Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Griseslakting i Egypt

Dere som har sett forsiden av VG har jo sett denne artikkelen før.

Dette må vel være ett av de mest flaue og gjennomsiktige tiltakene gjort av et land noen sinne. Svineinfluensa my ass, her er det annen motivasjon bak.

Kan av og til lure på om enkelte land burde få lov å bestemme over seg selv.

1
7 svar

7 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

apples

Dette er jo fullstendig iditotisk - både begrunnelsen, de som tror på den, og at dette i det hele tatt skjer. Jeg trodde aldri det skulle gå så langt.

Nå blir de mishandlet, muligens drept, før de kastes i hull og dekket med jord - ifølge artikkelen mens flere fortsatt er i live. Skulle ønske jeg skjønte hva alle i hvite frakker sa...

1

KeeperChris

Det er fælt at de kan gjøre noe som dette uten å få store reaksjoner utenfra. Håper noen tar ansvar og presser landet til å få en slutt på dette.

Og hvorfor gjør de det egentlig? Det er vel heller mennesker som smitter svinet, ikke svinet som smitter mennesket?

1

gogutten38

Og hvorfor gjør de det egentlig?

Dette er kun et skritt til i muslimenes kamp for overtagelse av verdensherredømme.

1

Izznoogood

Bwhahahaha, det er like sannsynelig som at Jødene tar over alt :P

1

Pana

Det er det drøyeste jeg har sett av dyremishandling på lang tid, og at det gjøres i organisert skala av myndighetene gjør det desto mer vanvittig. Greit vi slakter gris i vesten også, men det er tross alt levende vesen uansett, og denne måten er definitivt alt for grotesk og unødvendig Ser nesten ut som de ønsker å straffe grisen, - at det er en aksept for at den kan lide slik når det er et så skittent dyr iflg religionen.

Det er ingen grunn til å gjøre det som resten av verden har fått med seg. Ser unektelig ut som at de muslimske myndighetene ser sitt snitt til å kvitte seg med alle gris i landet med svineinfluensa i hånd som legitim grunn, og rammer selvsagt samtidig de fattige kristne bøndene i samme slengen.

Der forsvant i alle fall Egypt som valgmulighet for å dra til varmere strøk på ferie.

1

Immaculate

Reaksjonene kommer vel først og fremst på et personlig nivå. Tviler på om noen diplomater ville brukt tid og politisk tyngde på å reagere på noe så "trivielt" som slakting av dyr.

Hvorfor de gjør det er vel ikke så vanskelig å forstå - ønsket om å håne den kristne/ikke-muslimske minoriteten med et elendig påskudd om helsemessige nødvendigheter, noe som selvfølgelig er blank løgn.

1

ThePokerKing

Er det noe som gir meg lysten til å drepe er det dette.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...