Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vips fikk jeg lavere rente fra banken!

Synes boliglånet mitt begynte å bli litt i utakt, og kontaktet en annen bank gunstig plassert på rentebarometeret, og fikk et lånetilbud fra dem. Ringte så DNB og fortalte at nå ville jeg spare 600 kroner i måneden ved å flytte lånet.

Konsulenten spurte om han kunne ringe meg senere for et tilbud - hvilket han gjorde, og matchet tilbudet fra den andre banken.

Dermed ble jeg værende, og sparte ca 7200 kroner i året(før skattefradrag) uten for mye styr.

Mvh Krapp

1
15 kommentarer

qpr1

niconi skrev: qpr1 skrev: Helt klassisk måte å gjøre det på og veldig fornuftig. --- Jeg synes faktisk ikke det er så veldig fornuftig. Hvis du ringer hver eneste år for å forhandle rente, betyr det jo at banken hvert eneste år forsøker å snyte deg ved å hente inn igjen rentereduksjonen du forhandler deg til. Med andre år må du bruke mye tid og mye energi for å få rimelig rente i en slk bank.

Da må det være bedre å velge en nettbasert "billigbank" som tilbyr samme vilkår til alle kunder. ----------------------------------------------------------------------------------- Jeg har i alle fall fått lavest mulig rente ved å gjøre det på denne måten . I og med at jeg har nesten bare lån og ikke innskudd, bruker nettbank og ikke mye kort og annet er det ikke så mye de annet de kan "snyte" meg på. Nå har jeg i alle fall 2,9 mill i lån, 100% belåning, nominell rente på 5,75% og effektiv på ca 5,88%. Noen som matcher det????

1

reven777

nominell rente på 5,75% og effektiv på ca 5,88%

====

ja da er det bare å låne mer da... inskuddsrente er jo langt over 6 %.

Denne renten beholder du ikke lenge nei

1

qpr1

ja da er det bare å låne mer da... inskuddsrente er jo langt over 6 %.

Denne renten beholder du ikke lenge nei ----------------------------------------------------------------------------------------------- Det var lurt. Det har jeg ikke tenkt på. Men nå har jeg nå 100% belåning allerede og får neppe samme betingelser om jeg vil låne enda mer....... Har hatt denne renta i 7 mnd nå....

1

Lignende temaer

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Norge og EU

Norge og EU

Bilde

Jobb og Utdanning

Jobb og Utdanning

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Laster...