Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kostnader til juridisk bistand

Hvor i selvangivelsen kan jeg føre disse?

1
6 svar

6 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Rosejenta

.......hvilken type utgifter?

Er svært begrenset hvilke du kan utgiftsføre.

Jeg kommer i farta bare på tre typer; 1. På prosentlignet eiendom under spesielle forhold. http://www.skatteetaten.no/Templates/BindendeForhandsuttalelse.aspx?id=10174&epslanguage=NO Direktoratet kom videre til at fradragsretten omfatter kostnader til byggteknisk bistand og advokatbistand, forutsatt at kostnadene er ledd i utbedring av skaden. Fradragsretten er begrenset til den del av kostnaden som overstiger 10 000 kroner og dekker ikke kostnader til eventuell standardhevning eller spart vedlikehold.

2. Ved utleie av eiendom hvor du sender inn eget skjema for hver enkelt eiendom.

3. Kostnader til juridisk bistand er fradragsberettigede når de er pådratt for å erverve, vedlikeholde eller sikre skattepliktig inntekt. http://www.skatteetaten.no/Templates/Handbok.aspx?id=36094&mainchapter=36221&epslanguage=NO&chapter=36221

1

SuziSerken

Punkt tre passer fint. Jeg brukte advokathjelp til realisasjon av aksjer som gir et pent overskudd til meg, 28% til fellesskapet, og i overkant av 20.000 til advokaten.

1

Rosejenta

....bare husk å redegjøre for det, evnt med henvisninger, så slipper du kanskje unna "utplukking" også :)

1

Lignende temaer

Bilde

Norge og EU

Norge og EU

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Jobb og Utdanning

Jobb og Utdanning

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Laster...