Aktuelt

callofduty

Kompis innesperret i London!!

En kompis av meg (19 år gammel) var og besøkte tanta hans i England i sommer. Men han har fortsatt ikke kommet hjem.

Alt startet under 11.september-demonstrasjonene. Det skal ha oppstått voldsomme scener og helt kaotisk ute i gatene. Så han var på vei ut for å få seg frisk luft, og utenfor huset blir man overmannet av politiet (Han er forresten mørkhudet). Han ble kastet inn på glattcella i et døgn. Så da han ble sluppet ut igjen ble han fortalt at politiet hevder han er blant opprørerne (og opprørerne gikk rundt med våpen, kniv osv), men han hadde ingenting på seg. Han var også helt alene da han ble tatt og hadde ingenting med dette å gjøre. Allikevel ble passet hans inndratt og han får ikke dra hjem til Norge før denne saken er ferdig mot han (Gud vet hvor lenge det kan vare). Rett og slett helt latterlig og idiotisk etter min mening. Og enda verre at den norske ambassaden ikke kan gjøre en dritt med dette.

Hva bør han gjøre syns dere? Kan de bare inndra passet hans på denne måten? Og hvilke rettigheter har han (Han ble jo "arrestert" med engang han gikk ut døra utenfor huset sitt, og har aldri deltatt på noen demonstrasjoner der nede)..

PS: MOD kan bare slette tråden på Media.

1
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Han har vel de samme rettighetene som alle andre arresterte. Han får vente på rettssaken

1

Kjør ham over til Frankrike i en småbåt , bruk bil derfra og hjem . Tviler på norske myndigheter sender ham tilbake . Beregn 2 dager med bil fra Frankrike . Speedbåt fra England til Frankrike tar ikke lange tiden .

1
Unnskyldningen Høres for uskyldig ut til å være sant. Jeg tipper han er skyldig

Jeg tipper han er skyldig

Han er en ganske ærlig person og jeg kjenner han veldig godt. Vet at han ikke hadde funnet på slikt, og han holdt seg også hjemme under de voldsomme demonstrasjonene i London. Har chattet med han på FB ganske ofte siden han reiste.

Fujis: Den ideen med Frankrike osv høres ganske slitsom og tung ut, spesielt med tanke på at han også er ung og blakk.

1
Skallegrimsson

Siden 11.9.01, og Patriot Act, så har politiet fått blankofullmakt til å begå overgrep, og samtidig komme med falske anklager de slipper unna med.

Vi kan trygt si at rettsstat, og demokratiske menneskerettigheter har blitt kastet ut med badevannet etter den famøse politikken UK, og USA har ført de siste ti årene.

1

Hva bør han gjøre syns dere?

Første er vel å kontakte den norske ambassaden i London (evt. gjennom advokat).

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
23 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...