Aktuelt

aegi2

Avsløre "Mediafolk"

Syns det er merkelig sjelden at "media" avslører hverandre.

Trur ikke FEM FLATE ØRE på at dem er noe bedre en alle andre.

Og dem som har jobben med å avsløre grums , bør vel selv ha sin sti rein.

Når dem ( Vg,Dagbladet,Tv2 osv ) har sin " tipstelefon " så skulle det vært småmorsomt om noen hadde starta en egen side , med tipspenger , KUN om mediafolk slik at dem kunne få smake egen medisin.

Eller har jeg feil oppfatning og at media er flinke nok til å avsløre hverandre ?

2
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Eller har jeg feil oppfatning og at media er flinke nok til å avsløre hverandre ?

OOPS...sakte i bakkene nå. Ikke så lenge siden en profilert mann fra media ble beskyldt for voldtekt. Det som da skjedde var at vi fikk ikke lov å spekulere eller skrive noe som kunne avsløre denne personens identitet.

Media beskytter hverandre så de er nok trygge for omverdenen om de er ute på tvilsomme stier.

1

Media avslører så og si aldri hverandre så du har helt rett.

Jeg har syslet litt med disse tankene selv, nemlig å starte en egen avis som kun har som formål å avsløre journalisters dårlige journalistiske arbeid. Altså noe forskjellig fra dine tanker knyttet til å avsløre deres manglende eller doble moral.

Mine tanker har mer gått på å gå dem etter i sømmene knyttet til de artiklene de lager å finne ut hvilket grunnlag de har for mange av dem da de virker å ha svært dårlig eller feilaktig grunnlag mange av dem og dermed ofte kommer med påstander langt utover det som de har grunnlag for eller rett og slett feilaktige påstander.

Deretter skulle man intervjue journalistene om hvordan de kunne finne på å skrive så mye feilaktig på det tynne grunnlaget de hadde for så å publisere dette sammen med navn på journalist med fint bilde på forsiden.

Jeg har forøvrig kommet like langt med dette som Frpere her på forumet har kommet med å lage en egen Frp-vennlig avis. Så selv om jeg skulle ønske at en slik avis fantes så er den et stykke unna.

2

Hun burde navngis med en gang. Og da mener jeg i avisen, ikke bare på diverse forum som ikke leses av massen. Tv2 har virkelig tråkket over en strek, og dette vil fort slå tilbake på dem selv. Og da mener jeg ikke i skulderen, men en skikkelig i ansiktet. De viser jo indirekte at det er ok å gi fullstendig beng i privatliv ved å filme en fillesak og så tyste til politiet og hele det norske folk.

1

Og dem som har jobben med å avsløre grums , bør vel selv ha sin sti rein. Når dem ( Vg,Dagbladet,Tv2 osv ) har sin " tipstelefon " så skulle det vært småmorsomt om noen hadde starta en egen side , med tipspenger , KUN om mediafolk slik at dem kunne få smake egen medisin.

Sett for meg en blogg, et tv-program eller en nettside.

Den 5. statsmakt ville ha vært et passende navn.

Denne kunne gå etter ikke bare feil og unøyaktighter, men også feil prioriteringer, overdrivelser, forutintathet, skjult politisk farging - og ja ganske så mye.

1

tror nok det er større sannsynlighet for at media vil avsløre mediafolk enn at de vil avsløre noen der konsekvensen av at de avslører vedkommende er at sannsynligheten for at sugerøret til pressen ned i statskassa kan bli klippet over øker

1

--- Folk skulle bare visst hvor mye pressen kunne skrevet om diverse kjendiser,kongelige,politikere,idrettsfolk og andre journalister om man ønsket - vi har en av de mest hensynsfulle mediesamfunnene i verden,etter min mening.Selvfølgelig skjer det overtramp innimellom men stort sett så oppfører pressen seg ganske så anstendig

1

mcdermott: Terry McDermott?

Noen som husker ham altså!

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
22 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...