Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Vet ikke det har noen betydning, skjer ingenting uansett. Politet er opptatt av å ta de som kjøper sex.

2
MichaelMyAngel

Antageligvis en psykopat som har gjort dette. Han ville ha Lund til sengs, hun sa nei og han vil hevne seg. Slike finnes i alle etnisiteter og farger.

1

Tror Ulirikke Lund er etnisk Norsk, ja.

2

Hvem er Ulrikke Lund?

Uansett. Jeg forstår ikke hensikten ved slike overfall.

Jeg har ALDRI forstått blindvold.

1
keenio gjesp gjesp gjesp.

gjesp gjesp gjesp

Så, du starter en diskusjon om temaet, men vil ikke diskutere når en etterlyser en deffinering av hva du mener er ikke etnisk?

Du vet att hvedtyngden av voldtektsforbrytere i Norge er Europere, altså katolikker.

Jeg forsto utmerket godt att du snakker om muslimer, og folk frta midtøsten. Men av en merklig grunn, så trur du att folk fra dette omerådet har steinalderholdinger.

Med dette, og dine svar i tråden, så er det jo DU som har steinalderholdninger, da du regaerer som en tåpe, når noen ikke er enig med deg.

1

Hadde overgriperen vært etnisk norsk, så hadde det stått i artikkelen, ingenting om etnisitet var nevnt, og vi kan med det slå fast at overgriperen har utenlandsk opprinnelse.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
13 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
21 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
6 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar

Vanlige folk får ikke hjelp av AP og SP

SP ordfører, AP ordfører - bryr seg ikke om en hjelpeløs mor som fortvilet forsøker å skaffe hjelp fra en nådeløs kommune. AP og SP i Regjering. SP og AP med ordfører og varaordfører. Hvorfor har jeg...
Bilde

- Føler meg nesten lurt

Beathe har jobbet i flere år for å få hjelp med sønnen (20). På veien har hun pådratt seg PTSD, mistet venner og sett sønnen forfalle.


Bilde www.dagbladet.no
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
2 svar
Laster...