Aktuelt

Fangoria

Discovery fra dårlig til dårligere

Discovery har vært dårlig lenge og derfor har jeg ikke sett på denne kanalen på lang tid, det som var greit nok var at rekamepause ikke var så lange for hver gang, men så så jeg på kanalen for noen dager siden og da hadde dette endret seg fra greit til dårlig.

Bare lange reklamepauser hver bidige gang.

Drømmer discovery om å miste enda flere seere når de holder på slik?, så kan de bare legge ned kanalen for den blir ikke noe stort savn, jeg savner kanalen da de sendte program om eldgamle egypt, vitenskap, ufoer o.l, og ikke søpla de har sendt i alt for mange år nå.

2
58 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Enig der gitt, men jeg ser fortsatt på det. Men var ikke som før, på en regnfull dag kunne man sitte foran de forskjelige discovery programmene og bli der. Nå er det haugevis av tulleprogram som sendes i reprise døgnet rundt. i.e Bang Goes the Theory, Tech Show, Gadget Show etc.

1

Dette er ett tema jeg har komentert på mange ganger de siste fem årene, og det har bare blitt værre.

Discovery har gått fra å være en vitenskap/historie kanal til å minne mer om MTV med alle sine reality program og lange reklamer. Jeg har også sluttet helt å se på discovery, det eneste jeg av og til ser på er Wheeler dealers og chop shop, som er britiske program om og fikse opp biler. Å det går det faktisk an å se på, der går alt rolig og greit for seg, og de fokuserer på det mekaniske. Hadde det vært ett amerikansk program hadde alt vært EXTREME this and EXTREME that, med hovedfokus på "drama" blant casten.

Men de få gangene jeg ser på Discovery så er jeg nødt og ta det opp på PVR dekoderen min, slik jeg kan spole over reklamene. Men heldigvis har jeg søsterkanalene Discovery: science, world og HD. Her sender de programmer av den gode gamle sorten med lite reklame. Men HD er litt mer preget av hovedkanalen.

Men jeg har merket denne reality trenden på Nat.Geo og History channel også de siste årene. De har også kommet med sine egne reality programmer, men foreløpig er det ikke så mange, pluss at de er faktisk underholdene. Og det handler ikke om bil og motor realaterte ting for en gangs skyld.

Nei, Discovery har tapt seg veldig, de har rett og slett "sold out". Men jeg forstår ikke helt hvordan de enda tjener penger, iallefall ikke nok til og forsette slik de gjør. For 90% av alt som blir sendt på hovedkanalen her i Norden er hjernedøde bil programmer hvor "komentatoren" nærmest alltid skriker hvor EXTREME alt er. Å så er det alltid mye drama blant de som jobber med bilene, med kjefting og alt for sentimentale stunder for oss som ikke er amerikanske. Dette er rett og slett programmer for amerikanere, og da spesielt red-neck's, noe som jeg ikke trodde hadde noe særlig fotfeste her i Norden, programmene blir bare for tåpelige for vanlige folk. Men de forsetter jo og sende det, så noen må vel sitte og se på det...

1

Faen, der sa dere noe.... Har faktisk ikke sett på Discovery på ukesvis..... Så det kan ikke være noe enormt savn iallefall.

1
SimplyTheBest

Deadliest og Mythbusters av og til, men lenge siden sist. Sogner mer til NGC.

1

Flere som har lagt merke til dette,deriblandt meg.Programmene er av typen biler og bygninger,og stort sett det.Så er det reklame hvert 6 minutt,og det er de samme reklamene hver gang.Og som om det ikke var nok,så er det mest reklamer for dems egne programmer.Da fremstår pausene som unødvendige,de har jo ikke reklame inntekter av det??

Elendige greier.Kanalen har tapt seg veldig.

1

Sitter med et inntrykk, at da dette kanalrushet begynte på 90-tallet, så flommet det over av gode og fine programmer på mange av kanalene.

Når så "alle" endelig har fått disse kanalene, så blir det mer og mer reklame, og dårligere programmer, slappe "komiserier" etc.

Kommer det en gang i blandt en bra film, så sendes denne mellom to og halvfire på natta, midt i uka!! Ellers er det repriser i det uendelige.

1

For min del har vel tv titting redusert med omtrent 99% de siste 20 årene. De få gangene jeg fyrer opp dette passive mediet så sliter jeg med å finne noe interessant mellom all reklamen. Det er rart at alle teknologiske framskritt med HD, store skjermer, lyd osv. bare har ført til dårligere og dårligere innhold. Takk gud for pirate bay og valgfriheten på internet.

4
PopMyHead Flere som har lagt merke til dette,deriblandt meg.Programmene er av typen biler og bygninger,og stort sett det.Så er det reklame hvert 6 minutt,og det er de samme reklamene hver ga...

Flere som har lagt merke til dette,deriblandt meg.Programmene er av typen biler og bygninger,og stort sett det.Så er det reklame hvert 6 minutt,og det er de samme reklamene hver gang.Og som om det ikke var nok,så er det mest reklamer for dems egne programmer.Da fremstår pausene som unødvendige,de har jo ikke reklame inntekter av det??

Ille!

Det verste er når de avbryter programmet med reklame for det programmet man ser på.

1

Har ikke folk lært at de ikke trenger noen dekoder lenger for å kunne se på tv programmer? :P

Ikke nok med at du slipper reklame, men du kan se programme når fanken du vil selv :)

Det er fortsatt gode programmer på disc.

Deadliest Catch, Iceroad Truckers, Black Gold, Man vs Wild, Coal, Dirty jobs osv :)

1
Navnebruker Ikke alt, nei. Dessuten ser tv mye bedre ut på svær feit hd-skjerm enn på en laptop i fanget.

Dessuten ser tv mye bedre ut på svær feit hd-skjerm enn på en laptop i fanget.

100 % enig der. Jeg foretrekker og ligge i god-sofaen å se på 50" min, ikke sitte i PC-stolen å se på en 21,5" dataskjerm (men jeg begynner vel å bli litt gammeldags av meg siden jeg har en stasjonær PC fremfor en bærbar).

Og dessuten har jeg en HD PVR dekoder, så jeg kan ta opp alle programmene jeg vil, å se dem når jeg vil og spole over reklamen. De få tv-seriene jeg laster ned ser jeg også på TV'en min via HDMI :)

1
sjokolademelk

Discovery har som andre kanaler gått over til å lage delevis scripted og overdramatiserte realityprogrammer.

Ser reklame for tøffe tømmermenn og når du ser programmet så får en sjåfør et pittelite kutt i hånda og de snakker som at han kan miste hånda fåblodforgiftning og dø.

Jeg har fått større skader på kontoret.

1

En ting skal de i hvert fall ha, og det er at de i det minste forsøker å holde reklameinnslagene -som åpenbare, og ikke bedriver snikreklame som visse andre kanaler. - I hvert fall ser det ut for at programmet "Mythbusters..." forsøker å dekke/sladde til varemerker under programmets gang...

Men TV generelt sett, er nok som underholdning å regne, så opplysninger/informasjon får man nok heller (kritisk) forsøke å finne andre steder.

1

Kuttet ut discovery for lenge siden og la min elsk på history channel. Desverre gikk de OGSÅ bort fra gode programmer og sender masse dritt om tømmerhoggere, ufoer i hytt og pine samt lastebilsjåfører i isødet.

1
sjokolademelk Discovery har som andre kanaler gått over til å lage delevis scripted og overdramatiserte realityprogrammer. Ser reklame for tøffe tømmermenn og når du ser programmet så får en sjå...

Ser reklame for tøffe tømmermenn og når du ser programmet så får en sjåfør et pittelite kutt i hånda og de snakker som at han kan miste hånda fåblodforgiftning og dø.

For ikke å snakke om iceroad truckers der de forteller hele programmet hvor farlig dette er og at de er bad-asses, men skjer egentlig ingenting.

2
Zpiff En ting skal de i hvert fall ha, og det er at de i det minste forsøker å holde reklameinnslagene -som åpenbare, og ikke bedriver snikreklame som visse andre kanaler. - I hvert fall...

- I hvert fall ser det ut for at programmet "Mythbusters..." forsøker å dekke/sladde til varemerker under programmets gang...

Denne typen praksis er det flere som driver med,og det er bare skikkelig skikkelig superbarnslig.Er det noe man legger merke til da,så er det den sladden,og i mange tilfeller så vet man godt hva slags produkt det er bak sladden likevel.....det er virkelig en rar verden vi lever i.

1
aasand [sitat…] For ikke å snakke om iceroad truckers der de forteller hele programmet hvor farlig dette er og at de er bad-asses, men skjer egentlig ingenting.

Det er dette jeg kaller "amerikanisering" av programmer. Alt skal enten være farlig og extreme, eller kleint og sentimentalt. Som regel er det en god blanding.

Ta feks alle britiske bil programmer som har gått på discovery, der er det hovedsakelig kun fokus på det mekaniske, på amerikanske program er det drama. Det går ett britisk program på BBC om biljakter. Der er det en rolig komentator som forteller underveis. På amerikanske program med samme konsept blir man nesten døv i øret av komentatoren så skriker alt mulig tull, og lier av seg så utrolig cheasy kommentarer at man sliter med å tro at det er ment seriøst.

Eller undercover boss. På den amerikanske versjonen var det alltid personer med triste og sentimentale problemer som var med. På de norske og britiske episodene jeg så var det ingenting slikt.

Den eneste underholdningen jeg finner i slike typiske amerikanske programmer er å le av dem. Hvis man følger med på hvor mange ganger det blir gjentatt at ting er ekstremt, farlig, bad-ass osv og hvordan komentatorene overdriver absolutt alt så er det nok til å trekke godt i smilebåndet.

2
rune89 Dette er ett tema jeg har komentert på mange ganger de siste fem årene, og det har bare blitt værre. Discovery har gått fra å være en vitenskap/historie kanal til å minne mer om MT...

Discovery har gått fra å være en vitenskap/historie kanal til å minne mer om MTV med alle sine reality program og lange reklamer

Byr meg litt imot å svare i tråder til folk som starter så til de grader mange tråder i løpet av én og samme dag, men får gjøre et unntak.

Det er snart ikke annet enn reality-dokumentarer på den kanalen; enten det dreier seg om tatoveringer (er vel takk og lov tatt av lufta), folk som graver etter gull, bygger motorsykler, kjøper og selger biler, restaurerer og selger biler, kjøper og selger på auksjoner, fisker etter krabber, og gud vet hva. Av alt dette så er det kun krabbefiskerne jeg ser på. Det har jeg sett på siden starten høsten '05.

Og skal knapt nevne ''mann mot natur'', ''møkkajobber'' og Mythbusters. Sistnevnte er så til de grader oppbrukt. Det er ikke lenger myter (for det har de gått tom for for lengst), men all mulig slags tåpelige ting fra filmer de tester. Som aldri har vært myter, men kun ididotiske filmtriks og -stunt. Skal de kalle alt fra filmer for myter, da kan de jo holde det showet gående for evig. Og det er vel det som er målet. De to andre programmene, det tar jeg ikke i med ildtang.

For øvrig er det i gjennomsnitt 16-17 (!) minutter reklame i løpet av en times program. Det har jeg sjekket ut opptil flere ganger.

NG. er sånn cirka ti og en halv gang bedre enn Discovery, uten at det sier all verden.

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...