Aktuelt

trencubs

Carl I Hagen har jo absolutt helt rett!!

http://www.dagbladet.no/2011/09/19/nyheter/innenriks/voldtekt/overgrep/ressursmangel/18199182/

Carl i Hagen har helt rett i kommentaren som han ble slaktet for etter terroraksjonen. Terrorsaken tar altfor mye ressurser,noe som ikke bør være nødvendig på en allerede "oppklart" sak. Og han fryktet at dette skulle gå ut over annet politiarbeid,og det er jo akkurat det som skjer nå. Sedelighetsavdelingen har 26 etterforskere fordelt på 250 saker,noe som er helt ektremt å lese. ..

Forklaringen på at politiet måtte ha så mange etterforskere på en sak som allerede så og si er oppklart er av hensyn til at pårørende bør få vite hva som egentlig skjedde under 22/9, men med politiets ressursprioriteringerså skaper de masse nye pårørende hver dag i og med at de forsømmer annet viktig politiarbeid,og voldteksmenn kan herje fritt i oslo og landet forøvrig..

Helt håpløst, og Carl I Hagen hadde nok en gang rett i sine antagelser!

MolboNorge

3
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Politi har vist hele landet sin befolkning hvor inkompetente og handlingslammet de er i fra det smalt kl 1526 den 22/7 til nå og vil nok vise oss enda mere amatør messig politiarbeid i tiden fremover.

Når vi har en type som Storberget som sjef for politi kan man ikke vente seg mere.

2

Hagen hadde igjen 100% rett. Dette sa jeg fra første dag. Men det jeg reagerte på var at han gikk ut med dette da,for han burde vite hva dette ville enda med.At du har rett er ikke det samme som at du får rett.

I den stemningen som var etter 22 juli var det umulig for noen å kritisere Regjeringen for noe som helst,eller kritisere håndteringen av dette uten at man ble en ABB.

1
koselig42 Politi har vist hele landet sin befolkning hvor inkompetente og handlingslammet de er i fra det smalt kl 1526 den 22/7 til nå og vil nok vise oss enda mere amatør messig politiarbe...

Når vi har en type som Storberget som sjef for politi kan man ikke vente seg mere.

Ingen snakker om at det var de rødgrønne som satt ved makten i mange år før denne terroraskjonen. At man kan ta en stor varebil,kjøre den inn under regjeringsbygget og smelle av en bombe der,uten at noen engang så hva som var i gjære burde virkelig få folk til å våkne. Men kommer man med en kritisk kommentar er man ABB.

Slik er det over hele fjøla,fra tog,fly,oljeinstallasjoner,skoler og andre viktige samfunn strukturer. Vakthold og sikkerhet er lik null. Noen som har planer og vilje til å utføre disse klarer dette om de holder seg under PST sin radar.Vi har nesten ingen sikkerhet ute i felten. Alt er lagt ned fordi man ikke tar høyde for at noe slikt kan skje.

Norge er en nasjon som er et lett mål for de som har ønske om og tolmodighet til å utføre sine handlinger.

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...