Nye VGD er lansert! Mer informasjon

«Skaperen» vinner var allerede mangemillionær

1
28 svar

28 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

J Nissen

..og i morgen sendes finalen på TV2.. Hvorfor vises den først nå?

1

chico

J Nissen skrev: ..og i morgen sendes finalen på TV2.. Hvorfor vises den først nå? -------------- Har ikke helt fått med meg hvorfor de vant 300.000, 700.000 og 1mill forrige gang og nå er det finale. Kanskje de får enda mer da? :) Var det premien fra Innovasjon Norge de vant sist og nå er det andre grundere som skal premiere de litt til? _________________________________ What We Do In Life Echoes In Eternity

1

J Nissen

chico skrev: J Nissen skrev: ..og i morgen sendes finalen på TV2.. Hvorfor vises den først nå? -------------- Har ikke helt fått med meg hvorfor de vant 300.000, 700.000 og 1mill forrige gang og nå er det finale. Kanskje de får enda mer da? :) Var det premien fra Innovasjon Norge de vant sist og nå er det andre grundere som skal premiere de litt til? ..........

Jeg aner ikke :) Hun med den multiavlesningsboksen (som høres ut som en av de DÅRLIGSTE oppfinnelsen) har jo blitt frontet i media under overskrifter som "vinneren av skaperen"

Og i reklamespotten sa de "blir det bla bal bla , eller bla bla bla, eller kanskje bla bla bla som vinner skaperen. Følg med"

Kan det rett og slett tenkes at det ikke var meningen at dette skulle lekke ut?

Men i avisen stod det jo at hun vant etter å ha fått like mange poeng hos seerne som hos dommerne.

1

Crazyeyes

Så de 2-3 første programmene, etter det gadd jeg ikke mer. Håpløst konsept.

1

alseboy

Så hvis man eier sin egen bolig til en verdi av 2 millioner, så er man å betegne som "rik"? Man er jo mangemillionær

Ja, ja.

1

Smootie

Ja, ? Det syns nå jeg i allfall. Eier du noe som er verdt flere mill, da har du jo kapital. Du er ikke "blakk" når du eier bedrifter og dyre boliger. Blakk er det du er når du ikke eier flisa i veggen, og lever på 1 roms utleie, og ikke har mer enn til smør på brødet og handle klær på salg.

1

muzzleofbees

"Smootie skrev: Ja, ? Det syns nå jeg i allfall. Eier du noe som er verdt flere mill, da har du jo kapital. Du er ikke "blakk" når du eier bedrifter og dyre boliger. Blakk er det du er når du ikke eier flisa i veggen, og lever på 1 roms utleie, og ikke har mer enn til smør på brødet og handle klær på salg. "

>>> Så var vel heller ikke kravet at Skaperen-vinneren skulle være blakk.

1

MrJonah

alseboy skrev: Så hvis man eier sin egen bolig til en verdi av 2 millioner, så er man å betegne som "rik"? Man er jo mangemillionær

Stort sett er det vel bankene som eier husene til folk, vi betaler for å bo der.

Hun kan muligens ikke realisere kapitalen nå, men det hadde vært piece of cake for henne å få et digert lån i banken med den sikkerheten hun sitter på.

1

alseboy

Mr Jonah: Har du stor kjennskap om forholdene til grundere i Norge? Etter hva jeg har forstått, så står det heller dårlig til.

Synes dette virker som nok en sak om å lage en sak på ingenting. Hovedpoenget er jo at de verdiene hun måtte sitte på ikke er likvide midler. I såfall måtte jo familien kvitte seg med livsverket.

Tror heller ikke det det så mange oppfinnere i samfunnet som definitivt ikke eier "nåla i veggen". Har man evne til å finne opp ting som er drivverdige, så er man som regel også smart nok til å klare å livnære seg.

Om programmet er bra eller ei, er definitivt en helt annen diskusjon. Har litt allergi for den eksil-trønderen som sier han "aldri" uttaler seg om sine aksjetransaksjoner, selv om han uttaler seg nærmest daglig....investorenes svar på Sven-O. Men kjekt for han at han blir rik av det.

1

ulyanov

alseboy skrev: Så hvis man eier sin egen bolig til en verdi av 2 millioner, så er man å betegne som "rik"? Man er jo mangemillionær

Ja, ja.

------------------------ Tja,, alt er relativt. Man er rikere enn de som har egen bolig til 2 mill, som er pantsatt till opp over pipa... Men om man ikke har tenkt å selge, hjelper det jo ikke så mye...

Ulyanov.

1

Supply

Jeg skjønner enda ikke poenget med denne boksen hennes. ______________________________________________________________ creepin' creepin' footsteps. Around the world!!

1

knutset

Supply skrev: Jeg skjønner enda ikke poenget med denne boksen hennes. ---------------------------------------------------- Du er ikke i nærheten av kunskap eller til å forstå hva en bryter er eller styring av enheter sentralt vil si. Så du er neppe den målgruppen slike produkter kan selges til.

1

goggen35

den boksen vil gjøre hun dama litt rikere og deg litt fattigere, sånn fungerer det, supply

1

megselv

knutset skrev: Supply skrev: Jeg skjønner enda ikke poenget med denne boksen hennes. ---------------------------------------------------- Du er ikke i nærheten av kunskap eller til å forstå hva en bryter er eller styring av enheter sentralt vil si. Så du er neppe den målgruppen slike produkter kan selges til. *** Jeg ser heller ikke poenget med denne dingsen er. For meg virker det som det bare er en PLS.

1

Supply

knutset skrev:

Du er ikke i nærheten av kunskap eller til å forstå hva en bryter er eller styring av enheter sentralt vil si. Så du er neppe den målgruppen slike produkter kan selges til.

Nå har ikke jeg fulgt nøye med på dette programmet, men sist jeg så på, så var det bare snakk om å kunne lese av strøm og vann måleren.

Jeg skjønner ikke hvilket problem denne boksen løser, er det "jaget" med å lese av vannmåleren den skal til livs, eller er det at man ikke kan lese av måleren i samme skap som man taster inn koden til alarmen... jeg fatter ikke hvorfor noen ville betale mange tusen for denne boksen. For ikke å snakke om hvor mye ekstra rør og ledninger det blir i huset for å koble denne boksen opp mot alt mulig.

Jeg er nok ikke i målgruppen, for det SISTE jeg vil ha i huset mitt, er enda et skap, med flere målere og visere. Som måler og viser ting jeg allerede har målere og visere til. Det blir som å ha speedometer i hanskerommet i bilen. ______________________________________________________________ creepin' creepin' footsteps. Around the world!!

1

Bf109

Kanskje ikke hvis man faktisk tar seg tid til å lese hele artikkelen:

"Hun poengter at millionverdiene som er knyttet til hennes andre foretak aldri kunne hatt noen som helst innvirkning på realiseringen av multiavlesningsboksen. Hun understreker at bedriften «Øståsen Eiendom» eies av familien hennes og at hun selv ikke kan realisere verdiene av virksomheten.

- Jeg er ingen rik kvinne. Det meste av kapitalen er jo bundet opp i firmaene, for eksempel i form av forskuddsbetaling av varer. Selv har jeg knapt tatt ut lønn de siste årene og det er ingen enkel sak å være gründer, sier Ellen Kathrine til Dagbladet.no."

1

Gamleboyen

Hele programmet var en vits, så dette er ingen overraskelse.

1

Smootie

Hu kan vel ikke si at hu ikke er rik, når hu eier millionbedrifter da. come on..

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...