Aktuelt

FreeedomFighter

Dear USA...

Your 9/11 is our 24/7

Sincerely. Palestine, Iraq and Afghanistan

2
24 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

MichaelMyAngel

Your 9/11 is our 24/7

Hva skjedde 24/7??

1

Your 9/11 is our 24/7

Ja vel.

Jeg synes det jevnt og trutt kommer gladmeldinger om dagen om at "Al Quida" drept. Muligens tynnes det ut i rekkene der?

1

Sincerely. Palestine, Iraq and Afghanistan

[Slettet]

1
MolotovRibbentrop

Ikke vær så streng mot deg selv. Mener du virkelig at palestina, iraq og afghanistan fortjener å blir bombardert 24/7?

2

Jeg hater slike forsøk på å rettferdiggjøre 9/11. Den billigste varianten, er å klassifisere de 3000 døde i 9/11 som USAs statsmakter, som om disse har noen skyld i det amerikanske statsmakter foretar seg.

Det hele bunner ut i et amerikahat og en mangel til å vise empati for ofrene i 9/11.

Vær så snill folkens, klarer dere å tilby varme tanker til de døde og pårørende på en dag som denne, uten å prøve å rettferdiggjøre eller sammenligne med andre tragedier? Er det for mye å be om?

1

Som om det ikke hadde vært terror og galskap i disse landene om USA eller NATO ikke hadde vært tilstede.

1
Busby_Boy [sitat…] [Slettet]

Hva mener du med dette?

Det virker som om empatifølelsen hos mennesker plutselig blir selektiv så lenge det gjelder "fiendens" sivile ofre.

Konspirasjonsteoretikerne, amerikahaterne og de religiøse ekstremistene har knapt empati for døtrene, sønnene og foreldrene som omkom i 9/11. Det samme gjelder mange vestligvennlige som knapt viser empati i noen større trekk enn 9/11.

En hatefull og uverdig mentalitet.

1
Rammi Hva mener du med dette? Det virker som om empatifølelsen hos mennesker plutselig blir selektiv så lenge det gjelder "fiendens" sivile ofre. Konspirasjonsteoretikerne, amerikahatern...

Senk skuldra et par hakk.

Men jeg begynner å bli lei av det endeløse gnålet om at det er så synd på disse forsvarsløse muslimene. Og jeg er forresten ikke noen Amerika-elsker, selv om jeg tross alt føler meg som en større del av dem da jeg lever i Vesten.

1

Ja, denne var morsom. Og hvorfor er Palestina nevnt her? Kan ikke huske noen terrorangrep rettet mot sivile der... Hvor er Syria?

Forresten.. du glemte det landet som sliter mest i forhold til terror 24/7... Israel.

1

Er jo ikke USA som smeller veibomber og lager kaos der nede. Det er jo dem selv..

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...