Norwegian er vel så godt som konkurs? Verdien redusert med 80% på kort tid, må kansellere tusenvis av flygninger og permitere ca halvparten av de ansatte (flere blir det snart)... Nå har de også sluttet å svare sine kunder på spørsmål via Facebook.. (ikke svart siden søndag)...

1

Får se hva Hareide presenterer i morgen, men det ser mørkt ut. Staten er heller ikke interessert i å eie igjen(de har mareritt om sas fortsatt), men et monopol på innenriks er også utenkelig.

1
HpUnited Norwegian er vel så godt som konkurs? Verdien redusert med 80% på kort tid, må kansellere tusenvis av flygninger og permitere ca halvparten av de ansatte (flere blir det snart)......

Norwegian er vel så godt som konkurs?

Har sedan ett halvår en paketresa med Norwegian i början av Oktober till Dubrovnik, ser en aning osäkert ut om den kan bli av efter det att riktkursen på aktien blev satt till 0 kronor idag:

Även Bernstein har sänkt rekommendation och riktkurs för Norwegian. Den nya rekommendationen är ”underperform” och riktkursen sätts till 0 kr, rapporterar Dow Jones Newswire.

”Vi sänker riktkursen till 0 för att bolagets plan om att konvertera skulder till aktier gör existerande aktier värdelösa”, står det i analysen enligt Dow Jones Newswire.

1

https://e24.no/boers-og-finans/i/Vb8nkr/aksjonaeropproerere-i-norwegian-krever-at-staten-skyter-inn-ti-milliarder-vi-kan-ikke-bloe-alene

Ok, så småaksjonerene krever at staten redder Norwegian, fordi: Vi ser på dette som den eneste reelle muligheten til å opprettholde Norwegian på norske hender, sikre titusenvis av arbeidsplasser innen luftfart, hotell og reiseliv og ha nasjonalt eierskap og kontroll på samfunnskritisk infrastruktur.

Så nobelt å tenke på arbeidsplasser og infrastruktur.

Samtidig vil småaksjonerene altså slå Norwegian konkurs, ved å stemme ned redningsplanen, der gjeld blir konvertert til aksjer.

Da var det kanskje ikke så viktig med arbeidsplasser og infrastruktur, likevel?

Si det som det er: Vi vil staten skal redde alle oss som har puttet sparepengene i høyrisikoaksjer.

1
lusekoftan Norwegian permitterer 1.600 ansatte og parkerer 15 av 21 fly som er i luften fra i morgen. Det skjer etter at regjeringen besluttet å ikke gi en krone i ekstra støtte til flyselska...

Norge har väl inte råd att ge en krone i ekstra støtte til flyselskapet

Spørsmålet er vel ikke hvor vidt Norge har råd til å gi Norwegian penger eller ikke.

Det hersker ingen tvil om at Norwegian har hatt en aggressiv ekspansjon de siste årene og selv om dette selvfølgelig har vært positivt for forbrukerne så var både aksjonærene og foretaket selv klar over at dette økte risikoprofilen betraktelig.

Selv om de færreste ønsker at Norwegian skal gå konkurs burde det ikke være norske skattebetaleres ansvar å redde private investorer.

1
AccountsReceivable [sitat…] Spørsmålet er vel ikke hvor vidt Norge har råd til å gi Norwegian penger eller ikke. Det hersker ingen tvil om at Norwegian har hatt en aggressiv ekspansjon de siste årene...

Selv om de færreste ønsker at Norwegian skal gå konkurs burde det ikke være norske skattebetaleres ansvar å redde private investorer.

Enig med deg der.

Jeg vil si at Norwegian fikk corona:

- Norwegian var i risikogruppen fordi de vokste for fort. Før eller siden ville nok boblen sprekke.

- De har nå vært under behandling.

- Kanskje det like greit er å skru av respiratoren nå hvis alt håp er ute likevel. Midlene bør heller satses på de som vil ha en framtid etter coronaen.

1

Hvem er disse folkene som driver og kjøper NAS-aksjer på 60+? Det kommer altså en storstilt emisjon til 7 kr aksjen.

Om 60 kr skal forsvares etter emisjonen, vil gjeldstyngede NAS være priset til 50 mrd, eller noe sånn.

Løker med for mye penger, og for lite vett. (Og noen lure tradere, som utnytter løkenes dumskap.)

1
Laster...