Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg leser at Nordax er blant de beste på innskuddsrente. Spørsmålet er - hvor seriøse er Nordax? Erfaringer?

Å lete etter god rente er helt nødvendig om man har noe av kapitalen i innskudd. Derfor vurderer jeg å flytte noe penger til Nordax.

1
14 svar

14 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

TomPadang

Javel. Men her dreier det seg om å plassere innskudd.

1

monterosa

Nordax. Dumper postkassene fulle med tåpelige lånetilbud. Vanskelig å bli kvitt.

1

TomPadang

Jeg sjekker selvsagt finansportalen.no og andre interessante opplysninger. Det ser ut til å være vanskelig å finne noen norske banker e.a. som gir mer enn 1,85 på langtidssparing. Nordax er for gammeldags. De bør da kunne ha en basic innloggingsside med kontoopplysninger. Santander er flink, der.

1

nometalhorse

Jeg sjekker selvsagt finansportalen.no og andre interessante opplysninger.

Hva med Bluestep Finans. De tilbyr opp til 2,37 % eff med binding på 7 år, og er medlem av sikringsfondet.

1

TomPadang

Har vurdert slike finansforetak. Men jeg synes de er for lite fleksible mht. disposisjon. Man vet aldri - kanskje kommer man over en drømmehytte på et drømmested - og da må veien være kort til å hanke tak i penger. Hvis pengene er totalt låst, vil man jo måtte realisere andre steder eller ta opp lån i ventetiden.

1

RazorBoy

Her binder du pengene dine til negativ realavkastning i 7 år. Ikke særlig fristende spør du meg. Regner vi formueskatt på 0,8 % evt. 1,2% hvis de rødgrønne kameratene kommer til makten+ 3 % inflasjon og 28% kapitalskatt av rentene, så må du opp i minst 5 % rente på innskuddet for å ha positiv avkastning.

1

AccountsReceivable

Santander er flink, der.

Jobbet faktisk i Santander for noen år tilbake, husker de fleste kundene var veldig fornøyde der. Santander har vel 1,85% eff i disse dager, nå vet jeg ikke hvor mye det er snakk om at du ønsker å skyte inn men det er jo mulig å ringe for å forhandle seg til bedre renter enn det de har standard tilbud (alt kommer an på hvor mye du setter inn og om du er villig til å binde deg).

1

AccountsReceivable

Du har ikke vurdert å spare i index fond? De er jo veldig likvide og det er ingen stress ved å ta ut pengene dine på dagen om du skulle ha behov for de. Du vil jo tape penger mot inflasjon med de lave rentene som bankene tilbyr deg i dag.

1

TomPadang

Jeg er godt nok dekket mht. fond. Det er bankinnskuddene jeg er på jakt etter gode plasseringer på.

Jeg har ikke behov for å dra ut penger fra investeringer.

1

AccountsReceivable

Du blir nok ikke svindlet, de er jo under tilsyn av Finansinspektionen og dekket av innsettingsgarantien i sverige. Men som du selv nevner opererer de jo ganske gammeldags, uten nettbank og med postbrev. Har dessverre ingen erfaring fra Nordax personling.

Regner med du har sjekket alternativene på egenhånd, men her er en god oversikt du kan bruke, du får jo som regel en litt bedre avtale om du velger en konto med noe begrensinger (siden du nevner du ikke ønsker å ta ut noe) https://www.finansportalen.no/bank/bankinnskudd/

1

TomPadang

De har ikke engang nettbank som man kan følge med på kontoen i. Det er jo håpløst. Og de bekrefter innskudd pr postbrev.... Slå den....

1

Lignende temaer

Bilde

Norge og EU

Norge og EU

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Jobb og Utdanning

Jobb og Utdanning

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Laster...