Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Provoserende Staff igjen!

Politiet har ifølge Staff drevet klappjakt på den sinnsyke knivmannen Frode Sivertsen:

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=303869

Staff mener som vanlig at det er den kriminelle som må beskyttes og ivaretas. Politiets forsøk på å beskytte publikum er et forferdelig overtramp.

Jeg ser fram mot den dag da denne advokaten ikke lengre kan komme med sine tåplige og provoserende uttalelser. Jeg er SÅ lei ham!

1
10 svar

10 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

imi1969

Kanskje den dagen han, eller noe i hans familie/vennekrets blir ramma ? at lå¨ten får ein anna tone...

Han bruker jo kjeften ganske heavy når han er advokat for offerene også da...

1

HoldBriIlan

[Slettet]

1

hrix

HoldBrillan skrev: Dette er rett og slett ondskap og forakt samlet inn i noen kilo kjøtt og blod. Han er så rå og iskald at det nesten er skummelt, men fy faen for en fascinerende type.

Det var en knalllhard karakteristikk du kom med her, men så sann så sann. Han er vel det nærmeste vi i Norge kan kalle "Djevelens advokat". Hrix Hva hadde livet vært uten drømmer?

1

vivida

Han er absolutt veldig kontroversielt, og kan noen ganger går for langt i sine uttalelser ang. incest, barnmisbruk og pedofili, men han er ikke kald som menneske. hadde han vært det så hadde han ikke hatt et godt og vennskapelig forhold til eks-kone og barna, eller hadde hatt mange venner.

Uansett, ytringsfriheten i dete demokratiske landet gir han rett og lov til å uttale seg som han gjør, og han er egentlig den ene personen i Norge som snakker for de kriminelle som like verdt i det menneskelig konsept, enten vi liker det elelr ikke.

man kan ikke blande hans rolle som advokat og han som person.....

1

vivida

imi1969 skrev: Kanskje den dagen han, eller noe i hans familie/vennekrets blir ramma ? at lå¨ten får ein anna tone...

Han bruker jo kjeften ganske heavy når han er advokat for offerene også da... ------------------ Han har jo blitt rammet, han var misbrukt som barn, men snudde det til noe positivt i etterkant.... Det han har påpekt flere handlinger, er at han separerer handlingene fra det menneskelig i alle av oss. Han tar avstand fra handlinger men ikke personer som utfører handlingene. Som advokat forsvarer han personen uansett hvilken kriminell handling det dreier seg om. Og han gjør sitt best uansett hva vedkommende er siktet for.

1

eagle56

personvernet går for langt om ikke slike voldsmenn kan etterlyses. Fyren er jo livsfarlig ! Om han skulle knertet flere, sorry ???

1

CoB

Staff må ta seg en bolle og roe seg kraftig ned.

1

M-Ballack

Det virker søkt å kritisere en som på medisinsk hold må sperres inne p.g.a fare for menneskeliv.Det er gjort en feil at han var ute og da må slikt være greit.Synes forresten det er greit for slike som Staff å yttre seg slik han gjør .

1

Geronimo

M-Ballack skrev: "Det virker søkt å kritisere en som på medisinsk hold må sperres inne p.g.a fare for menneskeliv.Det er gjort en feil at han var ute og da må slikt være greit.Synes forresten det er greit for slike som Staff å yttre seg slik han gjør . "

Hva mener du? Er det greit med en liten tabbe, pytt-pytt, du stakk nesten en mann ihjel, nå må du inn til noen terapitimer igjen, så får du ny prøveløslatelse om 4 måneder??? Er det greit med Staff sitt evige kjør til forsvar for pedofile, voldsmenn og psykopater? Hva er det du mener og sier???

1

hrix

M-Ballack skrev: Det virker søkt å kritisere en som på medisinsk hold må sperres inne p.g.a fare for menneskeliv.Det er gjort en feil at han var ute og da må slikt være greit.Synes forresten det er greit for slike som Staff å yttre seg slik han gjør .

Helt uenig med deg der. Ang.det du skriver om Staff. Han er vel nesten forpliktet til å si det han sier, men han går jo nesten over lik for å vinne frem. Denne stakkars knivmannen som ble etterlyst med bilde og navn, det var jo gjort for VÅR sikkerhet. Politiet skulle gått ut med bilde og navn på farlige forbrytere mye oftere enn de gjør, oppklaringene ville skjedd mye fortere da. Nokså logisk? Men så er det personvernet da... Hrix Hva hadde livet vært uten drømmer?

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...