Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Poengsystem for innvandrere i Danmark

Danmark innfører poengsystem for innvandrere.

Veien til permanet opphold i Danmark skal gå via et poengsystem. Dette virker slett ikke dumt.. Norge burde innføre det samme for å forbedre integreringen!?

http://www.dagbladet.no/2010/03/15/nyheter/utenriks/politikk/danmark/innvandring/10871820/

1
39 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

ZingFreelancer

For at en ny system skal fungere må den systemet som er allerede i gang vare vellykket.

Men den er det ikke!

Innvandrere har det vanskelig å tilpasse seg, mange av dem kommer fra steder uten grunn utdannelse og de som har utdannet seg må omskoleres for å få jobb i Norge i henhold til den utdannelsen de fikk i hjemmelandet.

Min mor har brukt ungdommen hennes til å utdanne seg for å jobbe i banker, etter det ta seg en kokke kurs og få en sertifikater. Men disse papirene er fint lite verdt i Norge. Hun var heldig som fikk arbeidstillatelse og fikk seg en jobb som vaskehjelp på høyskolen, dermed slapp vi å bo på mottak hele livet. Hun har jobbet siden det som vaskehjelp og betalt 36% skatt, og det med hennes utdannelse.

Den gangen vi gikk forlot mottaket og flytte for oss selv og hun fikk jobb sluttet familien min å få penger fra staten, ingen støte, ikke en gang alene mor støte. Alt det som holder familien vår på flyttet er hennes jobbing både på jobb og svart jobbing de dagene hun har fri.

Dere inn bilder seg selv at poeng system vil gjøre ting bedre, men dere tar feil. I all disse år vi har ingen enn oss (hennes to barn) kommet og klappet henne på hodet og sagt at hun er flink. Ved søking om barne bidrag ect, fikk vi bare svar at det er ingen ting som kan bli gjort pga statusen på saken som er til behandling i UDI.

Til og med når jeg hold på med utdannelsen i Videregående skole, alt jeg kunne gjøre er å gå på studier hvor det var ledig plass. Det var på grunn av folk med midlertidig person nummer kommer alltid sist i søkelisten.

Jeg skal si dere en ting, sånt som ting er nå, vil den poeng system fungere slik som pirat kopiering på spill / DVD fungerer. Den ødelegger / irriterer kun de lovlige brukere og VELDIG sjeldent har noe påvirkning på piratene.

2

excelsior84

Jeg skjønner ikke hva du vil frem til her jeg. Er ikke støtteordningene i Norge gode nok? Tror du Norge er hele verdens sosialkontor?

Om det er så grusomt her så får dere bare dra hjem da. Eller er det kanskje ikke så ille her allikevel?

1

ZingFreelancer

Når jeg først kom hit, hadde jeg ikke mye valg. Min mor har en jente å tenke på som er allerede 15, hun har bodd i Norge veldig lenge. Kan nesten kalles norsk jente.

Det som angår meg, alle trenger en utdannelse og alternativer i hjemmelandet mitt er ikke særlig bedre. Den dagen jeg er ferdig med utdannelsen, skal jeg komme meg langt vekk her ifra, sånt at du kan kan bli fornøyd.

1

Rumle123

Den gangen vi gikk forlot mottaket og flytte for oss selv og hun fikk jobb sluttet familien min å få penger fra staten, ingen støte, ikke en gang alene mor støte. Alt det som holder familien vår på flyttet er hennes jobbing både på jobb og svart jobbing de dagene hun har fri.

vel nå skal sant sies at jeg heller ikke får noe støtte på noen måte å har svært lite utdannelse pga. jobb i ung alder for å få ting til og gå rundt(så det gjelder ikke bare deg), men vis det du sier er sant så er dere i den gruppen som faktisk gjør noe for å bli intregrert i vårt samfunn!

Så med et slikt system ville dere da mest sannsynlig fått en del poeng som da igjen ville speile seg i støtte, arbeidstillatelser osv.

Men her er det snakk om de som kommer hit å ikke gjør en "dritt" som rett å slett "Snylter" på vår stat

1

Rakim

Og der kom antirasistisk senter på banene. Trodde det var lagt ned jeg. Har ikke vært på banen i forbildelse med det mye omtalte jødehatet.

2

LiverpoolKenneth

Trodde det var lagt ned jeg. Har ikke vært på banen i forbildelse med det mye omtalte jødehatet.

De er kun på banen når det gagner dem selv vettu!

1

Fabian_56

De er bare på banen når det er en sak som truer muslimene, slik dette poengsystemet vil gjøre. Da blir muslimene nødt til å delta mer i norske samfunnsliv og ikke bare gjemme seg bort og motta trygd og protestere hver gang det er en ny tegning i ei avis.

1

M_Essien85

In order to be granted a residence permit under the Greencard scheme, you must attain at least 100 points. Points are given for: educational level, language skills, work experience, adaptability, and age.

Ikke noe ny-tenkning akkurat dette her, men at Danskene har ballene til å faktisk gjennomføre det er bra. Dessverre kommer det ikke til å skje i Norge på mange, mange år.

Å kalle ting som dette rasistisk er latterlig. Det jeg kaller rasistisk er å få lov til å komme hit fra et land som fortsatt befinner seg i steinalderen for så å ta med seg den dritten de kom fra til oss og lever på trygd og faenskap i paradis og nekter å integrere seg. At regjeringen har tillatt dette å skje så lenge nå er utilgivelig.

2

oodin

du vet det er en god ide når islamiserings gjengen i "anti" rasistisk senter og muslimene er imot det hahahha

2

Gramford

INFIDEL ...det kan ikke sies BEDRE..kort og bare mitt i blinken..Takk:))

Og når jeg sjekker MENINGSMÅLINGEN i VG nå..er det 84% som synes dette er en GOD løsning..Da vet vi den andre veien..hva V siden og resten av de RG synes. NEI herregud, dettttte er da forferdelig..

NEI det er ikke det, Enkelt og veldig fint.

Ikke nok poeng..hva skal han/hun her da. UT og bort.

Nytt land, lære seg landet og folkeskikken, være seg den er bra eller ei..DEN er i alle fall Norsk, og slik vil vi ha det, i mange hunder år til..

GODT NORSK, se min fine Tyrkisk tegnede Gris..Valgt meg den, siden det er Muslimer som har Fargelagt den, Takk skal dere har..Dere har klart KORSET bra også, og takk for at dere valgte en Gris..elsker grisekjøtt,nam nam. Og det er OGSÅ GODT NORSK.

1

CV14200

Meget fornuftig system. Som vi burde prøvd ut i Norge. Men som aldri kommer til å skje med sosialistene ved roret. Desverre.

2

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...