Aktuelt

Tolerant_bergenser

Noman vil ha respekt i Skal vi danse

Jeg har alltid hatt sans for Noman da han virker så forfriskende, rund og tolerant.

Men desto mer er jeg meget skuffet nå. I Skal vi danse får han og dansepartneren kritikk av Tor Fløystad. Og han og partneren skriver brev til Tor der han mener at Tor ikke behandler han med respekt da han fikk lite poeng av Tor.Med dette falt han i samme klage på respekt fellen som vi haører daglig fra muslimer i Norge. Trodde ikke at Noman skulle være en type som klager og som tar kritikk fra Tor som respektløshet.

Kan det brevet de sendte til Tor Fløysvik være et der han dro fram muslimhets? Jeg håper ikke det for det er å synke dypt.

Noman skal gå foran å vise at det går an å være multikulturell og likevel tåle like mye som nordmenn uten å gjøre seg selv til offer, om det er det som er saken.

Tor er den som gir lave karakterer til mange og har fått stikk fra konkurrenter, men han har ikke så langt blitt beskyldt for respektløshet. Noman har blitt mye bedre behandlet enn mange andre som har fått meget sur kritikk sagt på lite diplomatisk måte, men disse har ikke reagert.

Tor er der for å bedømme dans og er ikke der for å gi karakter for godt show. Tor har vært dommer i store mesterskap og kan sine saker.

1
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

tåle like mye som nordmenn uten å gjøre seg selv til offer

Slitsomt med folk som gjør det. Uavhengig om de er muslimer eller misliker dem.

1

Snakk om å ta seg selv høytidelig....det neste er vel at han drar fram "rasimekortet"

Makan til tull

1
MichaelMyAngel

Herregud, han får tåle litt. I enhver Tv-jury er det alltid en som blir heiet fram som den strenge, slemme og sure. Tor Fløysvik har den rollen i SVD, og mye av det er nok spill for galleriet. Som Simon Cowell i Amerikanske Idol, eller Slemme-Tor i Norske Idol. Modelkonkuranser, matlagingskonkuranser- ja i alle tv-konkuranser er det en "slem" dommer for å skape litt liv og røre, men så kan også disse menneskene til gjengjeld sitt "yrke" til fingerspissene.

Vil man ha rezzzzzpekt, så får han suck it up og bare øve enda mer og bli bedre.!

1
AntiJustismord

Vil han ha respekt så får han stå frem med sin sanne legning for ingen trenger å fortelle meg at han er hetero.

1

Og han og partneren skriver brev til Tor der han mener at Tor ikke behandler han med respekt da han fikk lite poeng av Tor

Kunne ikke brydd meg mindre om hva han eller hun mener. Ikke ser jeg på programmet, men det er vel kompetente dommere der. De skal vel gi ut poeng, ikke respekt. Kan man ikke danse så hold deg hjemme.

1

Lignende innlegg

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...