Aktuelt

fraværende

Hvem skrev ut Prozak til Breivik ?

Ikke bare muskeloppbyggende piller er blitt funnet.

1
9 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Se her ja... Hvis breivik gikk på dette her begynner ting plutselig å bli litt klarere, jeg stusset menlig litt over det for Breiviks oppførsel er typisk for en som står på slike tabletter, sånne skytinger var ikke et problem før disse tablettene kom på markedet. Nå får du det kastet etter deg av legene for den minste lille depresjon, og legemiddelindustrien lobbyerer mot legene for å få dem til å skrive ut denne dritten.

Har du en lenk?

1

Pillesamfunnet er alt for tilstedeværende allerede og verre vil det bli.

Nå forskes det på en pille som skal gjøre deg snill og aldri bryte lover og regler. En bieffekt av denne flotte pillen er blant annet at du aldri kommer til å si imot dine ledere, men aksepterer alt de forteller deg. En drømmepille for folk med makt selvsagt.

1

Jeg tror ikke prozac gjør en til en massemorder. Tror det var noe galt der oppe hele tiden. Kan rus og sterider gjøre det verre? Ja det tror jeg.

1

Blir for lettvint å skylde på prozac her. Det er her ikke snakk om diazepamer eller benzodiazepiner (valium), som i store doser virkelig kan endre oppførsel, men et langsomtvirkende SSRI-preparat. Riktignok endrer de personligheten over tid, men ikke i retning voldelig og skyteglad. Men skulle gjerne visst hva som var indikasjonen hans, depresjon eller angst?

Kombinasjonen lange steroidkurer & sentralstimulerende er en mye mer sannsynlig årsak. På den annen side kan det godt tenkes at han ville gjort nøyaktig det samme uten å ta en eneste pille, noe vi aldri vil få greie på.

1

Hvis prozac hadde gjort noe så hadde det gjort hele planleggingen av angrepet vanskligere å gjennomføre.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
24 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...