Aktuelt

SL2011

Arbeidsledighet, Penger Og Sex

Man er arbeidsledig. Man trenger penger. Man ender opp i sex-industrien; i den virkelige verden, i den virtuelle verden, eller i begge verdener.

Når det kommer til prostitusjon så er det lovlig og regulert i Nederland, Tyskland, Østerrike, Sveits, Hellas, Tyrkia, Ungarn og Latvia.

For nordmenn er Latvia det billigste alternativet. Med andre ord, nordmenn reiser ikke til Latvia for å være generøse, men for å ha tilgang på seksuelle tjenester så billig som mulig.

La oss aldri tro at å kjøpe sex handler om å bidra til noe positivt. Det handler til syvende og sist om utnyttelse av tragiske skjebner som trenger penger.

FRP er et politisk parti som historisk har ment at det ikke skal være opp til norske myndigheter å bestemme om nordmenn skal få lov til å kjøpe sex i et land som Latvia.

Samtidig er FRP et politisk parti som historisk har ment at kvinneundertrykkelse og kvinneutnyttelse i form av sharia-lover er forkastelig.

At en stortingsrepresentant fra FRP nylig ble tatt på fersken for å ha kjøpt en seksuell tjeneste i Latvia har fått sexkjøp-debatten til å blusse opp på nytt.

Det har reist følgende dilemma som ikke tidligere har vært i fokus:

Er det greit å mene at sharia-lover som undertrykker og utnytter kvinner er forkastelig samtidig som man mener at det er greit å kjøpe sex i Latvia?

Hva mener dere?

4
225 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hva mener dere?

Sex mellom to frivillige parter, selv om det er penger involvert, burde være en ikke-sak for den norske stat. Enten det foregår i eller utenfor kongeriket.

1
MichaelMyAngel

Er det greit å mene at sharia-lover som undertrykker og utnytter kvinner er forkastelig samtidig som man mener at det er greit å kjøpe sex i Latvia?

Ja.

Uansett hva noen skal ha folk til og tro, så velger de fleste kvinner selv og selge kroppen sin. Selvfølgelig finnes det unntak, der kvinner blir tvunget- og det er disse man bør bekjempe, ved og gjøre prostitusjon lovlig og kontrollert av staten.

1
Kngn [sitat…] Kan du vise til noen forskning som bekrefter dette?
MichaelMyAngel

Nei, jeg vet ikke om det har blitt forsket på en gang. Selvfølgelig er det mange kvinner som selger kroppen sin, som ikke gjør dette av pur glede. Men alternativet ville vært mye verre. Ingen vokser opp og ønsker og bli prostituert, men av og til må man velge mellom 2 onder.

Derfor bør det bli statlige bordeller, der man kan kontrollere prostitusjonen. Kontrollere sykdommer, alder etc.

1
MichaelMyAngel Nei, jeg vet ikke om det har blitt forsket på en gang. Selvfølgelig er det mange kvinner som selger kroppen sin, som ikke gjør dette av pur glede. Men alternativet ville vært mye v...

Nei, jeg vet ikke om det har blitt forsket på en gang. Selvfølgelig er det mange kvinner som selger kroppen sin, som ikke gjør dette av pur glede. Men alternativet ville vært mye verre. Ingen vokser opp og ønsker og bli prostituert, men av og til må man velge mellom 2 onder.

Rart du da legger det frem som en sannhet da. Men dessverre tror jeg du tar feil. Spesielt i den tredje verden.

1
MichaelMyAngel [Slettet]

Du tror virkelig det er så enkelt? Tror du virkelig de kommer så enkelt unna en hallik?

Grunnen til at jeg ikke svarte deg på det er at du tydligvis mener at de fleste prostituerte nigerianere i Oslo er her av egen fri vilje. Det er de ikke.

Personlig er jeg mot sexkjøpsloven. Men det var ikke jeg som påsto at de fleste prostituerte gjør det av egen fri vilje.

1
Kngn Du tror virkelig det er så enkelt? Tror du virkelig de kommer så enkelt unna en hallik? Grunnen til at jeg ikke svarte deg på det er at du tydligvis mener at de fleste prostituerte...
MichaelMyAngel

Grunnen til at jeg ikke svarte deg på det er at du tydligvis mener at de fleste prostituerte nigerianere i Oslo er her av egen fri vilje. Det er de ikke.

Har du noe som dokumenterer at de fleste er her under tvang? Og at de ikke bare er her fordi at de tjener mer her enn i Nigeria, der de fleste menn ikke betaler, men voldtar når de vil ha seg noe?

1
MichaelMyAngel [sitat…] Har du noe som dokumenterer at de fleste er her under tvang? Og at de ikke bare er her fordi at de tjener mer her enn i Nigeria, der de fleste menn ikke betaler, men voldt...

"The largest group of prostitutes from Sub-Saharan Africa comes from Nigeria, and they are usually recruited through a specific type of trafficking network. The term "trafficking in persons" is restricted to instances where people are deceived, threatened, or coerced into situations of exploitation, including prostitution. This contrasts with "human smuggling," in which a migrant purchases services to circumvent immigration restrictions, but is not necessarily a victim of deception or exploitation.

In West Africa, there is widespread trafficking in women and children within the region as well as to overseas locations.

Nigeria has signed and ratified the United Nations Protocol to Prevent, Suppress and Punish Trafficking in Persons, Especially Women and Children, often referred to as the Palermo Protocol. Domestic legislation and legal practice in the area of trafficking remain erratic, however.

Among the other countries in the region, Ghana has been commended for successful anti-trafficking initiatives, while Equatorial Guinea — despite its oil wealth and ample resources — has failed to address the problem and is a hub for trafficking in women and children."

For mer informasjon:

http://www.migrationinformation.org/feature/display.cfm?ID=318

1
MichaelMyAngel [Slettet]

Forstår du ikke at hele problemet er at bakmenn av halliker og menneskehandlere tjener penger på disse jentenes nød? Det er det som er problemet!

1
MichaelMyAngel [Slettet]

Rømming etc. vil være brudd på den kontrakten som har blitt inngått. Og husk at det i mange tilfeller er familiers overhoder som bestemmer hvilke jenter som skal ut og tjene penger, så returnerer de så skal man ikke se bort fra at de nok blir drept av sine egne:

"Ironically, the strength of the Nigerian trafficking networks lies in the element of reciprocity between traffickers and victims. The religious and legal sanctioning of the pact between the two parties, as well as prospects for a better situation when the indentured prostitution ends, give the majority of victims a strong motivation to comply. As a result, Nigerian trafficking networks are less reliant on the use of violence than their Eastern European counterparts.

The victims' commitment to the pact makes it particularly difficult to combat this form of trafficking. In several European countries, authorities have "rescued" women from their traffickers, but they return to prostitution to fulfill their obligations towards their sponsors."

1
Kngn Forstår du ikke at hele problemet er at bakmenn av halliker og menneskehandlere tjener penger på disse jentenes nød? Det er det som er problemet!
MichaelMyAngel

Mhm. Men sånn er verden. Så med mindre du allvitende sjørøver-mann har en glimrende ide for å stoppe denne industrien, så er det sånn verden kommer til og fortsette og være.

Problemet er at vi her oppe på gull-bjerget kan huffe og akke oss alt vi vil, og i vår naivitet forby alt vi synes er fælt og grusomt. Men det løser ikke noe i det hele tatt, det blir som å feie dritten under teppet og late som at den er borte, enda vi vet at den fortsatt er der. Skal vi denne industrien til livs, kan vi ikke bare kutte av fingrene, vi må bokstavelig talt kappe hodet av den.

Korrupte myndigheter- Mafia- Underligaer- Selger- Kjøper.

Korrupte myndigheter gjør ikke hva som er best for alle sine borgere, de gjør hva som er best for de som gir de mest penger, nemlig mafian. Mafian igjen kontrollerer underligaer som narkotikahandel, prostitusjon, gambling, tobakk og alkohol. Disse har selgere som sørger for at "varene" blir solgt der det er mest og tjene, somregel i land der slike ting er forbudt. For å ha nok selgere, så må nøden være stor nok der disse bor slik at noen ikke har annet valg enn og selge kroppen sin, la barna bli med i narkogjenger etc etc. Og dette kontrolleres av korrupte myndigheter, som legger forholdene til rette.

Så har vi kjøperen av disse varene, siste leddet... Og somregel den som blir tatt og straffet oppi alt dette, mens resten av gjengen går fri.

Norske myndigheter tror at ved å forby det siste leddet, så kommer man hele industrien til livs. Vi ser jo hvordan det har gått når det gjelder narkotika... Det er vi jo nesten kvitt her i landet... eller??

1
MichaelMyAngel Mhm. Men sånn er verden. Så med mindre du allvitende sjørøver-mann har en glimrende ide for å stoppe denne industrien, så er det sånn verden kommer til og fortsette og være. Proble...

Mhm. Men sånn er verden. Så med mindre du allvitende sjørøver-mann har en glimrende ide for å stoppe denne industrien, så er det sånn verden kommer til og fortsette og være.

Kun idioter slår seg til ro med det. Sånn er verden, jenter blir voldtatt. Ikke noe å gjøre med!

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
13 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
21 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
6 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
2 svar
Laster...