Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Melding sendt til Bank Norwegian i dag:

Klage

Tidligere i uken ble min datter på 19 år oppsøkt av en selger på stand. Hun er skoleelev, og har aldri hatt inntekt. Han overtalte henne til å skrive seg på et "fordelsprogram". Hun trodde hun bestilte et bonuskort som kunne gi rabatter på flyreiser.

Vi fikk mistanke om ugler i mosen da hun fikk brev om at det var foretatt kredittsjekk. I dag kom kredittkort i posten. Hun har ikke vært klar over at hun har søkt om kredittkort. Hadde hun fått vite det, ville hun aldri søkt. Da kredittkortet kom i posten, følte hun seg lurt.

Hun returnerer kortet med angrefristskjema i morgen. Jeg reagerer med avsky på Bank Norwegians salgsmetoder, og vil oppfordre dere til å opptre med mer anstendighet i fremtiden.

2
5 svar

franzsigel

Hardt liv når absolutt alt er ulven sin skyld og intet sin egen.

Slike ulver burde vært utryddet. Å selge kreditt-tjenester på stand eller ved annen oppsøkende virksomhet burde strengt tatt vært ulovlig, siden settingen i seg selv er lite egnet for kunder å forstå hva man egentlig kjøper.

Har selv irritert meg over meget pågående og villedende Bank Norwegian-pushere på flyplasser (og det selv om jeg er en godt fornøyd kunde av nettopp den banken - som ren sparebank er den ganske så grei).

1

Lignende temaer

Bilde

Norge og EU

Norge og EU

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Jobb og Utdanning

Jobb og Utdanning

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Laster...