Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vips fikk jeg lavere rente fra banken!

Synes boliglånet mitt begynte å bli litt i utakt, og kontaktet en annen bank gunstig plassert på rentebarometeret, og fikk et lånetilbud fra dem. Ringte så DNB og fortalte at nå ville jeg spare 600 kroner i måneden ved å flytte lånet.

Konsulenten spurte om han kunne ringe meg senere for et tilbud - hvilket han gjorde, og matchet tilbudet fra den andre banken.

Dermed ble jeg værende, og sparte ca 7200 kroner i året(før skattefradrag) uten for mye styr.

Mvh Krapp

1
15 kommentarer

niconi

qpr1 skrev: Helt klassisk måte å gjøre det på og veldig fornuftig. --- Jeg synes faktisk ikke det er så veldig fornuftig. Hvis du ringer hver eneste år for å forhandle rente, betyr det jo at banken hvert eneste år forsøker å snyte deg ved å hente inn igjen rentereduksjonen du forhandler deg til. Med andre år må du bruke mye tid og mye energi for å få rimelig rente i en slk bank.

Da må det være bedre å velge en nettbasert "billigbank" som tilbyr samme vilkår til alle kunder.

1

KaareKrapp2

niconi skrev: "Da må det være bedre å velge en nettbasert "billigbank" som tilbyr samme vilkår til alle kunder." ------------ Joda, er fullt klar over at DNB har en høyere rente for den jevne kunde. Men for min del har de en avtale med borettslaget som gir 0,25 % lavere rente, i tillegg har jeg noe gunstigere betingelser da bedriften også har en avtale for de ansatte.

Jeg sjekket også i fjor med et tilbud fra BNP, og den gang var det heller ikke noe å tjene på et bytte. Nå har imidlertid forskjellen blitt så stor at det var på tide å true dem litt.

Vi reiser en del, og har reiseforsikring inkludert når reisen betales med et kort. De er også ganske kjappe og greie på kundeservice.

Mvh Krapp

1

niconi

KaareKrapp2 skrev: Vi reiser en del, og har reiseforsikring inkludert når reisen betales med et kort. De er også ganske kjappe og greie på kundeservice. -- Så du tillater banken din å snyte deg og herse med deg fordi de gir deg en verdiløs reiseforsikring (som forløvrig er inkludeert i de aller fleste kredittkort)?

1

qpr1

niconi skrev: qpr1 skrev: Helt klassisk måte å gjøre det på og veldig fornuftig. --- Jeg synes faktisk ikke det er så veldig fornuftig. Hvis du ringer hver eneste år for å forhandle rente, betyr det jo at banken hvert eneste år forsøker å snyte deg ved å hente inn igjen rentereduksjonen du forhandler deg til. Med andre år må du bruke mye tid og mye energi for å få rimelig rente i en slk bank.

Da må det være bedre å velge en nettbasert "billigbank" som tilbyr samme vilkår til alle kunder. ----------------------------------------------------------------------------------- Jeg har i alle fall fått lavest mulig rente ved å gjøre det på denne måten . I og med at jeg har nesten bare lån og ikke innskudd, bruker nettbank og ikke mye kort og annet er det ikke så mye de annet de kan "snyte" meg på. Nå har jeg i alle fall 2,9 mill i lån, 100% belåning, nominell rente på 5,75% og effektiv på ca 5,88%. Noen som matcher det????

1

reven777

nominell rente på 5,75% og effektiv på ca 5,88%

====

ja da er det bare å låne mer da... inskuddsrente er jo langt over 6 %.

Denne renten beholder du ikke lenge nei

1

Lignende temaer

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Norge og EU

Norge og EU

Bilde

Jobb og Utdanning

Jobb og Utdanning

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Laster...