Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

New Japan Pro Wrestling

NYTT TEMA
LukeGlanton
LukeGlantonInnlegg: 157
17.01.15 22:56

Prøvde å starte opp en diskusjon om NJPWs nye show på Raw/Smackdown/NXT tråden, men noen folk vil ikke åpne hjernen sin og gå ut av WWE bobla.

Til dere PRO WRESTLING fans, hva synes dere om NJPWs nye show på AXS TV? Likte det veldig mye. Commentary hjalp utrolig mye. Litt sykt at etter første episode er Mauro Ranalla og Josh Barnett den beste commentary duoen i USA.

TopOfTheWorld
TopOfTheWorldInnlegg: 1592
17.01.15 22:59

Jeg personlig pleier å se på de store kampene i NJ. På Wrestle Kingdom så jeg 4 way tag matchen, og de 3 siste kampene.

Elsker NJ, Okada er favoritten

LukeGlanton
LukeGlantonInnlegg: 157
17.01.15 23:20
TopOfTheWorld: På Wrestle Kingdom så jeg 4 way tag matchen, og de 3 siste kampene.

HVA?! Da gikk du glipp av noe stort! Suzuki og Sakuraba var en awesome match der MMA type regler funket.

Makabe og Ishii hadde også en flott brawl som viser hva puroresu handler om: fighting spirit, persevirence og strong style.

Omega og Taguchi var også awesome. Til og med tag-matchen for tag beltene selv de ikke fikk så mye tid. Sist men ikke minst var det Bullet Club medlemmer, som er en highlight av NJPW.

Se kampene og gi AXS episoden en sjanse. Beste wrestling produktet på TV.

TopOfTheWorld
TopOfTheWorldInnlegg: 1592
17.01.15 23:27
LukeGlanton: HVA?! Da gikk du glipp av noe stort! Suzuki og Sakuraba var en awesome match der MMA type regler funket. Makabe og Ishii hadde også en flott brawl som viser hva puroresu handler om: fighting spirit, persevirence og strong style.

Glemte de kampene helt, så dem ja

Beste wrestlingen syntes jeg er NXT :)

Zappadude
ZappadudeInnlegg: 1513
18.01.15 00:01

NJPW Wrestle Kingdom 9

 

IWGP Junior Heavyweight Tag Team Championship

reDRagon (c) vs. Forever Hooligans vs. Time Splitters vs. The Young Bucks

Rating : ****

 

Bullet Club (Bad Luck Fale, Jeff Jarrett and Yujiro Takahashi) vs. Hiroyoshi Tenzan, Satoshi Kojima and Tomoaki Honma

Rating : **

 

Mikey Nicholls, Naomichi Marufuji, Shane Haste and Toru Yano vs. Suzukigun (Davey Boy Smith, Jr., Lance Archer, Shelton X Benjamin and Takashi Iizuka)

Rating : **1/2

 

Minoru Suzuki vs. Kazushi Sakuraba

Rating : ****

 

NEVER Openweight Championship

Tomohiro Ishii (c) vs. Togi Makabe

Rating : ****

 

IWGP Junior Heavyweight Title

Ryusuke Taguchi (c) vs. Kenny Omega

Rating : ***1/2

 

IWGP World Tag Team Titles

Bullet Club (Doc Gallows and Karl Anderson) (c) vs. Meiyu Tag (Hirooki Goto and Katsuyori Shibata)

Rating : ***1/2

 

A.J. Styles vs. Tetsuya Naito

Rating : ****

 

IWGP Intercontinental Championship

Shinsuke Nakamura (c) vs. Kota Ibushi

Rating : *****

 

IWGP World Heavyweight Championship

Hiroshi Tanahashi (c) vs. Kazuchika Okada

Rating : *****

LukeGlanton
LukeGlantonInnlegg: 157
18.01.15 00:36
TopOfTheWorld: Beste wrestlingen syntes jeg er NXT :)

Hm... Nr 2. for meg. WWE wrestlere er handcuffed, noe som NJPW wrestlere ikke er. Derfor synes jeg NJPW er best. Du vil aldri se/høre Prince Devitt si "and Tama Tonga wherever the fuck he is!" i WWE. Det at NJPW har dem gjøre sånne ting, blir totalet produktet bedre. Og den Japanske fansen er mye bedre i min mening.

Zappadude
ZappadudeInnlegg: 1513
18.01.15 00:44
TopOfTheWorld: Elsker NJ, Okada er favoritten

Kota Ibushi er min favoritt.

TopOfTheWorld
TopOfTheWorldInnlegg: 1592
18.01.15 00:58
LukeGlanton: Hm... Nr 2. for meg. WWE wrestlere er handcuffed, noe som NJPW wrestlere ikke er. Derfor synes jeg NJPW er best. Du vil aldri se/høre Prince Devitt si "and Tama Tonga wherever the fuck he is!" i WWE. Det at NJPW har dem gjøre sånne ting, blir totalet produktet bedre. Og den Japanske fansen er mye bedre i min mening.

WWE prøver å beskytte wrestlerne så mye som mulig, og det med banning.. WWE er PG og det både bra for helsen til wrestlere og siden mange barn ser på. 

Jeg hadde samme tankegang som deg da jeg begynte å se på Indy og Puro for noen år siden. Men jeg har forstått gjennom årene at ingen ting er galt med WWE. WWE har shows flere ganger i uken, de kan ikke drive å ha syke og lange kamper hele tiden. 

Ikke missforstå, jeg digger Indy og Puro. Men foretrekker WWE fordi det er total package, god wrestling og bra underholding. 

Randommaster1001
Randommaster1001Innlegg: 3869
20.01.15 00:00

At NJPW leverer verdens beste wrestling for øyeblikket, skyldes ikke bare at de slår og sparker hardere enn wrestlerne i andre selskaper. Det skyldes at oppbyggingen til matchene er bedre, enklere og mer logisk enn i andre selskaper. Det skyldes at wrestlerne forteller gjennomsnittlig bedre historier i ringen enn wrestlerne i andre selskaper. Det skyldes at wrestlerne er langt bedre til å selge enn wrestlerne i andre selskaper, og at skader ikke helbredes magisk i løpet av forbausende kort tid.

I tillegg har NJPW-matchene, med visse unntak (se. Young Bucks-spotfester, Toru Yano-komedie osv) alltid følelsen av å være en skikkelig fight. I WWE fremstår det derimot oftere enn ikke som en dans mellom to samarbeidende partnere. Og heller ikke dette skyldes bare fordi NJPW-wrestlerne slår og sparker hardere, selv om dette selvsagst forsterker følelsen.

Dessuten er hele NJPWs presentasjon av produktet som en legitim sport et friskt pust, og står i sterk kontrast til diverse andre selskapers mer useriøse valg av presentasjoner. Vi slipper også pinlige backtstage-segmenter, og wrestlere, intervjuere og kommentatorer som fremstår som roboter.

Fjorårets G1-turnering(tidenes beste wrestlingturnering) leverte så mange fantastiske matcher at jeg til slutt måtte gi opp å rangere dem. Og de fortsetter den fantastiske fremgangen de har hatt de siste årene med å gi oss et av tidenes beste PPVs. Wrestle Kingdom 9 var ikke bare full av glimrende matcher, men av glimrende forskjellige matcher. Det var noe for enhver smak, og de forskjellige stilartene gjør fremtidige matcher langt mer interessante enn hvis alle wrestlet på nærmest identisk måte (heel banker opp babyfacen i en evighet, babyfacen gjør et comeback hvor heelen bumper 3-4 ganger, babyfacen gjør seg klar til å levere et av sine store signatur-moves).

NJPW gjør meg stolt av å kalle meg selv en wrestlingfan.

Og jeg liker forresten NXT :)

LukeGlanton
LukeGlantonInnlegg: 157
20.01.15 01:05
Randommaster1001: At NJPW leverer verdens beste wrestling for øyeblikket, skyldes ikke bare at de slår og sparker hardere enn wrestlerne i andre selskaper. Det skyldes at oppbyggingen til matchene er bedre, enklere og mer logisk enn i andre selskaper. Det skyldes at wrestlerne forteller gjennomsnittlig bedre historier i ringen enn wrestlerne i andre selskaper. Det skyldes at wrestlerne er langt bedre til å selge enn wrestlerne i andre selskaper, og at skader ikke helbredes magisk i løpet av forbausende kort tid. I tillegg har NJPW-matchene, med visse unntak (se. Young Bucks-spotfester, Toru Yano-komedie osv) alltid følelsen av å være en skikkelig fight. I WWE fremstår det derimot oftere enn ikke som en dans mellom to samarbeidende partnere. Og heller ikke dette skyldes bare fordi NJPW-wrestlerne slår og sparker hardere, selv om dette selvsagst forsterker følelsen. Dessuten er hele NJPWs presentasjon av produktet som en legitim sport et friskt pust, og står i sterk kontrast til diverse andre selskapers mer useriøse valg av presentasjoner. Vi slipper også pinlige backtstage-segmenter, og wrestlere, intervjuere og kommentatorer som fremstår som roboter. Fjorårets G1-turnering(tidenes beste wrestlingturnering) leverte så mange fantastiske matcher at jeg til slutt måtte gi opp å rangere dem. Og de fortsetter den fantastiske fremgangen de har hatt de siste årene med å gi oss et av tidenes beste PPVs. Wrestle Kingdom 9 var ikke bare full av glimrende matcher, men av glimrende forskjellige matcher. Det var noe for enhver smak, og de forskjellige stilartene gjør fremtidige matcher langt mer interessante enn hvis alle wrestlet på nærmest identisk måte (heel banker opp babyfacen i en evighet, babyfacen gjør et comeback hvor heelen bumper 3-4 ganger, babyfacen gjør seg klar til å levere et av sine store signatur-moves). NJPW gjør meg stolt av å kalle meg selv en wrestlingfan.

Jeg er enig. Det jeg mente at jeg er lei av den typiske amerikanske (spesielt WWE) matchene der samme skjer igjen. DQ finishes, distraction rollups, social nettverk plugs og "having my ingelligence insulted".

NJPW (og puroresu generelt) fokuserer på enkel historiefortelling, presentasjon og booking, noe som er glemt i WWE og TNA. De gir oss grunn til å se på produktet.

Eksempel: "Hvorfor burde jeg se på NJPW showet på AXS TV?" Jo, fordi Tanahashi vs. Okada er kalt en av tideneste beste rivalries og de kjemper for det meste Nakamura forsvarer IC beltet. Hvorfor burde jeg bry meg? Fordi i NJPW betyr IC beltet mye.

LukeGlanton
LukeGlantonInnlegg: 157
24.01.15 16:51

For en episode av NJPW på AXS TV i går. Fantastisk. Hva synes dere?

(Innlegget ble redigert 24.01.15 16:51)

Zappadude
ZappadudeInnlegg: 1513
24.01.15 22:04
LukeGlanton: For en episode av NJPW på AXS TV i går. Fantastisk. Hva synes dere?

Fantastisk flott med to episoder av NJPW på AXS TV, ROH sitt gamle hjem.

Tre fantastiske kamper.

LukeGlanton
LukeGlantonInnlegg: 157
25.01.15 14:10
Zappadude: Fantastisk flott med to episoder av NJPW på AXS TV, ROH sitt gamle hjem. Tre fantastiske kamper.

Enig. Presentasjonen til Okada vs. Tanahashi var fantastisk. Gleder meg til å se hva NJPW holder for dette året. Antar Tanahashi holder beltet til WK10, der Okada vinner og blir "Ace" of NJPW.

LesterTheMolester
LesterTheMolesterInnlegg: 1709
26.01.15 02:21

må laste ned eller youtube?

LukeGlanton
LukeGlantonInnlegg: 157
27.01.15 02:17
LesterTheMolester: må laste ned eller youtube?

Du kan subsribe til NJPW world. Billigere enn WWE Network lol. Men det er Japansk commentary.

Du kan se alt på watchwrestling hvis det også er din ting.

Randommaster1001
Randommaster1001Innlegg: 3869
03.02.15 04:36

Info for de som ikke liker å betale for ting: NJPW World er, i likhet med WWE Network, gratis i hele februar.

LukeGlanton
LukeGlantonInnlegg: 157
07.02.15 15:43
Randommaster1001: Info for de som ikke liker å betale for ting: NJPW World er, i likhet med WWE Network, gratis i hele februar.

BARRETTU CRABBU!!

LukeGlanton
LukeGlantonInnlegg: 157
14.02.15 19:54

Holy shit. Så nettopp ferdig New Beginning in Osaka. Forventet ikke det.

LukeGlanton
LukeGlantonInnlegg: 157
24.03.15 01:14

Hva synes dere om at Ibushi vant cupen?

Zappadude
ZappadudeInnlegg: 1513
25.03.15 01:58
LukeGlanton: Hva synes dere om at Ibushi vant cupen?

Har ikke fått sett showet enda, men det blir iløpet av uka. Ibushi er en favoritt hos meg.

Zappadude
ZappadudeInnlegg: 1513
26.03.15 02:07

Da er jeg i gang med å se dag 1 av New Japan Cup.

Randommaster1001
Randommaster1001Innlegg: 3869
22.04.15 17:41

Gleder meg sykt til å se The Briscoes vs. Okada & Nakamura.

LukeGlanton
LukeGlantonInnlegg: 157
26.05.15 00:18

Shiet. Her var det støv as.

LukeGlanton
LukeGlantonInnlegg: 157
13.01.16 09:02

Synes folk om Wrestle Kingdom 10? For et fantastisk show. 9/10.

Tana vs. Okada var perfekt. Kanskje den beste kampen jeg har sett.

Elguaje
ElguajeInnlegg: 20656
13.01.16 17:21
LukeGlanton: Synes folk om Wrestle Kingdom 10? For et fantastisk show. 9/10.

Noen bra link til showet?

LukeGlanton
LukeGlantonInnlegg: 157
17.01.16 10:14

Her.

Anbefaler at du heller ser med japansk commentary. Stryker og Yoshi Tatsu var dårlige. Hvis du vil vite litt mer om kompaniet, feuds og wrestlerne, har du er en guide-bok her.

(Innlegget ble redigert 17.01.16 10:14)

Elguaje
ElguajeInnlegg: 20656
18.01.16 22:52
LukeGlanton: Her.

Takk. Får se om jeg får sett hele showet etterhvert. Så bare AJ vs Nakamura nå. Strålende match. Så får man se om Nakamura får wrestle like stivt i WWE.

LukeGlanton
LukeGlantonInnlegg: 157
Elguaje
ElguajeInnlegg: 20656
30.01.16 22:10

Hvordan tror du Nakamura kommer til å gjøre det i WWE?

Får han lov til å fortsette å wrestle så stivt som han gjør?

LukeGlanton
LukeGlantonInnlegg: 157
03.02.16 21:08

Jeg hater jo WWE. Så forventer det minste egentlig.

Klikk for å gå tilbake til toppen