Aktuelt

Scheriproct

TV2 Prøver å rettferdiggjøre suspekt reportasje

Det er tydelig at TV2 nå har dårlig smak i munnen etter det som skulle være den store avsløringen av Bård Hoksrud men, som viser seg å dreie seg om massasje.

TV2 brukte som kjent totalt uakseptable metoder for å skaffe opplysninger om Bård Hoksruds bordell besøk i Latvia. Man brukte LØGN og muligvis også BESTIKKELSER for å få laget reportasjen.

På nyhetene i dag har TV2 sett seg nøtt til å trekke inn gamle opplysninger som allerede er godt kjent, om hvor brutale halliker er, og da særlig de i Latvia...hmmm merkelig at dette skulle tas opp nå?

TV2...heretter er dere fjernsynets Se og Hør

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/-de-baltiske-bakmennene-blant-de-mest-brutale-3593974.html

2
39 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

På nyhetene i dag har TV2 sett seg nøtt til å trekke inn gamle opplysninger som allerede er godt kjent, om hvor brutale halliker er, og da særlig de i Latvia...hmmm merkelig at dette skulle tas opp nå?

[Slettet]

1

viser seg å dreie seg om massasje

Massasje av "intime kroppsdeler".

Hvilket omfattes av samme lovgivning.

Ingen ting i saken er endret. Hoksrud har fortsatt forbrutt seg mot norsk lov. Og det burde han som lovgiver vite.

Eller egentlig vet han jo det. Har han ikke vedtatt bota? Eller har han ombestemt seg der og?

1

TV2 brukte som kjent totalt uakseptable metoder for å skaffe opplysninger om Bård Hoksruds bordell besøk i Latvia.

TV2 forklarer her selv nokså godt både metodevalg og begrunnelse for å gå ut med det: http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/baard-hoksruds-mange-svar-3592947.html

Jeg synes faktisk begrunnelsen er nokså god. Hva synes du? Nå som du etter å ha lest linken kanskje har fått en ny innfallsvinkel til saken?

1

Hvis man ikke skjønner hvor desperat tv2 har blitt, så må man mangle noe. For hvis ikke tv2 kan klare å ha en relevant link til de såkalte "baltiske bakmenn", så er dette useriøst pjatt.

1
Bitbiter Når tv2 blåste denne saken i utgangspunktet med "Hoksrud kjøpte sex", tror du de egentlig mente "Hoksrud kjøpte massasje"

Det blir noe Bill Clinton'sk over dette.

Er det bare penetrering med penis som er sex? (I så fall er det jo temmelig åpenbart at Hoksrud er uskyldig. Jeg tror hans kroppsbygning umuliggjør noe slik...)

Og ja. Jeg tror både jeg og Bård Hoksrud vet at han kjøpte sex. Har han ikke innrømmet det? Gjentatte ganger. Hvordan kan du ha unngått å få med deg det?

1
Korrigerer Det blir noe Bill Clinton'sk over dette. Er det bare penetrering med penis som er sex? (I så fall er det jo temmelig åpenbart at Hoksrud er uskyldig. Jeg tror hans kroppsbygning um...

Det blir noe Bill Clinton'sk over dette. Er det bare penetrering med penis som er sex?(I så fall er det jo temmelig åpenbart at Hoksrud er uskyldig. Jeg tror hans kroppsbygning umuliggjør noe slik...)

Virkelig? Men du klarte ikke å servere pjatt. La meg gi et tips venstreorientert, han er far til to barn.

1
Bitbiter [sitat…] Virkelig? Men du klarte ikke å servere pjatt. La meg gi et tips venstreorientert, han er far til to barn.

La meg gi et tips venstreorientert, han er far til to barn.

Det finnes så mange slags hjelpemidler.

Og ser du bilder av mannen, så vil du se at han har akkumulert betydelige energireserver den siste tida. Bare for noen få år siden så kunne han sikkert gjøre ting som blir vanskelig eller umulig i dag.

OK, så er dette usaklig pjatt. Men det virkelig pjattet i denne saken står de for som later som at dette er en renhåret foretning hvor to likestilte parter inngår en frivillig avtale. Mange skulle nok like å tro at verdens sexmarkeder er slik. Men det stemmer ikke.

1

TV2...heretter er dere fjernsynets Se og Hør

TV2 er jo kjøpt og betalt (av LO) for å være propagandakanal for Arbeiderpartiet.

"fjernsynets Se og Hør" ?

Tja -.

1
Korrigerer Det blir noe Bill Clinton'sk over dette. Er det bare penetrering med penis som er sex? (I så fall er det jo temmelig åpenbart at Hoksrud er uskyldig. Jeg tror hans kroppsbygning um...

Er det bare penetrering med penis som er sex?

Jeg antar du har sett reportasjen, og de etterfølgende paniske oppfølgingene. Hvilket inntrykk er det TV2 ønsker å skape? Er det en massasje med litt fomling slik Hoksruds politiforklaring og jentas egen forklaring tilsier, eller er det råknulling av en stakkars trafickert jente, i praksis nærmest en voldtekt?

Og spørsmål to, når vi har fastslått at det er snakk om massasje med litt fomling. Det er et lovbrudd av de mindre alvorlige, hakket verre enn å urinere bak en busk i parken. En ting er at Hoksrud får svi, men er en slik bagatell virkelig noe du mener det er verdt å bruke krigstypene på? Og ha da i mente belastningen det er for kona og ikke minst barna hans.

1
Korrigerer [sitat…] Det finnes så mange slags hjelpemidler. Og ser du bilder av mannen, så vil du se at han har akkumulert betydelige energireserver den siste tida. Bare for noen få år siden...

Men det virkelig pjattet i denne saken står de for som later som at dette er en renhåret foretning hvor to likestilte parter inngår en frivillig avtale.

Det samme gjelder klesmarkedet, skomarkedet, mobiltelefonmarkedet, matmarkedet og ikke minst pc-markedet. Likevel antar jeg at du skriver innleggene dine fra en PC, at du ikke går rundt naken og barføtt, samt at du ikke bruker en tom hermetikkboks og dugelig med hyssing når du vil kommunisere over litt avstand.

1
Brezjnev [sitat…] Det samme gjelder klesmarkedet, skomarkedet, mobiltelefonmarkedet, matmarkedet og ikke minst pc-markedet. Likevel antar jeg at du skriver innleggene dine fra en PC, at du...

Det samme gjelder klesmarkedet, skomarkedet, mobiltelefonmarkedet, matmarkedet og ikke minst pc-markedet. Likevel antar jeg at du skriver innleggene dine fra en PC.

Enkelte produkter "må" vi ha i dagens verden.

Betalt intimmassasje og kjøpesex er ikke blant dem.

Av de produktene du nevner kan en stort sett, med litt forundersøkelser, velge "rene" produkter.

1
Korrigerer [sitat…] Enkelte produkter "må" vi ha i dagens verden. Betalt intimmassasje og kjøpesex er ikke blant dem. Av de produktene du nevner kan en stort sett, med litt forundersøkelser,...

Man ikke ha verken mobiltelefon eller hjemme-pc, det er kun bekvemmelighetsprodukter. Akkurat på samme måte som kjøpesex er det. Du skal også slite med å finne en leverandør av mobiltelefon eller pc spesielt som du kan være sikker på er "ren". Så det holder nok ikke.

Og uansett, sex-bransjen var minst like skitten før sexkjøpsloven kom. Da syntes ikke TV2 at problemet var så stort at de kjørte noen tilsvarende saker, så at de nå forsøker seg med traficking-vinklingen etter at saken eksploderte i ansiktet på dem har egentlig ingenting med saken å gjøre.

1
Brezjnev Man må ikke ha verken mobiltelefon eller hjemme-pc, det er kun bekvemmelighetsprodukter. Akkurat på samme måte som kjøpesex er det. Du skal også slite med å finne en leverandør av...

forsøker seg med traficking-vinklingen etter at saken eksploderte i ansiktet på dem har egentlig ingenting med saken å gjøre.

Faktisk så har det veldig mye med saken å gjøre.

Om loven bidrar til redusert etterspørsel, så vil også færre bli ofre for dette. Tilbud og etterspørsel vet du.

At en norsk folkevalgt lovgiver bidrar til å opprettholde denne kriminelle virsksomheten (Som Siv Jensen tok et oppgjør med) ved å etterspørre "produktet" er selvfølgelig interessant.

1
Brezjnev [sitat…] [Slettet]

Ærlig talt så vet jeg ikke.

Det var du som fortalte at denne geskeften "var minst like skitten før sexkjøpsloven kom".

Hva mente du?

Jeg antydet kun at det kan være en sammenheng her, basert på de fakta du presenterte. Og om det er det, så går den i favør av sexkjøpsloven.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
45 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
28 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
9 svar

Der gikk Stortingspresidenten på mine

"– Hat er hat, og har ikke noe med religion eller bakgrunn å gjøre, sa Stortingspresident Gharahkhani. Beklager, men det er for dumt sagt for en stortingspresident. Det er mye annet han burde sagt -...
Bilde

Sa at angrepet ikke har noe med religion å gjøre: Nå får han svar

– Vi må være klar på hva som motiverer til denne type terror, sier Høyres Mahmoud Farahmand.


Bilde www.nettavisen.no
1
1 svar
Laster...