Aktuelt

Fangoria

Kaster flasker

Jeg spurte henne om jeg kunne få de 10 flaskene som hun kastet i fra seg, ja ta de du lo hun, jeg spurte henne om hun kunne gi meg en tikrone også, nei det ville hun ikke gjøre og ble sur og gikk.

Trodde hun at mynten var mer verdt?

3
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Neppe...hun kvittet seg med noe som du så verdi i (kroner), men så spurte du i tillegg etter å få noe som hun så verdi i.

Hun tenkte vel ; Frekt å spørre etter både pose og sekk

1

På vei ut av butikken, møtte jeg en dame, og spurte om hun ville overta handlevogna mi. Hun tittet skeptisk på meg, løp nærmest forbi, rotet fram en tier, og løste ut sin egen vogn. (?) Tenk å si nei takk til ti kroner, a gett!

1

Trodde hun at mynten var mer verdt?

Var vel ikke snakk om hva som var mest verdt, slik du fremstiller det.

Du fikk først flaskene, så spurte du om enda en tier, altså dobbelt opp. Hva ville blitt det neste? En tjuekroning, en hundrings? ;o)

1

Trodde hun at mynten var mer verdt?

Jeg har aldri i mitt liv pantet en flaske, klarer det ikke, ville følt meg som en lassis da. Neida, bokser og plastflasker går h.h.vis i restavfall og i plastdunken, glassflasker i flaskekontainere.

1

Trodde hun at mynten var mer verdt

Nei. 10 eren hadde hun i hånd, men måtte gjøre et lite stykke arbeid med å pante flaskene. Slik opererer vi i vår materialistiske verden.

NRK her om dagen, hvor folk hiver det utroligste av verdi, Noen gidder ikke engang å pakke ut julegaver, andre kaster Ikea varer uutpakket osv osv.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
24 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...