Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kryptovalutaene er under press.. Løp og kjøp!!

En mann har rømt Tyrkia og stengt inne kryptovalutaer så det holder. Kryptovalutaene ser ut til å synke i verdi som sten. Er dette med til å skape et krakk i det ordinære aksjemarkedet ? Det skal nemlig ikke mye til i en slik økonomi som den norske som har gått så høyt så lenge.

Folk i Oslo området har nå trolig nådd maksimal tak på hva de kan betjene i boliglån. Mye tilsier at mange kan få problemer fremover.

Vi vet at Røkke har investert stort i kryptovaluta i det siste.

Jeg regner med at staten står klar igjen nå når Høyre nok engang har kjørt landets boligsektor i grøften .

Den tredje bolig sektor må komme på banen fra politikernes side nå.

1
41 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

TheBracket

Dagens innslag fra Strøtankar Frå Roteloftet.

3

Rusten

– Vi trenger ikke telefoner...Oppfinneren Sir William Preece var en av pionerene bak morsekoden. Selv om han på slutten av 1800-tallet var en forkjemper for telefonen, hadde han liten tro på at den ville slå gjennom

– Lydspilleren har ingen verdi...Geniet Thomas Edison fant opp både lyspæren, filmkameraet og fonografen. Men han hadde liten tro på at et apparat for opptak og avspilling av lyd kunne være noe folk var interessert i å ha hjemme.

- TV-en vil forsvinne..."Fjernsynet vil ikke klare å klamre seg fast til markedet etter de første seks månedene. Folk vil snart gå lei av å stirre på en kryssfinér-kasse hver kveld". Darryl Zanuck

– Ingen vil ha en datamaskin hjemme..."Det er ingen grunn til at noen skulle ønske å ha en datamaskin i hjemmet" Ken Olson, sjefen for Digital Equipment Corp. Olson var selv ingeniør og hadde utviklet flysimulatorer.

– Nettet kan ikke erstatte papiravisen..."Sannheten er at ingen database på nett kan erstatte din daglige avis, ingen CD-ROM kan erstatte en kompetent lærer og intet datanettverk kan endre hvordan styresmaktene arbeider" Astronomen og datanerden Clifford Stoll

– iPoden er død innen jul...Sjefen for mektige Amstrad, Alan Sugar, "Neste jul vil iPoden være død, ferdig, borte, kaputt".

Jeg mener man har alt å vinne på å sette inn noen dollar inn i kryptomarkedet

2

Someone

Hva skal jeg si...hvordan kan jeg shorte dette?

1

Rusten

Du mener det er lavere risiko å shorte i et kryptomarked etter at det har falt over 40% enn det vil være å gå inn med en langsiktig investering?

2

Someone

Jeg tror risikoen er ganske lik. Dog var det også ment som et litt retorisk spørsmål ;)

Jeg har tro på teknologien bak dette, men er langt mer skeptisk til det som et investeringsobjekt og føler det er veldig som å spille lotto

Og jeg har erfaring med shorting, har selv tjent litt på det og realisert noen gevinster med short av blant annet NEL og noen indekser ;)

1

Jobs

CMC Markets kan du kjøpe og shorte kryptovaluta.

1

Someone

Under $30.000 for Bitcoin nå, uten at jeg vil definere det som noe godt kjøp for det...

1

Rusten

Hva skal den ligge på for at du skal definere det som et godt kjøp?

1

Someone

Og ser godeste Trump var ute å slang med leppa, så Bitcoin falt videre

1

Lignende temaer

Bilde

Norge og EU

Norge og EU

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Jobb og Utdanning

Jobb og Utdanning

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Laster...