Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Uberettiget politikritikk

Etter å ha lest denne kommentaren av major Terje Bruøygard, så er det mere forståelig hvorfor det lokale politiet ved Utøya handlet som de gjorde:

http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/article4202703.ece

Kritikken må heller rettes til Storberget & Co som tviholder på pengesekken og gir mindre til politiet for hvert år, selv om kriminaliteten øker..

2
4 svar

4 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

MichaelMyAngel

Videre har jeg tenkt mye på det lokale politi som kom først. Mange mener de burde ha hevet seg i første båt og gått mot kulene i den hensikt å avverge ytterligere tragedie. For å gjøre det trengs trening, både mentalt og fysisk. Det er unaturlig for mennesker å gå mot lyden av skuddsalver. Det naturlige er å stikke av eller ta dekning. Med rett trening og mentale forberedelser klarer man å undertrykke lysten til å rømme eller gjemme seg.

Jeg sier som jeg har sagt 100 ganger før:

Sivile kastet seg i båtene sine og styrte disse gjentatte ganger mot kulene, uten noe som helst form for trening, for å redde liv.

MAO: Politiet bør sende sine ansatte, alle som en, på treningsleirer.

2

Pikkazzo

MAO: Politiet bør sende sine ansatte, alle som en, på treningsleirer.

På ingen måte. Politiet må si de opp, alle sine ansatte, alle som en... De virker ikke som de skal, og tro meg, de har fått trent, på meg. Uten at det gjorde dem bedre....

1

MichaelMyAngel

Det er vell og ta litt hardt i? Et års tid på treningsleir med SWAT, og pipen har nok fått en annen lyd :)

1

pfrog567

Sivile kastet seg i båtene sine og styrte disse gjentatte ganger mot kulene, uten noe som helst form for trening, for å redde liv. MAO: Politiet bør sende sine ansatte, alle som en, på treningsleirer.

Ja, de sivile hadde heldigvis mere guts enn politiet.

Noe annet som forundrer meg er at hvis de følte seg som skyteskiver, hvorfor spredte ikke da lokalt politi og Delta-troppen seg i flere båter og gikk i land på flere forskjellige steder på øya? For de klumpet jo seg sammen i en liten gummibåt (?) og gikk rett til brygga på Utøya, som var det mest opplagte stedet poltiet ville komme i land. Og politiet har jo sagt selv at de fryktet 5-7 gjerningsmenn. I så tilfelle hadde det vært naturlig at noen hadde passet brygga av de..

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...