Aktuelt

dainbramage

Leverer Posten pakker på lørdager?

På sporingsiden står det forventet leveringstid 10.09.11 som jo er på Lørdag men så har jeg hørt at Posten ikke distribuerer pakker på Lørdager?

Noen som vet?

Postkontoret mitt er åpent på Lørdag.

Tomler deles ut for gode svar :)

(PS. Det er svært viktig)

1
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

dainbramage Det er forresten en "klimanøytral servicepakke".
AlfredoStroessner

Servicepakkene blir utlevert kun på postkontorene på lørdager, de kjører altså ikke ut pakken/pakkeslippen til deg. Hvis du har en butikk til postkontor bør du kunne hente den hvis du har sms-varsling, hvis ikke må du vente til mandag.

Det beste er derimot å troppe opp på pakkesentralen når den ankommer der, de kan levere den direkte ut til deg mot gyldig ID.

2

I mitt område(i sør-Troms) leverer posten pakker på lørdager, men den lokale post-i-butikk får aldri pakker på mandager.

2
AlfredoStroessner Servicepakkene blir utlevert kun på postkontorene på lørdager, de kjører altså ikke ut pakken/pakkeslippen til deg. Hvis du har en butikk til postkontor bør du kunne hente den hvis...

Hvis du har en butikk til postkontor bør du kunne hente den hvis du har sms-varsling, hvis ikke må du vente til mandag.

Det beste er derimot å troppe opp på pakkesentralen når den ankommer der, de kan levere den direkte ut til deg mot gyldig ID.

Takk for svar.

Jeg har en butikk til postkontor, men jeg har ikke bestilt sms-varsling. Men du sier altså at jeg kan reise ut (bor i distriktet) til postkontoret og spørre etter pakken på lørdag, og de vil gi meg den? Eller må jeg ha en form for dokumentasjon på at den er levert?

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...