Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Tenkte jeg ville høre med om hvordan det står til med forsikringer for deres barn. Om mange som har det, og hvor dere har denne forsikringen henne? Eller om det er endel her inne som har latt være å tegne en slik forsikring.

Selv har jeg Barnas trygghetsforsikring. Gratis premie bare jeg åpnet konto i postbanken kun for å sette inn barnetrygden. Det var kravet for å ha denne forsikringen selv om jeg kan ta ut pengene når som helst etter behov. Dekker inntil kr. 600.000,-

Har i tillegg tegnet forsikring i Ace Europe. Betaler da kr. 2340,- for to barn. Dekker inntil 4.mill for 100% medisinsk invaliditet.

1
3 svar

3 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

ferrek

En forsikring som dekker ved medisinsk invaliditet kan absolutt være kjekt, men det viktigste vil jeg si er å ha en uførepensjon og en ulykkeforsikring. Dette er selvsagt opp til hver enkelt, men unge personer som ikke har opparbeidet noe i Folketrygden må leve på knappenåler og glansbilder resten av livet sitt om de skulle bli uføre. Skal man ha en uførepensjon er det viktig at den er gjeldende ved midlertidig ufør og ikke varig. Det å bli klassifisert som varig ufør skal veldig mye til. Midlertidig ufør blir du om du har vært sykmeldt i ett år og du ikke kommer deg tilbake i jobb etter det året.

1

AaronPresley

Storebrand "Super" på alle tre.

Ser at DNB har kommet med nye barneforsikringer nå, kommer til å sammenligne dekninger og evt bytte hvis DNB er bedre.

1

Nevi

Hvor mye betaler du i barneforsikring?

Eller kan jeg kanskje utvide spørsmålet. Hvor mye går til forsikringer totalt.

Med personforsikringer inkl barneforsikring, reiseforsikring, to biler, hus, innbo går det ca kr. 20000,- i året for min del.

Hvordan ligger det an med deg, og dere andre om det. Er bare litt nyskjerrig :)

1

Lignende temaer

Bilde

Norge og EU

Norge og EU

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Jobb og Utdanning

Jobb og Utdanning

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Laster...