Aktuelt

ruaru

Livet er urettferdig....

Hva hva man blir født til er en tilfeldighet, men hva man blir født som er det man skal klare seg med i de forholdene man blir tilbudt. Hadde barndommen sett bedre ut for mange, så hadde vi hatt en mye bedre verden å leve i for alle.

Gjør meg disse tankene, når jeg leser om hvor stusselige kår mange barn får tilbydt....når de egentlig bare trenger kjærlighet og trygghet for å vokse seg til maksimalt av hva de er meislet til å bli.

De største problemer vi mennesker strir med er problemer vi ha laget oss selv, ganske irriterende de to der i Paradis som ikke kunne dy seg med det.... EPLET?

5
14 svar

Det er ikke få som tuller seg inn i større og større problemer i livet, på grunn av at barndommen ble så destruktiv?

Vi er bygget forskjellig og ikke alle har den styrken som skal til for å snu skuten.....for hvor er ballasten?

3

Ja det er så mange forhold som spiller inn, også dette med arv av gener, men det er klart at barn som blir født i et rikt demokrati, har mye større sjanser til å få et bra liv, enn barn født i land hvor menneskerettigher og kvinners rettigheter er fremmedord..

Barn her i landet kan også ha store problemer, selv om de fleste spiser seg mette hver dag. Ondskapen bor også i rike land, det skal være sikkert. Bare se på dette med vold og misbruk av barn..

Verden er dypt urettferdig for mange, men det er vi mennesker som skaper disse urett, sult, krig, terror og det er også vår plikt til å forandre på alt det vonde, selv om det føles håpløst mange ganger.

Man kan ikke gjøre alt for alle, men alle kan gjøre litt for å bidra til at verden blir et bedre sted for verdens barn..

2
TURBRA Ja det er så mange forhold som spiller inn, også dette med arv av gener, men det er klart at barn som blir født i et rikt demokrati, har mye større sjanser til å få et bra liv, enn...

Kjærlighet og trygghet er vikigst av alt, arv av gener må bare aksepteres.....men man vet aldri hvordan gener ter seg ut fra bedre vekstvilkår. Sykdommer er en utfordring vi må leve med å finne lindring for, mens påførte lidelser er de som man kan unngå.

Mange unge er likeglad med å ta vare på seg selv, fordi de ikke har det livsmotet de burde ha hatt....og lever bare en dag om gangen og velger den letteste utveien i stunden.

1

Ja kjærlighet og trygghet er det viktigste så klart. Kjærlige og trygge barn får det også som regel også bedre som voksne..

1

Barn og ungdom som har hatt liten voksenkontakt er vanskelig å nå inn til, uten at man har kontiniuerlig og kontakt og kan bygge opp en tillit og påvirkning.

De søker ellers sine likesinnede og den onde sirkelen er i gang. Samfunnet burde da legge tilrette steder hvor barn og ungdom har ett sted å gå til, hvor de kan oppmuntres til sunne interesser og treffe trygge voksne som kan kompensere mye av den støtten og veiledningen de trenger

Jeg er litt lite up to date hva angår ungdomsklubber, da jeg husker fra år tilbake at de ble lagt ned i på grunn av innsparinger i kommunebudsjettene.

Noe som selvsagt i stedet ble dyrere på andre poster i budsjettet og på lengre eller evig sikt.

1
ruaru Barn og ungdom som har hatt liten voksenkontakt er vanskelig å nå inn til, uten at man har kontiniuerlig og kontakt og kan bygge opp en tillit og påvirkning. De søker ellers sine l...

Barn og ungdom som har hatt liten voksenkontakt er vanskelig å nå inn til, uten at man har kontiniuerlig og kontakt og kan bygge opp en tillit og påvirkning.

Jeg tror en gjeng unger i Alvdal hadde fått det bedre med mye mindre voksenkontakt.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Sabotasje av Nord Stream 1 og 2?

"Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader." "– Ødeleggelsene som skjedde i løpet av en dag på tr...
Bilde

Gassrørledningen Nord Stream 1 lekker både i svensk og dansk farvann

Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader.


Bilde e24.no
1
35 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Sabotasje på norske rør

Hvem vil det ramme? Hva skjer med fisken? Biden er den eneste som tjener på sabotasje. Russerne vender seg østover. Hva skjer om det blir atomkrig? Tjernobyl radioaktivt materiale kom over Norge i 1...
1
8 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Sånn blir det når en bonde skal styre . . . . .

Sånn blir det når en bonde skal styre både skatt og finans, han har neppe peiling / kunnskap om noen av delene. Bønder betaler jo ikke mye skatt, de får for det meste subsidier. Og kalkulatoren til Ve...
Bilde

Smalt til mot Vedum: – 26.000 nordmenn tapte sparepengene sine

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum vil tredoble skatten for fiskerinæringen og hisser opp en hel næring.


Bilde www.msn.com
2
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Nordsjøen neste!

Lille Napoleon har øvelse i Østersjøen. De åpner en ny rørforbindelse fra Norge til Polen. Noen som tror at Russland ikke vil hevne seg i Nordsjøen når de får ødelagt sine rør i Østersjøen. Så send d...
2
22 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Art 5 burde vært aktivisert.

Om Danmark mener det er terror så skal art 5 aktiviseres. Det er Danmark som har tatt kontroll på sabotasje. Derfor kan vesten gå til atomkrig med bakgrunn i sabotasje på russisk gassrør. Heia Biden.
1
14 svar
Aktuelt vif_support Siste svar

Equinor

Igjen er det kommet forslag om å selge melkekua for kjøttvekta. Denne gang fra en fyr fra handelshøyskolen. Selvfølgelig under 'dekke' av det grønne skifte... https://www.aftenposten.no/meninger/kroni...
1
18 svar
Laster...