Aktuelt

Palimpsest

DnB NOR tar over Majorstuen

http://oslopuls.aftenposten.no/shopping/article593440.ece

Christian Ringnes kaster ut leietagerne i Vinkelgården på Majorstuen, og DnB NOR over tar hele bygget med en kjempebank. Så farvel til nisjeforretningene som Lille Vinkel sko og Valkyrien te og kaffe.

Noen som tror dette er en løsning som vil fungere for andre enn Christian Ringnes og DnB NOR, eller vil det heller være med på å utradere mye av livet på Majorstuen? Burgerking og en bank, uansett hvor stor den er, gjør liksom ikke all verden for nærmiljøet.

1
9 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Greit for de som vil i banken, da.

Så lenge de holder seg unna pizza pancetta så er jeg fornøyd

1

Vel nå trenger man vel ikke bankfillialer til så mye med mindre man ikke skal ta opp lån osv. Det er ikke rart at de aller fleste banker har nedlagt mange av dem de siste årene. Dette her var unødvendig.

1
MichaelMyAngel

Det er noe riktig med Aftenpostens bilde! Ingen tiggere, ingen narkiser og det ser usedvanlig rent og pent ut! JA til DNB på Majorstua!

1

Slik fungerer markedet. Uansett tror jeg DNB Nor innser hvilken rolle dette bygget spiller for Majorstuas fasade, så de vil nok aldri finne på å gjøre det så heslig som i arbeidsskissen i artikkelen.

1

Synd å si det, men på det bildet synes jeg Majorstua fikk et "drabantbylook". Minner om torget på en t-banestajon i Groruddalen et sted liksom.

1

Lurer på hvilke artige tilbud 'bankbutikken' kommer til å ha som skal lokke andre enn kunder inn.

1

Hadde det enda blitt en skikkelig bankfilial, dem er det ikke mange igjen av. Men det blir sikkert et rent "rådgivningskontor" hvor de ikke har penger eller bankbokser, men skal lure deg inn for å prakke på deg dårlige "spareprodukter" eller dyre lån.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
23 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...