Nye VGD er lansert! Mer informasjon

VG SENSURERER

VG SENSURERER POLITIKK-SIDEN. VG lar ikke alle politiske meninger komme frem i sine diskusjons-fora. Dette ødelegger for en ryddig debatt, og det er en fare for ytringsfriheten. Jeg oppfordrer alle til å boikotte VG-debatten inntil de kommer med en beklagelse.

Beklager om dette innlegget egentlig ikke hører hjemme her, men jeg syntes at debattantene bør være klar over hva som foregår i en "seriøs" avis. Dessuten gjelder det helt sikkert også for andre diskusjonsgrupper.

1
2 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

king

VG burde ikkje sensurere eller skrive "urette ting". At folk får med seg det som skjer er viktig ,spesielt innen politikk. Fordi dette gjelder landet som vi alle lever i, men jeg synes verdens gang kan sensurere vis det er noko uintresant tull som ikkje treng å vere med.

King james louis.

1

kjetil1

Jeg er enig i at de kan sensurere/moderere innlegg som er uinteressant tull. Men dette skjer jo ikke. Jeg har sett mange eksempler på innlegg som ikke omhandler tema i det hele tatt. Disse blir ikke rørt. Derimot innlegg som har en vesentlig betydning for tema, men som samtidig står for meninger redaktøren ikke er enig i, blir sensurert/slettet. Dette er skremmende. Jeg syntes at VG opererer i strid med markedsføringsloven når det har et debattforum som ikke kan kalles for debatt.

1

Lignende temaer

Bilde

Norge og EU

Norge og EU

Bilde

Jus

Jus

Bilde

Jobb og Utdanning

Jobb og Utdanning

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Laster...