Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Utsiktsleilighet i Oslo - bofellesskap for studenter?

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=226201016

Vurderer å kjøpe denne leiligheten til min datter som skal studere i Oslo. Så kan hun leie ut to av rommene til to venninner, slik at min datter i prinsippet bor gratis samtidig som fellesgjelden går ned med ca. kr. 3.500 per måned. Ved innfrielse av fellesgjelden vil dette generere overskudd i tillegg til at hun bor "gratis". Tenker at det dog er lurt å beholde fellesgjelden, da den er på vesentlig mer enn ligningsverdien av dette som min datters primærbolig ved et eventuelt kjøp, slik at hun kommer ut med negativ nettoformue og vil dermed beholde sitt stipend fra lånekassen uavkortet.

Bør gå fint for 3 jenter å bo der med 3 soverom og 2 bad.

Total reisetid til Oslo sentrum cirka 18-20 minutter. (3-4 min. å gå til bussen, buss tar 5 min. til Hauketo, togtur til Oslo S 8-10 min.)

Synspunkter?

7
8 svar

8 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Pernillel

Så ut som en fin leilighet, men beliggenheten på Mortensrud og Søndre Nordstrand er jo ikke så veldig mye å skryte av. Et godt stykke unna bykjernen og midt i et ganske belastet område med mange innvandrere, relativt mye ungdomskriminalitet og sosial nød.

2

Bamse_

Pernillel; det var da veldig nedverdigende og generaliserende kommentar om nabolaget. Boligen ligger noen hundre meter unna Stenbråten (nest nærmeste holdeplass), som grenser mot Nordstrand og Ljanselva.

1

Pernillel

Du ba jo om synspunkter og nabolagsprofilen er jo hva den er og det helt uavhengig av hvor nedverdigende og generaliserende du synes det er. Selv har jeg ganske dårlig erfaring med å bo i bydeler i Oslo med tilsvarende profil så jeg ville iallefall ha tenkt meg om to ganger.

Men hver sin lyst. :)

2

peraleks

Spesielt når man tar i betraktning at de ungdomsgjengene sjeldent er på disse områdene. De er derimot på Oslo S, Majorstua, vestkanten og lager helvete.

1

peraleks

Jeg hadde kjøpt den.

1

Lignende temaer

Bilde

Norge og EU

Norge og EU

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Jobb og Utdanning

Jobb og Utdanning

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Laster...