Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

PWNB - Rollespill i Wrestling

NYTT TEMA
danlee180
danlee180Innlegg: 18
15.10.16 23:49

Hei.

Er du intressert i rollespill? PWNB (Pro Wrestling Norwegian Brand) søker etter nye "wrestlere" til rollespillet sitt.

Litt kort om PWNB:

PWNB ble etablert i sommer 2007 inne på nettby som endel av en gruppe, folk ville ha et rollespill og i starten ble de fleste som ville være med tildelt en velkjent wrestler. Etterhvert ble PWNB gjortom til egen gruppe på nettby frem til den dagen nettby ble lagt ned. Etter dette har vi etablert oss med eget forum og vi holder på den dag idag med rollespillet. Vi er pr dags dato ca 10 aktive medlemmer av PWNB Rollespillet og vi har vel hatt ca 25-30 stk med i rollespillet vårt siden 2007. Vi har en General Manager som setter opp kampkortet og basert på promo kvaliteter og aktivitetsniveået så skriver også han resultatene og setter opp feuder, tittelkamper osv.

Med tida har folk falt fra og nye har kommet til. Nå er vi på jakt etter noen nye talenter.
Så hva trengs for å bli endel av PWNB?

-Du bør ha intresse for Wrestling og ikke minst rollespill
-Du bør kunne være aktivt da det er krav om minst 1 promo i uka, det er bare bonus om du klarer flere promoer i uka men ingen krav.
-Du bør være endel tålmodig, vi har flere tittler i PWNB som Heavyweight, Hardcore og Norwegian tittelene, men man må jobbe for dem, din aktivitet og kvalitet på promoene er med å avgjøre din suksess i PWNB.
-Du må like å ha det moro og ikke ta det som skjer som wrestler som personlig angrep på deg som deltaker.
-Vi har ikke vært så veldig streng på alder men minimums alder for å delta settes på 17 år.

Høres dette intressant ut? Er dette noe du kunne tenke å delta på? Har du kanskje en kompis som også liker rollespill og wrestling som kunne også tenke seg å være med?  Ta kontakt isåfall med meg på mail adressen danlee [at] start . no for en liten prat eller legg igjen noen kontakt detaljer om deg så tar jeg kontakt med deg.

MVH

danlee180
PWNBs rekrutteringsagent.

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg