Derfor bør du bli medlem..

Diskuter ulike tema

På VGDebatt har vi over 70 ulike forum, flere hundre tusen temaer og flere millioner innlegg. Her finnes det kort og godt noe for enhver smak. Elsker du mote, å reise, eller er du interessert i tv, musikk eller film, så har vi gruppen for deg. Liker du sport, har vi flere kategorier du kan boltre deg i. Politikk og samfunnsspørsmål er to av de mest besøkte debattene våre. Si din mening, øk mangfoldet.

BLI MEDLEM

Be om hjelp og tips

Flere forum på VGDebatt er der for å hjelpe andre. VGDs tusenvis av brukere har enorme kunnskaper innenfor visse felt. Har du for eksempel datatrøbbel, spørre brukerne på Data- og Internettforumet. Skal du ut å reise, er det garantert en av brukerne som har vært på samme sted, og som kan gi deg gode tips. Det samme gjelder hvis du skal kjøpe deg en ny tv, dvd-spiller eller nytt kamera. Andre som har gjort den erfaringen du er på utkikk etter, finnes her på VGD. Bare prøv!

BLI MEDLEM

Del kunnskap og erfaringer med andre

Ser du på deg selv som en hjelpsom person? Får du et kick av å hjelpe andre til å løse sine problemer? Vel, det er bare menneskelig. Noen ganger trenger vi hjelp, og andre ganger er vi i en posisjon til å yte hjelp, og da hjelper vi som oftest, hvis noen vil ta i mot våre råd. På VGDebatt ønsker vi slike som deg, som ønsker å bidra til at andre får en enklere hverdag. Her tror vi på karma. Det vil si, hvis du gjør noe godt for andre, vil det før eller senere være noen som gjør det samme for deg. Hvis du kan være til hjelp, hvorfor ikke være det?

BLI MEDLEM

Møt mennesker med like interesser som deg

Gjennom diskusjoner på VGDebatt vil du møte mennesker med et annet syn på verden enn ditt, men du vil også møte mennesker du deler interesser med. Dersom du har bekkenløsning, vil du for eksempel i debattforumet om graviditet helt sikkert møte andre som er i samme situasjon. Heier du på Manchester eller Liverpool, kan vi garantere deg at du finner andre fans her inne. Kanskje du finner noen som har tenkt seg til samme reisemål som deg i reisetipsforumet. Hvem vet? På VGDebatt ligger alt åpent. Det som er sikkert, er at det finnes flere like interessante mennesker som deg, og noen av dem er også på VGDebatt.

BLI MEDLEM
  • 49,806,457 innlegg
  • 75 innloggede

Siste innlegg