Aktuelt

Spahob

«Fristet» får kjeft av ME-foreningen

Og det er faen ikke rart synes jeg. Jeg har ikke sett dette programmet, og basert på denne artikkelen kommer jeg heller ikke til å begynne å se på det. Ganske drøye saker.

Er det slik tv-underholdning vi nordmenn vil ha i 2011? For min del er det et godt stykke over grensen i alle fall.

2
75 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Du bør kanskje holde deg unna tv-apparatet hvis du er så hårsår

2
MichaelMyAngel

Dette er det verste programmet jeg har vært vitne til på lenge! At det er MULIG!!!

TV3 har nådd sitt lavmål.

FY FAEN!

1
GIittertind Du bør kanskje holde deg unna tv-apparatet hvis du er så hårsår

Akkurat dette programmet kommer jeg til å holde meg unna ja. Føler ikke det har så mye med hårsårhet å gjøre heller, men deg om det.

Er bare overrasket over hvor lavt tv-kanaler gidder å synke for å sjokkere. En ME-syk mor får plutselig en telefon fra sin sønn med beskjed om at han kunne gitt henne potensielt helbredende behandling, men i stedet valgte 15.000kr til gruppa si. Da går det ikke kun ut over de fjolsene(i mine øyne) som er med på dette, men også uskyldige mennesker i deres omkrets.

1
Spahob Akkurat dette programmet kommer jeg til å holde meg unna ja. Føler ikke det har så mye med hårsårhet å gjøre heller, men deg om det. Er bare overrasket over hvor lavt tv-kanaler gi...

Er bare overrasket over hvor lavt tv-kanaler gidder å synke for å sjokkere. En ME-syk mor får plutselig en telefon fra sin sønn med beskjed om at han kunne gitt henne potensielt helbredende behandling, men i stedet valgte 15.000kr til gruppa si. Da går det ikke kun ut over de fjolsene(i mine øyne) som er med på dette, men også uskyldige mennesker i deres omkrets.

Jeg ser ikke problemet. Moren kan jo kjøpe denne behandlingen selv når hun vil. Det er ikke som om TV3 fratar henne muligheten.

1
GIittertind Det er jo en sak mellom deltageren og hans mor. Jeg skjønner ikke hvorfor programmet skal kritiseres for dette. Og sånn btw så finnes det ingen kur for ME

Det er vel tv3 som har designet dette programmet og således valgt ut hvilke fristelser deltagerne må ta stilling til? Selvfølgelig har de og et ansvar. Men det etiske er nå en ting. Jeg skjønner fremdeles ikke hvor underholdningsaspektet ligger her. Finner det hele ganske usmakelig faktisk.

Om det finnes en kur for ME kan man vel kanskje si at de lærde strides om. Jeg har ingen stor kjennskap til sykdommen, men vet fra diverse nyhetsoppslag at folk har blitt friske/bedre av slik behandling.

1

Endelig et program som tør å sjokkere. Dette var morro, med telefon samtalen til moren som høydepunkt :) Synes det er rart at folk reagerer slik som de gjør på dette. Man må ta det som det er nemlig lett underholdning. Når man i tillegg begynner å kritisere uten å ha sett ett minutt av programmet så blir det for dumt.

1

Det må jo være en belastning å få telefon fra sønnen med beskjed om at hun ikke kan få et Lightning-kurs... Sykt.

Alt etter hvordan omstendighetene er, kan dette skade forholdet mellom mor og sønn på sikt.

1
61Trabz Endelig et program som tør å sjokkere. Dette var morro, med telefon samtalen til moren som høydepunkt :) Synes det er rart at folk reagerer slik som de gjør på dette. Man må ta det...

Man må ta det som det er nemlig lett underholdning. Når man i tillegg begynner å kritisere uten å ha sett ett minutt av programmet så blir det for dumt.

Jeg har sett 2min og 50 sek av programmet i artikkelen jeg linket til. Holdt i massevis egentlig. Ellers så er det vel hver sin smak, men telefonsamtaler mellom mor og sønn der sønnen forteller at han har valgt bort behandling for henne til fordel for penger til realitygruppa si får liksom ikke blitt lett underholdning for min del.

1
Spahob Akkurat dette programmet kommer jeg til å holde meg unna ja. Føler ikke det har så mye med hårsårhet å gjøre heller, men deg om det. Er bare overrasket over hvor lavt tv-kanaler gi...

En ME-syk mor får plutselig en telefon fra sin sønn med beskjed om at han kunne gitt henne potensielt helbredende behandling, men i stedet valgte 15.000kr til gruppa si. Da går det ikke kun ut over de fjolsene(i mine øyne) som er med på dette, men også uskyldige mennesker i deres omkrets.

Spørsmål:

Ville denne mesyke moren hatt mulighet til "alternativt" behandlingsopplegg uten at sønnen var med på "realityshowet"? Svar ja.

Når man melder seg på ett realityshow vet man hva man går til. Dette er kun en bieffekt av det hele. Om denne sønnen vinner er da fullt mulig å bruke premiepotten til ett behandlingsopplegg? Eller er det kun begrenset til programmet??

1
promille_krapylet [sitat…] Spørsmål: Ville denne mesyke moren hatt mulighet til "alternativt" behandlingsopplegg uten at sønnen var med på "realityshowet"? Svar ja. Når man melder seg på ett realit...

Når man melder seg på ett realityshow vet man hva man går til.

Deltageren vet hva han går til ja. Vet familie og omgangskrets forøvrig at de også kan bli brikker i realityserien og i hvilken sammenheng?

Men hver sin smak. Finner man underholdning i dette, så er det greit for meg.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
24 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...