Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vips fikk jeg lavere rente fra banken!

Synes boliglånet mitt begynte å bli litt i utakt, og kontaktet en annen bank gunstig plassert på rentebarometeret, og fikk et lånetilbud fra dem. Ringte så DNB og fortalte at nå ville jeg spare 600 kroner i måneden ved å flytte lånet.

Konsulenten spurte om han kunne ringe meg senere for et tilbud - hvilket han gjorde, og matchet tilbudet fra den andre banken.

Dermed ble jeg værende, og sparte ca 7200 kroner i året(før skattefradrag) uten for mye styr.

Mvh Krapp

1
15 kommentarer

KaareKrapp2

niconi skrev: "Da må det være bedre å velge en nettbasert "billigbank" som tilbyr samme vilkår til alle kunder." ------------ Joda, er fullt klar over at DNB har en høyere rente for den jevne kunde. Men for min del har de en avtale med borettslaget som gir 0,25 % lavere rente, i tillegg har jeg noe gunstigere betingelser da bedriften også har en avtale for de ansatte.

Jeg sjekket også i fjor med et tilbud fra BNP, og den gang var det heller ikke noe å tjene på et bytte. Nå har imidlertid forskjellen blitt så stor at det var på tide å true dem litt.

Vi reiser en del, og har reiseforsikring inkludert når reisen betales med et kort. De er også ganske kjappe og greie på kundeservice.

Mvh Krapp

1

niconi

KaareKrapp2 skrev: Vi reiser en del, og har reiseforsikring inkludert når reisen betales med et kort. De er også ganske kjappe og greie på kundeservice. -- Så du tillater banken din å snyte deg og herse med deg fordi de gir deg en verdiløs reiseforsikring (som forløvrig er inkludeert i de aller fleste kredittkort)?

1

KaareKrapp2

Som nevnt ovenfor, får jeg samme rente som de bankene som ligger best an på rentebarometeret. Sjekket mot BNP i fjor og OBOS nå. Hvorfor kaller du det å herse med folk?

Og det er slett ikke alle kredittkort som tilbyr reiseforsikring: http://www.visa.no/personer/velgetkort/finnkortet.jsp Forsikring i kortet? Kun et begrenset antall Visa-kort på privatmarkedet inneholder reiseforsikring eller en annen type forsikring.

Mvh Krapp

1

Lignende temaer

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Norge og EU

Norge og EU

Bilde

Jobb og Utdanning

Jobb og Utdanning

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Laster...