide bak Ustiugov, så han er solid i skøytesprint også denne sesongen. Han er nok den eneste i dette feltet som på sitt aller beste kan utfordre Klæbo på papiret.

Bortsett fra Pellegrino er det verdt å holde et øye med franskmennene. Lucas Chanavat var den beste av dem i hele fjor, og i Lenzerheide var han på pallen. I Davos røk han ut i kvartfinalen, men han er nok i bra form og er en pallkandidat. Richard Jouve har vært i strålende form i begynnelsen av sesongen. Han kom til finalen både i Davos og Lenzerheide, og han var dessuten på pallen i den siste skøytesprinten forrige sesong. Han er i ferd med å stabilisere seg i skøyting, og kanskje kan det bli noe i nærheten av pallen her. Baptiste Gros har vært litt mer ustabil de siste årene, men i Davos var han i semifinale, og selv om han kom dårligere ut av det i Lenzerheide viser det at han fortsatt har potensial. En siste franskmann som har markert seg i det siste er Renaud Jay, som også var i semifinale i Davos, og har han dagen kan det gå langt også her.

En spennende mann kan være amerikanske Simeon Hamilton, som iblant slår til og er oppe i toppen. Han har semifinale i Davos som beste resultat denne sesongen, forrige sesong var han på pallen i Toblach og i finale i Quebec. På sitt beste er han en pallkandidat, og så får vi se om han har den dagen denne gangen. Teodor Peterson er svenskenes største håp her. Peterson har hatt en elendig sesong i år, men var bra i prologen i Davos og ledet sitt heat inn på oppløpet før han falt. Formen var bedre enn resultatet tilsa, og er den fremdeles til stede, er han en som kan kjempe om pallen. Gleb Retivykh var på pallen i Davos, og selv om det ikke gikk like bra i Lenzerheide, viser det at han kan kjempe i toppen om han har dagen. Det spørs bare om han har det.

Sveitsiske Jovian Hediger har vært i god form denne sesongen og vært i to semifinaler, hvorav én av dem var i skøyting (Lenzerheide). Var også i semifinale i VM i fjor. Kan være en finalemann på en god dag. Også landsmannen Roman Schaad var i semifinale i Lenzerheide, selv om det er langt mellom hver gang han greier det. Men det kan kanskje være mulig i et litt svekket felt. Andrew Young kommer rett fra NM-sprinten der han bare så vidt gikk videre fra prologen og var sjanseløs i kvartfinalen, men han trives adskillig bedre i skøyting, og var blant annet i semifinale i Lenzerheide. Han har også vært en gang på pallen, i Toblach for litt over to år siden. Andrey Parfenov er rask på sitt beste, men har ikke hatt de beste resultatene i det siste. Var i kvartfinale én gang forrige sesong på skøytesprint, i Otepää. Ble også nummer to i prøve-OL i Pyeongchang (i svakt startfelt).

Andre som kan gå langt på en bra dag er Emil Jönsson, Karl-Johan Westberg, Roman Furger, Bernhard Tritscher, Dominik Baldauf, Alexander Panzhinskiy, Andrey Krasnov, Andrew Newell, Paul Goalabre og Sebastian Eisenlauer.

På lagsprinten for kvinner kan nok Sverige ha veldig gode aksjer, med Nilsson som en selvsagt ankerkvinne og antakelig enten Ingemarsdotter eller Falk som partner. De kan nok få et veldig godt andrelag med Sundling også. USA bør også ha et knallsterkt lag, antakelig med Caldwell og Randall, spørsmålet er om de er utholdende nok til å henge med helt inn. Sveits med Fähndrich og van der Graaff blir farlige, det samme kan Tyskland med Ringwald og kanskje Carl bli. Det er i utgangspunktet ganske åpent når det gjelder hvem Norge stiller med, alle våre er ganske utholdende og kan være gode kort på en lagsprint. Antar kanskje at Eide blir den ene, men resultatene på sprinten kan selvfølgelig påvirke. Dessuten stiller man vel sikkert med to lag.

På herrenes lagsprint er nok Norge favoritter, med Klæbo og antakelig Riseth. Italia med Noeckler og Pellegrino har gått sterke sprintstafetter før. Sverige stiller nok med Jönsson og Peterson og kan være en pallkandidat. Russland kan også stille et par gode lag, kanskje med Retivykh og kapasitetssterke Maltsev på førstelaget. Frankrike har tatt med Clement Arnault, en OK distanseløper som kanskje er tiltenkt en plass på førstelaget sammen med Chanavat eller Jouve, så de kan vel blande seg høyt oppe i dette selskapet. Østerrike har Tritscher og Baldauf, Sveits kan stille med Hediger og Furger, for eksempel. Men med Klæbo på start skal det være Norge er som er favoritter, selv om det hadde vært greit med en litt mer kapasitetssterk løper ved siden av ham.


Verdenscupene sammenlagt:

Totalt, kvinner:
1. Heidi Weng (NOR) 1154
2. Ingvild Flugstad Østberg (NOR) 1087
3. Jessica Diggins (USA) 776
4. Krista Pärmäkoski (FIN) 713
5. Teresa Stadlober (AUT) 637
6. Charlotte Kalla (SWE) 610

Sprint, kvinner:
1. Maiken Caspersen Falla (NOR) 223
2. Stina Nilsson (SWE) 195
3. Krista Pärmäkoski (FIN) 173
4. Sadie Bjornsen (USA) 144
5. Sophie Caldwell (USA) 137
6. Jessica Diggins (USA) 127

U23, kvinner:
1. Natalia Nepryaeva (RUS) 469
2. Anastasia Sedova (RUS) 403
3. Yulia Belorukova (RUS) 157

Totalt, menn:
1. Martin Johnsrud Sundby (NOR) 875
2. Dario Cologna (SUI) 807
3. Alex Harvey (CAN) 343
4. Johannes Høsflot Klæbo (NOR) 752
5. Alexander Bolshunov (RUS) 710
6. Hans Christer Holund (NOR) 638

Sprint, menn:
1. Johannes Høsflot Klæbo (NOR) 250
2. Alexander Bolshunov (RUS) 178
3. Federico Pellegrino (ITA) 175
4. Sergey Ustiugov (RUS) 156
5. Ristomatti Hakola (FIN) 148
6. Emil Iversen (NOR) 111

U23, menn:
1. Johannes Høsflot Klæbo (NOR) 752
2. Alexander Bolshunov (RUS) 550
3. Alexey Chervotkin (RUS) 340


NRKs sendeskjema:

Lørdag 13. januar:
12:15-14:10: V-cup langrenn: Sprint fri teknikk, kvinner og menn (NRK 2) [de har satt det opp som klassisk sprint i programmet, men det er som vi vet feil...]

Søndag 14. januar:
11:10-12:20: V-cup langrenn: Lagsprint fri teknikk, kvinner og menn (NRK 2)


Startlister:
Kan finnes her.

Løypeprofil:
Ikke funnet. Kun funnet en oversikt over traseen (hvor de riktig nok viser hvor det er en klatring og en utforkjøring).

Arrangørens hjemmeside:
Kan finnes her.

Værmelding (fra yr.no):
Lørdag: 1 grad, overskyet/sol
Søndag: -3 grader, sol


God fornøyelse!

(Innlegget ble redigert 12.01.18 19:26)

glitteringprizes
glitteringprizesInnlegg: 2094
12.01.18 19:28

Er en slags profil der, men står jo ikke noe om antall høydemeter. Ellers ser det ut som en nydelig plass å arrangere en sprint, håper det blir bra!

jakral
jakralInnlegg: 20607
12.01.18 19:29

Arrangørene får ikke mye gratis i Dresden. Håper de blir ferdig i tide.

Diego71
Diego71Innlegg: 823
12.01.18 19:45

Herlig trådstart. Masse god informasjon her. 

Ligner løypa litt på Davos-sprintløypa? Lang flate, bratt kneik også utfor til oppløpet. 

(Innlegget ble redigert 12.01.18 19:46)

Cabello
CabelloInnlegg: 4797
12.01.18 19:49
Diego71: Ligner løypa litt på Davos

Bare i høyden tror jeg.

jompsss
jompsssInnlegg: 77
12.01.18 20:42
janesaj: Sverige stiller nok med Jönsson og Peterson og kan være en pallkandidat

Jag skulle säga Westberg och Peterson i förstalaget. Jönsson känns slut i fristil och har dålig distansform. Sprintstafett i fristil är Westbergs bästa distans.

I det individuella tror jag mest på K-J Dyvik bakom Peterson. Dyvik är nog den snabbaste av alla svenskar. Stabil kvalare. Har dålig uthållighet, men på den här banan i det här motståndet bör han prestera bra.

Damerna ska ha två i final för att få godkänt. Det är god tid att Falk visar OL-form. En världscupsseger står på spel för den som presterar bäst, för jag känner mig ganska säker på att X-Nilsson vinner på söndag.

Stracqualursi
StracqualursiInnlegg: 2476
12.01.18 21:09

Fantastisk bra start på tråden, igjen :)

glitteringprizes
glitteringprizesInnlegg: 2094
12.01.18 21:19
Diego71: Ligner løypa litt på Davos-sprintløypa? Lang flate, bratt kneik også utfor til oppløpet.

Ser ut som den i praksis er helt flat. Ut fra bildene jeg har sett, så stiger den to-tre meter opp "kneika". Video her.

(Innlegget ble redigert 12.01.18 21:20)

kenrojo
kenrojoInnlegg: 9975
12.01.18 23:30

Så surt for Skar med sykdom nå. Her ville han jo garantert fått gå sprintstafett, og med god figur kunne styrket aksjene veldig for å gå den i OL. Om Krogh nå viser god form er jeg redd Skar kanskje ikke engang blir med i OL-troppen...

Framsynt
FramsyntInnlegg: 4795
12.01.18 23:36

Når jeg ser Skar nevnt, så tenker jeg på en "viss" løve fra filmen "Lion King".

Tviler på at han kommer til å vinne noe av betydning. Ikke noe galt sagt om fyren for all del..

toja12
toja12Innlegg: 1551
13.01.18 00:43
janesaj: Langrennsverdenscupens første destinasjon etter Tour de Ski er tyske Dresden, hvor det (som vanlig etter Tour de Ski) skal arrangeres en ren sprinthelg med individuell sprint på lørdag og lagsprint på søndag.

For en trådstart igjen. Driver du dette på heltid? Hvis ikke burde vi ha startet ei kronerulling så du får kjøpt deg fri fra jobb! Uansett det blir litt av dag i morgen med langløp i tillegg til NM og WC, og jeg som har bare en PC og en TV...... 

Datainspektionen
DatainspektionenInnlegg: 311
13.01.18 00:50

Det är nästan att man kan påstå att vi inte förtjänar dig, janesaj :)

janesaj
janesajInnlegg: 35940
13.01.18 01:15
toja12: Driver du dette på heltid?

Nei, det er en fritidssyssel. Jeg prøvde faktisk å starte en blogg for et par år tilbake på oppfordring fra en i familien som er aktiv i den bransjen, og han hjalp meg litt med det (med oppsettet, altså, selve innholdet var det bare jeg som tok meg av. Hans interesse for sport er egentlig meget begrenset). Vi fikk et par hundre lesere (iallfall var det omtrent det antallet som likte siden på Facebook), og jeg tok med flere vintersporter også (alpint, skiskyting, hopp) for å omfavne et enda bredere publikum, men det ble altfor mye tilleggsjobb, så det prosjektet falmet etter noen måneder. Det kunne kanskje ha funket hvis vi var litt flere som skrev på den bloggen, men når det var bare meg ble det veldig mye jobb :-)

(Innlegget ble redigert 13.01.18 01:16)

toja12
toja12Innlegg: 1551
13.01.18 10:14

Eide nr 6 i prologen. Skikkelig dumt at hun falt i NM. Skulle gjerne hatt en god sprinter til i OL. 

KONG_FU
KONG_FUInnlegg: 4428
13.01.18 10:19

Ous klarte seg akkurat, mens klubbvenninnene Udnes Weng havnet utenfor. Randall fortsetter med denne enorme prestasjonssvingningen sin. Klassiskspesialist Belorukova også ute.

toja12
toja12Innlegg: 1551
13.01.18 10:24

Klæbo bak Chanavat

Sarella
SarellaInnlegg: 11168
13.01.18 10:27

God prolog av Stadaas, Aune og E-Northug også.

toja12
toja12Innlegg: 1551
13.01.18 10:28

Kan det være noe med ski, både Klæbo og Riseth "svak" andre halvdel?

 

(Innlegget ble redigert 13.01.18 10:29)

glitteringprizes
glitteringprizesInnlegg: 2094
13.01.18 10:33
toja12: Kan det være noe med ski, både Klæbo og Riseth "svak" andre halvdel?

Ville være rart vel? Løpstida er godt under to minutter og løypa er helt flat, så det er kanskje heller et problem at det er litt uvant.

Fernandovonarb
FernandovonarbInnlegg: 2180
13.01.18 10:33

Beste trådsstart jeg har sett. Alt jeg trengte fant jeg der. Soleklar tommel, og fortsett med det please. Da skal jeg på vgd for å finne info før skihelgene.

KONG_FU
KONG_FUInnlegg: 4428
13.01.18 10:37

Mulig den norske strukturen har tetta seg noe utover i løpet, vi har jo topp tre etter 50 sek. Klæbo hadde et solid forsprang der. Vil tro vi snakker møkkete og våt snø der nede.

thewaterfall
thewaterfallInnlegg: 2898
13.01.18 10:39
Fernandovonarb: Soleklar tommel, og fortsett med det please. Da skal jeg på vgd for å finne info før skihelgene.

Sålenge Janesaj er trådstarter så er dette standarden han ligger på hver gang. Det er rett og slett imponerende det han gjør.

toja12
toja12Innlegg: 1551
13.01.18 10:39

Paul Goalabre. Trykkfeil av Pål Golberg, trodde ikke han skulle delta her  

toja12
toja12Innlegg: 1551
13.01.18 10:41
Fernandovonarb: Da skal jeg på vgd for å finne info før skihelgene.

Å bruke andre media for å forsøke å oppdatere seg, er bortkastet energi. Man finner ALT i disse trådstartene.

KONG_FU
KONG_FUInnlegg: 4428
13.01.18 10:44

Ingen særlige overraskelser blant de utslagne, og alle norske videre. 

glitteringprizes
glitteringprizesInnlegg: 2094
13.01.18 10:45
KONG_FU: Mulig den norske strukturen har tetta seg noe utover i løpet, vi har jo topp tre etter 50 sek. Klæbo hadde et solid forsprang der. Vil tro vi snakker møkkete og våt snø der nede.

Er ikke sikkert at mellomtidene er helt korrekte. Mange har samme tid.

KONG_FU
KONG_FUInnlegg: 4428
13.01.18 10:49
glitteringprizes: Er ikke sikkert at mellomtidene er helt korrekte. Mange har samme tid.

Ikke umulig det, men samtidig vil det jo bli mange like tider etter 50 sek, særlig ved at de bare skiller på tideler der, ikke hundredeler.

daskedusken
daskeduskenInnlegg: 4616
13.01.18 11:41

Blir Bellingham første Oseanier med VC-poeng?

janesaj
janesajInnlegg: 35940
13.01.18 11:43

Kvartfinaler, kvinner:

Heat 1:
2 Stina Nilsson (SWE)
9 Nika Razinger (SLO)
12 Sandra Ringwald (GER)
22 Vesna Fabjan (SLO)
29 Amalie Håkonsen Ous (NOR)
30 Giulia Stürz (ITA)

Heat 2:
1 Hanna Falk (SWE)
11 Sophie Caldwell (USA)
15 Victoria Carl (GER)
21 Hanna Kolb (GER)
24 Jonna Sundling (SWE)
27 Aurore Jean (FRA)

Heat 3:
3 Laurien van der Graaff (SUI)
5 Maja Dahlqvist (SWE)
10 Katja Visnar (SLO)
18 Elisabeth Schicho (GER)
25 Nadine Herrmann (GER)
26 Laura Gimmler (GER)

Heat 4:
4 Anna Dyvik (SWE)
6 Mari Eide (NOR)
8 Greta Laurent (ITA)
13 Anne Winkler (GER)
17 Gaia Vuerich (ITA)
28 Polina Kovaleva (RUS)

Heat 5:
7 Alenka Cebasek (SLO)
14 Ida Sargent (USA)
16 Ida Ingemarsdotter (SWE)
19 Tatiana Aleshina (RUS)
20 Nadine Fähndrich (SUI)
23 Debora Roncari (ITA)


Kvartfinaler, menn:

Heat 1:
2 Johannes Høsflot Klæbo (NOR)
4 Gleb Retivykh (RUS)
7 Teodor Peterson (SWE)
11 Baptiste Gros (FRA)
28 Michael Hellweger (AUT)
30 Roman Schaad (SUI)

Heat 2:
1 Lucas Chanavat (FRA)
5 Federico Pellegrino (ITA)
8 Pål Trøan Aune (NOR)
26 Andrey Krasnov (RUS)
27 Phillip Bellingham (AUS)
29 Emil Johansson (SWE)

Heat 3:
3 Andrew Young (GBR)
6 Kasper Stadaas (NOR)
14 Emil Jönsson (SWE)
19 Renaud Jay (FRA)
24 Miha Semenc (SLO)
25 Jovian Hediger (SUI)

Heat 4:
9 Even Northug (NOR)
10 Dominik Baldauf (AUT)
16 Julien Locke (CAN)
17 Richard Jouve (FRA)
18 Andrew Newell (USA)
23 Erik Valnes (NOR)

Heat 5:
12 Janez Lampic (SLO)
13 Clement Arnault (FRA)
15 Simeon Hamilton (USA)
20 Karl-Johan Dyvik (SWE)
21 Fredrik Riseth (NOR)
22 Sebastian Eisenlauer (GER)

SnorreSolano
SnorreSolanoInnlegg: 4093
13.01.18 12:23

Deilige bilder for oss som har savnet de fantastiske sprintene fra Düsseldorf. 

Klikk for å gå tilbake til toppen