Aktuelt

Spartana

Nå skal tipseren i Latvia flås levende

Ansiktbookaksjonen er igang.

fase 2 er innsamling av ved og innkjøp av reip.

1
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

MichaelMyAngel

Er på sin plass..! At Tv2 blander seg inn og mener det er umoralsk å jakte på kilder, sier jo bare litt om hvor patetisk denne kanalen er..! Ikke tør de informere om hva journalisten heter heller.

2

"Kontoen kan ikke disponeres av undertegnede alene om noen skulle være skeptisk"

Og det vil si at alle som har disposisjonsrett til kontoen må møte i banken for å få ut pengene, da "undertegnede" ikke kan disponere denne alene.

1

Når jeg var guttunge, så kalte vi sånne som tv2 for sladrehank, og banket dem opp. For noen kyniske mennesker. Kun for å tjene penger, eller politisk mynt, spionerer dem på en kjent mann, for så å angi ham offentlig.

Jeg stemmer overhode ikke på frp, er for uenig i deres egopolitikk, men nå synes jeg det går over alle grenser, for ufine metoder motstanderne bruker.

2

Skal bloggen din være relevant til dette temaet på noe vis? Eller spamer du?

1

Håper virkelig de finner ut hvem dette er ja. Ser redaktør Årsæther i tv2 synes dette er useriøst og lite pent. Men etter min mening er det tv2 som har oppført seg ufint og useriøst her ved å bruke angivere og skjult kamera i beste stasistil for å henge ut et menneske som forbryter uten verken dom eller etterforksning eller mulighet til å forsvare seg.

1
MichaelMyAngel Er på sin plass..! At Tv2 blander seg inn og mener det er umoralsk å jakte på kilder, sier jo bare litt om hvor patetisk denne kanalen er..! Ikke tør de informere om hva journalist...

TV2 er faktisk begynt å stinke. Husker denne kanalens frenetiske forsøk på å skjule identiten til kanalens kvinnelige journalist som sto i med islamen Bhatti. Samme kjerring som ved en tragisk ulykke i Hemsedal hauset opp stemningen ved å vise til at offentligheten hadde krav på å vite ALT!

Sjøl ble hun geleidet inn og ut av rettsalen bakdøra.

Tror faktisk at opinionen, den menige mannen i gata, må blåse det stort opp ved enhver iaktagelse av usømmelig adferd av en hver journalist.

2

Helt i orden! Slik makkverk av journalistikk som TV2 holder på med har jeg ingen problem med slikt. Uttalelsene til Nyhetsredaktør i TV2 Jan Ove Årsæther viser bare hvor patetiske de er.

1

Gjort er gjort, og det er bare en ansvarlig for Hoxruds skjebne....og det er han selv.

Voks opp og bli ansvarlige mennesker, det er Norge tjent med!

1

Litt sånn bruke hodet under beltestedet først og så, når det er gått noen timer, etter at lyset er blitt tent på mørke loftet skjønne litt, men bare litt.

Omtrent som; opp som en løve og ned som en skinnfell?

1
ruaru Gjort er gjort, og det er bare en ansvarlig for Hoxruds skjebne....og det er han selv. Voks opp og bli ansvarlige mennesker, det er Norge tjent med!
Instantcoffee

Det er Norge tjent med... vel, det er vel en måte å se det på. Bedre hadde det kanskje vært hvis man vurderte hva norges befolkning er tjent med.

Det kan ikke være annet enn selvsagt at Norge ikke kan straffeforfølge nordmenn i utlandet, for noe som ikke er straffbart i det landet man oppholder seg i.

I såfall sier man at norske lover er bedre enn andre lands lover og det kan vel ikke beskrives som annet enn arroganse og selvgodhet.

1
Instantcoffee Det er Norge tjent med... vel, det er vel en måte å se det på. Bedre hadde det kanskje vært hvis man vurderte hva norges befolkning er tjent med. Det kan ikke være annet enn selvsa...

Norske myndigheter er mestere til å løse alle problemer med skatter, avgifter og bøter. De konsentrerer seg bare om den ene siden av saken, og lite om helheten som muligens kunne gitt en større logikk med ballanse.

I denne saken virker det som de har forfulgt en person for å statuere ett skrekkeksempel, som ikke rimer helt med folks rettferdighetsans når man ser på konsevensene.

Norske moralbegreper virker på folk flest hyklersk da de fleste har mange erindringer om maktmisbruk og dobbeltmoral.

For meg så syns jeg det alltid å velges de letteste løsningene, som gir de dårligste helhetlige resultatene. Savner tiltak som kan få folk til å tenke selv over hva som er riktig og galt, enten de er på hjemlige tomter eller i utlandet.

Arroganse og selvgodhet er en felle man faller i når dumheten får overtaket.

2

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
47 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
30 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
9 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Takk for rådet, Vedum . . . . . .

Nå kom rentehoppet og 3 millioner i gjeld gir ca kr. 12.000,- mer i renteutgifter - i tillegg til dobling av strømpriser, drivstoffpriser og kraftig økning på matvarer og andre (u)nødvendigheter. Og...
Bilde

Vedums budskap etter rentehoppet: – Må snu enda mer på krona

VESTNES (VG) Trygve Slagsvold Vedum (Sp) advarer om at småbarnsfamilier vil merke rentehoppet. Han sier at regjeringen må kutte mer i statsbudsjettet til høsten.


Bilde www.msn.com
1
3 svar

Der gikk Stortingspresidenten på mine

"– Hat er hat, og har ikke noe med religion eller bakgrunn å gjøre, sa Stortingspresident Gharahkhani. Beklager, men det er for dumt sagt for en stortingspresident. Det er mye annet han burde sagt -...
Bilde

Sa at angrepet ikke har noe med religion å gjøre: Nå får han svar

– Vi må være klar på hva som motiverer til denne type terror, sier Høyres Mahmoud Farahmand.


Bilde www.nettavisen.no
1
1 svar
Laster...