Aktuelt

Fico

76 000 lovbrudd- Noen bedre?

Her kan vi se at det opereres med lovbrudd i en størrelsesorden innen helse og omsorg som en må tro klart indikerer tilstander som ikke levner de rødgrønne særlig tillit, etter som loven må brytes for å kunne utøve normal virksomhet av bestemt kvalitet.

De rødgrønne evner ikke å få på plass en lovgivning som gavner både pasient og yrkesutøver.

Slik skal en tvinges til lovbrudd, for å kunne oppnå et visst minimum av anstendighet for både bruker og utøver, blant annet når det gjelder krav til verdighet

På teksttv kan vi nå se at det ved storsykehuset A-hus er begått mer enn 30 000 lovbrudd når det gjelder arbeids- og miljøloven i løpet av siste 7 måneder. Videre heter det, at ved samme sted, ble det i forrige året anmeldt 10 000 liknende lovbrudd

Anmeldt for lovbrudd innen eldreomsorgen i Trondheim

Sitat i kortversjon:

I denne saken er jeg på sykehjemmenes side. De opplever en umulig klemme: Stramme ressursrammer, detaljerte arbeidsmiljøkrav og et nærmest uendelig pleiebehov.

Dette er altså bakteppet for 26 000 lovbrudd i Trondheim kommune

1
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

De rødgrønne evner ikke å få på plass en lovgivning som gavner både pasient og yrkesutøver.

Offentlig helseforetak, så da er det ikke så nøye.

1
ehall [sitat…] Og politikerne, fagforeningene og de røde støttespillerne. Hele gjengen står avkledd tilbake, for en flau gjeng og sjelden så klart avslørt med buksa nede.

Ja og selv med regnefeil , bærer jo dette helt galt av sted.

I trådstarten står det 76 000 lovbrudd, mens det altså skal være 66 000 .

Men dette er også helt meningsløst, hva hjelper det en person på 95 år som trenger hjelp til et meste, og som ikke får hjelp straks.

Da sier sier Stoltenberg på tv at alle har rett til å klage, det er all sympati han kan stable på bena, og det fungerer ikke i det hele tatt for den det gjelder.

1

I nyhetene i kvell kan vi høre at ved eldreinstitusjoner her i landet så dør flere hundrede hver år av underernæring.

Ja ja flere hundrede sulter altså ihjel, og tidligere har vi hørt Hellstrøm påstå at den maten som serveres eldre enkelte steder er så usmakelig, at den nærmest ikke kan beskrives som mat.

Jeg hørte fra Italia at der var det 16 seismologer som ikke greide å forutsi et jordskjelv, noe som derfor kostet 380 mennesker livet mener jeg det var.

Og hva skjedde? Jo de ble alle tiltalt for uaksomt drap, men såpass individuell rettsbeskyttelse har vi vel neppe her?

1

I denne saken er jeg på sykehjemmenes side. De opplever en umulig klemme: Stramme ressursrammer, detaljerte arbeidsmiljøkrav og et nærmest uendelig pleiebehov.

Helt enig med deg, de pålegges umulige krav fra både stat og kommune, uten å få midler og bemanning og plass til å overholde kravene.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
24 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...